صفحه نخست > دیدگاه > مهاجرت و داد و ستد ها

مهاجرت و داد و ستد ها

بی شک در کشورهای اسلامی بیشتر از غرب منافع اهمیت یافته است و ادعاهای کرکننده ایشان فقط باعث بی آبرو شدن اسلام می شود با در نظر داشت این موضوع می توان به سیاست ماکیاولی ایشان در باب انسانیت نیز پی برد که در کشورهای به اصطلاح اسلامیزه شده حقوق بشر بوسیله همین اسلام بی حد نقض می شود که گفتنی نیست .
podoong
پنج شنبه 21 می 2009

زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )

همرسانی

بی شک در کشورهای اسلامی بیشتر از غرب منافع اهمیت یافته است و ادعاهای کرکننده ایشان فقط باعث بی آبرو شدن اسلام می شود با در نظر داشت این موضوع می توان به سیاست ماکیاولی ایشان در باب انسانیت نیز پی برد که در کشورهای به اصطلاح اسلامیزه شده حقوق بشر بوسیله همین اسلام بی حد نقض می شود که گفتنی نیست . من با یک تحقیق کوتاه در اینترنت توانستم موضوعاتی رابیابم که نکات جالبی درباره دادوستد شدن مهاجرین را به ذهن متبادر می کند . مهاجرت بی شک یک حق طبیعی است اما استفاده ابزاری از آن مد روز شده است . بنده به ایمان رسیده ام که نگاه به مهاجر به شکل یک زائده یا فراری یا انگل زشتترین نوع از موارد نقض حقوق بشر است . ادامه بحث مهاجرت بی کم و کاست به حیات و ادامه حیات در روی زمین بر می گردد.اما بعضی از برادران و خواهران که روی اصلی من با روزنامه چراغ است گویا از دید سیاسی همان دید ظاهری را منظور گرفته اند . پرداختن به مسئله ایی که در آن میلیونها انسان ذی نفع هستند به درایت بیشتری نیاز دارد ,که از عهده گزارشهای عوامانه شما خارج است و بهتر است که به آن نپردازید.این مسئله امری متقابل و دوسویه بوده و است و هیچگاه حق به یک از طرفین برای تصمیم گیری برای دیگری داده نمی شود .در ضمن از مسئولین کشور به علت عدم آگاهی و توانایی در تعامل آگاهانه با جهان بشدت اظهار عصبانیت می کنم که از دیرگاه تاکنون حق ملت افغانستان را با نادانی خود بر باد داده اند . و کسانی که در داخل کار می کنند که تکلیفشان معلوم است و منظور عمده من بر سر وزرایی است که ارتباط مستقیم با منافع ملی و ملت ما دارند و اول از همه وزیر خارجه . کشور . آب و انرژی و مهاجرین و ... الی آخر همه نافهم و نادان هستند. شما و امثال شما از هر راه بروید چه اسلام ,چه انسان و چه قدرت باید بپذیرید که مهاجرت غیر قابل اجتناب است. کافی است که گامی در وب بزنید تا بی معنی بودن گفته هایتان را بفهمید.

با اعلامیه حقوق بشر شروع می کنم می توانید در ویکی پیدیا ببینید.
اگر ببینید؟!!

ماده ۶: هر کس حق دارد که شخصیت حقوق او در همه جا به عنوان یک انسان در مقابل قانون شناخته شود

ماده ۱۰: هرکس با مساوات کامل حق دارد که دعوایش به وسیله دادگاه مساوی و بی طرفی ، منصفانه و علنا رسیدگی بشود و چنین دادگاهی درباره حقوق و الزامات او یا هر اتهام جزایی که به او توجه پیدا کرده باشند، اتخاذ تصمیم بنماید

مادهء ١٣

0- هر شخصی حق دارد در داخل هر كشور آزادانه رفت وآمد كند و اقامتگاه خود را برگزيند.

٢- هر شخصی حق دارد هر كشوری ، از جمله كشور خود را ترك كند يا به كشورخويش بازگردد

ماده ۱۴: الف) هر کس حق دارد در برابر تعقیب ، شکنجه و آزار ، پناهگاهی جسنجو کند و در کشورهای دیگر پناه اختیار کند. ب) در موردی که تعقیب واقعا مبتنی به جرم عمومی و غیر سیاسی و رفتارهایی مخالف با اصول و مقاصد ملل متحد باشد ، نمی توان از این حق استفاده نمود

مادهء ١٦

0- هر مرد و زن بالغی حق دارند بی هيچ محدوديتی از حيث نژاد، مليت، يا دين با همديگر زناشويی كنند و تشكيل خانواده بدهند. در تمام مدت زناشويی و هنگام انحلال آن، زن و شوهر در امور مربوط به ازدواج حقوق برابر دارند

و یک لینک بروید و ببیند

http://www.unic-ir.org/publica....

این خدماتی که شما مدعی هستید از روی مسلمانی نیست مطمئن باشید که حداقل هزینه را هم برای دیگران نخواهند پرداخت همان گونه که شما یک افغانی برای یک بیچاره افغانستانی نمی پردازید و خالی از حس همه چیز هستید. در ذیل آشکارترین منافع دولت ایران را می آورم .

سمير بدرود

http://www.afghanasamai.com/af...

رودخانه هیرمند از جمله بزرگترين رودخانه هاى افغانستان بوده که از ارتفاعات کوه بابا (واقع درشصت کيلومترى غرب کابل) سرچشمه گرفته ودرميان اراضى کوهستانى بطرف جنوب وجنوب غرب کشورجريان دارد
رودخانه هیرمند مهمترین تامین کننده آب برای استان سیستان و بلوچستان ایران بشمار می رود. اهمیت آب این رودخانه برای ایران بقدریست که بسته شدن آب هیرمند بالای ایران باعث تحولات منفی زیست محیطی و حتی فاجعه انسانی در استان سیستان و بلوچستان ایران خواهد گردید.

قراراست که آب انتقال شده هیرمند توسط اين خط لوله که مقدار آن به ٣٧ ميليون مترمکعب می‌رسد، نياز هاى آبى (هشتصدهزارنفر) از ساکنان شهرزاهدان مرکز استان سيستان وبلوچستان رادر سال تامين کند. براى اجراى اين پروژه هم مبلغى درحدود ٧٥ ميليون دالر بمصرف رسيده است. این در حالی است که به اساس معاهده سال 1351 در مورد تقسیم آب رودخانه هیرمند، جانب ایران حق استفاده از آب هیرمند را به طوریکه در حال حاضر جریان دارد، دارا نمی‌باشد. زیرا مطابق به مفاد قرارداد تقسیم آب هیرمند بین دوکشور از مجموع 176 متر مکعب فی ثانیه آب هیرمند، حقآبه ایران 26 مترمکعب فی ثانیه که معادل 820 ملیون مترمکعب میشود، تعیین گردیده است

قرارداد آب هیرمند با ایران

معاهده 1351شفیق-هویدا

این قرارداد که بنام قرارداد شفيق-هويدا مشهور است بعد از سفر محمد موسی شفیق صدراعظم وقت افغانستان به ایران در ماه میزان سال ۱۳۴۷ ، منعقد گردیده است. هنگام این سفر گفت وگوهای دوجانبه در باره مساله رودخانه هيرمند آغاز شد. اين مذاکرات در نهايت در سال ۱۳۵۱، به امضاء يک معاهده و دو پروتکل منجر شد. براساس معاهده سال 1351 (مارچ١٩٧٣) تقسيم آب رودخانه هیرمند، حقابه ايران عبارت است از: "مجموع مقدارآبى که از رودهيرمنددرسال نورمال آب* ويا سال مافوق نورمال آب ازطرف افغانستان به ايران تحويل داده مي‌شود منحصراست به اوسط(متوسط) جريان ٢٢ مترمکعب درثانيه طبق جدول شماره ١٠ راپور کميسيون دلتاى هيرمند مورخ ٢٨ فبرورى ١٩٥٠ مطابق تقسيمات ماهانه‌یي که درستون (٢) جدول مندرج ماده سوم اين معاهده ذکرشده ويک مقدار اضافى اوسط(متوسط) جريان چارمترمکعب درثانيه متناسب به تقسيمات ماهانه مشمول ستون (٢) جدول مندرج درماده سوم توضيح گرديده وبه سايقه حسن نيت وعلايق برادرانه ازطرف افغانستان به ايران تحويل داده مي‌شود.[27] " معاهده آب هیرمند بین افغانستان و ایران به تصویب شورای ملی افغانستان نرسید. و مخالفین رژیم همان وقت از معاهده متذکره به عنوان ابزار قوی تبلیغاتی علیه حکومت موسی شفیق استفاده کردند. و همین معاهده یکی از عوامل براندازی حکومت شفیق و کودتای سال 1352 محسوب می‌گردد.

چگونگی بهره برداری ایران و ترکمنستان از آب هریرود

" درسالهاى اخيردوکشور همسايه ايران و ترکمنستان در تبانی با هم، سدى رابنام سد دوستی، بمنظوربهره بردارى از آب هریرود احداث کردند. سد دولتى دوستی با همکارى مشترک دوکشورترکمنستان و ايران روى آب هاى هريرود درهفتادوپنج کيلومترى سرخس احداث گرديده است. هدف احداث اين سدآبيارى ٥٠ هزارهکتاراز اراضى زراعتى دوکشور وتامين ١٥٠ ميليون مترمکعب آب آشامیدنی شهر سه ميليون نفرى مشهد مي‌باشد. کاستن خطر سيل وبهبود زيست محيطى منطقه از جمله هدفهاى ديگراحداث سد دولتى اعلام شده است. عمليات اجراى ساخت اين سد درسال ١٣٧٩ش( دوره طالبان بعد از کشتن٩ نفر دیپلومات ايرانى درشهر مزارشريف و اوج اختلاف ايران با طالبان) آغاز و تا اوايل بهارسال ١٣٨٣ شمسى که آبگيرى شد، ٨١ فيصد کارهاى اجرائى آن به انجام رسید. قرار بود که این سد در سال 1384 به بهره برداری سپرده شود اما دو کشور ایران و ترکمنستان به موافقه همدیگریکسال قبل از موعد تعین شده یعنی در سال1383 کار اعمار این سد را به انجام رسانیدند. مصرف اجراى اين پروژه ١٦٨ ميليون دالرمحاسبه شده بود که توسط دوکشور متذکره بصورت مساوى تامین گردید[30]."
ایران و ترکمنستان بدون در نظر گرفتن افغانستان به عنوان کشور منبع هریرود و یا کشور ناظر، سد دوستی را به توافق هم، به منظور ذخیره آب رودخانه یکه منبع آن افغانستان است احداث کردند.
دولت افغانستان به عنوان کشور منبع هریرود و کشوریکه حق بیشتر نظر به ایران و ترکمنستان بالای هریرود دارد باید اعتراض رسمی خود را مبنی بر غیر حقوقی بودن احداث سد دوستی و عدم موافقت خود در این راستا، هرچه زودتر اعلام کند. زیرا زمانی که جانب افغانستان پروژه بهره برداری از آب هریرود را روی دست گیرد، درب اعتراضات و مخالفت های حقوقی دولت های ایران و ترکمنستان باید از قبل بسته ساخته شده باشد. http://www.ariaye.com/dari4/si...

برخی خبرها از اهمیت بی نظیر آب هریرود برای ایران

به گزارش پايگاه خبري وزارت نيرو ، مدير عامل شركت آب و فاضلاب مشهد گفت: با بهره برداري كامل از پروژه قمر بني هاشم، امكان استفاده از پتانسيل سد دوستي و انتقال آب از مرز سرخس تا مشهد تا حجم حداكثر 6 متر مكعب بر ثانيه پيش بيني شده است.

پرورش ضمن اشاره به اينكه پروژه توزيع آب سد دوستي در سه مرحله اجرا مي شود، افزود: آب سد دوستي در اسفند ماه امسال به مشهد رسيد كه در مرحله اول با اقدامات انجام شده در مخازن ، امكان بهره برداري از دو متر مكعب آب در ثانيه از آب سد دوستي فراهم شد.

وي اظهار داشت: در مرحله دوم با اصلاح و توسعه 32 کیلومتر از شبکه توزيع آب مشهد، امكان استفاده از آب سد دوستي تا پايان تابستان به چهار متر مکعب بر ثانیه افزايش مي يابد. http://news.moe.org.ir/vdci.ua...

جام جم آنلاين: معاون وزير کشور گفت : با اجراي کامل طرح توزيع آب سد دوستي تا 30 سال آينده مشکل کم آبي شهرمقدس مشهد حل خواهد شد .

به گزارش واحد مركزي خبر، باقري امروز در بازديد از طرح بهسازي و اصلاح شبکه آبرساني مشهد در تداوم طرح توزيع آب سد دوستي ، اين طرح را فراملي دانست و گفت : مطابقت طرح توزيع آب سد دوستي در مشهد با طرح جامع شبکه آب اين شهر ، تغيير شيوه تامين آب مشهد از چاههاي پراکنده به مخازن متمرکز ، رفع مشکل کم آبي شهرک هاي اطراف مشهد و حفظ ذخاير آب زيرزميني از ويژگي هاي طرح انتقال و توزيع آب سد دوست در مشهد است .

مديرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد هم در اين نشست گفت : از ابتداي امسال توزيع آب سد دوستي در مشهد آغاز شد اما براي بهره برداري کامل از آب اين سد بايد ظرفيت کنوني آن که 2 مترمکعب در ثانيه است به 4 و سپس به 6 متر مکعب در ثانيه افزايش يابد .

پرورش افزود : تا پايان امسال از طريق اصلاح 32 کيلومتر شبکه آب مشهد اين ظرفيت به 4 متر مکعب خواهد رسيد .

وي گفت : تا کنون 160 ميليارد ريال براي مرحله دوم طرح توزيع آب سد دوستي درمشهد هزينه شده و براي افزايش ظرفيت اجراي اين طرح به 4 مترمکعب حدود 90 ميليارد ريال اعتبار ديگر نياز است .

بندی در بسته پیشنهادی غرب به ایران در باره انرژی هسته ایی (که اگر جامعه بین الملی ما مهاجرین را به عنوان وجه باج پرداخت می کند در ضمن اینکه آشکار می کند که اگر همین باج خواهی و یکی به نعل و یکی به میخ زدن جامعه جهانی نباشد ایران چه خواهد کرد)

18.همكاري در مورد افغانستان شامل همكاري جدي‌تر در مبارزه با قاچاق مواد خدر، حمايت از برنامه‌هاي بازگشت آواره‌هاي افغان به افغانستان، همكاري در بازسازي افغانستان و همكاري در تامين امنيت مرزهاي ايران و افغانستان

لینک

. http://www.tiknews.net/display/?ID=62791
وضع مهاجرین ایرانی در آمریکا
http://migrationinformation.ne...
آیا میدانید که:

  • تعداد ایرانیان مهاجر در سال های انقلاب (1357- 1358) به طور قابل توجهی افزایش یافته است.
  • در بین سال های 1980 تا 1990 تعداد ایرانیان مهاجر 74 درصد افزایش یافته است.
  • در بین سالهای 1990 تا 2000 تعداد ایرانیان مهاجر 34 درصد افزایش یافته است.
  • در سال 2000 بیش از نیمی از ایرانیان مهاجر تنها در ایالت کالیفرنیا زندگی می کردند.
  • لس آنجلس، سان فرانسیسکو، نیویورک، واشینگتون و محدوده شهری بالتیمور کلان شهر هایی هستند که بیشترین تعداد ایرانیان مهاجر را در خود جای داده اند.
  • سه پنجم مهاجرین ایرانی سیتیزن آمریکا می شوند.
  • بیش از 90 درصد ایرانیان مهاجر از زبان دیگری به غیر از انگلیسی در خانه استفاده می کنند.
  • اکثریت ایرانیان مهاجر مدرک لیسانس یا بالاتر دارند. (54 درصد ایرانیان در مقابل 24 درصد تمامی مهاجرین)
  • نزدیک دو سوم ایرانیان مهاجر نیروی کاری درآمد زا می باشند.
  • بیش از نیمی از جمعیت ایرانیان مهاجر به عنوان مدیر، متخصص یا شغل هایی این گونه مشغول به کار هستند.
  • نرخ خود اشتغالی بین ایرانیان مهاجر تقریباً دو برابر مهاجرین دیگر کشور هاست.
  • در سال 2000 میانه درآمد سالیانه ایرانیان مهاجر مرد و زن به ترتیب 52،333 و 36،422 دلار بود که در مردان 42 درصد و در زنان 31 درصد بیش از مهاجرین دیگر کشور ها می باشد.

شماره کیس: 2008AS4xxx

دریافت اولین نامه: Mar/2007

دریافت نامه دوم: Nov/2007

مصاحبه: Dec/2007

آمدن کلیرنس : Feb/2008 - (بعد از 71 روز)

گرفتن ویزا: Apr/2008

گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود

و تعداد مهاجران ایرانی در آمریکا به تنهایی (نه در دیگر کشورهای جهان )به نقل از کیهان
جامعه شيعيان، پس از اهل تسنن، بزرگترين گروه مسلمانان در ايالات متحده آمريكا مي باشند و شيعه اثني عشري قريب به اتفاق اين گروه از مسلمانان را تشكيل مي دهد. از ده ميليون مسلمان در آمريكا، از جمله مسلمانان سياه پوست بومي آمريكا، نزديك به دو ميليون نفر از آنهامذهب شيعه هستند. به عبارت ديگر از هر ده نفر مسلمان در ايالات متحده، دو نفر از شيعيان هستند و بزرگترين گروه مسلمانان شيعه را ايراني ها كه نزديك به يك ميليون (نفر) مي باشند، http://www.nitc.co.ir/kayhanne...

هم اكنون نیز قریب به دو میلیون ایرانی سكنه آمریكا هستند.

www.iran-tourism.ir/index.php/...


برای خواندن اخبار، مقالات و ديدگاه ها درباره مهاجرت، آوارگی و کوچ اجباری اينجا را کليک کنيد



من خود یک مهاجر زاده هستم و در ایران متولد شده ام و این برای من افتخاری نیست و از آن دفاع نمی کنم . من این مطالب را باپولی می نویسم که از کار کردن بر روی داربست ساختمانهای هفت طبقه بدست می آورم,با پول خون بدست می آورم و همین لحظه به جیبم فکر می کنم که آیا می تواند هزینه زمانی که از اینترنت استفاده می کنم را بپردازد یا نه .(چرا بعد از سی سال چنین است) من نمی خواهم منصف نباشم و سعی می کنم در وجدان قاضی عادلی باشم اما نمی توانم بار منتی را که مستحق آن نیستم را بکشم .شما رابه عقل ,دین و یا انسانیت می خوانم. هیچ چیز مرا قلب مرا به درد نمی آورد به غیر از این که برادرم را که دوازده سال از عمرش را برای تحصیل شبانه روز مصرف کرد با یک جمله از دانشگاه راندند . عملی که سالهاست با ما می شود و از قتل عام فیزیکی به مراتب وحشیانه تر است . تنها دلم برای فکرهایی می سوزد که قتل عام می شوند . و شما برادر بیشتر ببین تا من بی سواد به تو یاد آوری نکنم . و از پول خون پدرم برای فهماندن به تو خرج نکنم . حتما شما به پول خود کمی تحقیق کنید

آنلاین :
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره

مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره

این کتاب را بخرید

پيام‌ها

  • برادر و دوست podoong
    درود به شما
    راستی در باره اب های افغانستان معلومات تان ارزنده و مفید بوده است به امید نوشته دیگر تان

Kamran Mir Hazar Youtube Channel
حقوق بشر، مردم بومی، ملت های بدون دولت، تکنولوژی، ادبیات، بررسی کتاب، تاریخ، فلسفه، پارادایم و رفاه
سابسکرایب

تازه ترین ها

اعتراض

ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

جستجو در کابل پرس