صفحه نخست > خبر و گزارش > تاسمانیا: بیش از 150 پناهجوی افغانستانی در اعتصاب غذا بسر می برند!

تاسمانیا: بیش از 150 پناهجوی افغانستانی در اعتصاب غذا بسر می برند!

کابل پرس
سه شنبه 24 جنوری 2012

زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )

همرسانی

کابل پرس?: نهادهای دفاع از حقوق پناهجویان در استرالیا و فعالان این کشور از اعتصاب غذای بیش از 150 پناهجوی افغانستانی در زندان ويژه پناهجویان در ایالت تاسمانیا در جنوب شرق استرالیا خبر دادند.

این گروه ها و فعالان حقوق پناهجویان می گویند که 34 تن از پناهجویان وارد هفتمین روز اعتصاب غذایی شده اند. چهار تن از آنان در وضعیت وخیم صحی بسر برده و حدود ده تن از اعتصاب کنندگان بصورت داوطلبانه اعتصاب غذای خود را شکسته اند.

مقامات اداره مهاجرت استرالیا و مقامات زندانی که پناهجویان در آن اعتصاب کرده اند، از اعتصاب کنندگان خواسته اند که به اعتصاب غذای خود پایان دهند. آنان می گویند در هر وقت شبانه روز که اعتصاب کنندگان بخواهند، آب و غذا آماده است.

پناهجویان افغانستانی اعتصاب کننده اما می گویند آنان باید از زندان خارج شده و در محلی آزاد زندگی کنند. آنان همچنین خواستار سرعت دادن به بررسی پرونده های پناهجویی خود شده اند.

این پناهجویان در 15 تا 26 ماه گذشته چندین بار دست به اعتصاب غذا زده بودند و مقامات اداره مهاجرت استرالیا تنها به آنان وعده های واهی و غیر واقعی داده اند.

حتا سه ماه پیش اداره مهاجرت به آنان اطلاع داده بود که آنان از زندان آزاد خواهند شد اما هیچ اقدامی برای رهایی آنان انجام نشده است.

بیش از 1000 پناهجو از ناروی در سال 2011 اخراج شده اند

اوضاع برای پناهجویان در کشورهای مختلف در حالی روز به روز وخیم تر می شود که امروز رسانه های ناروی خبر از اخراج یک هزار پناهجو از این کشور در سال 2011 داده اند. البته بیشتر این پناهجویان اخراجی از کشورهای اروپای شرقی بوده اند که تعدادی از آنان مرتکب اعمالی شده اند که در ناروی جرم پنداشته می شود. گفته می شود در میان اخراجی ها پناهجویانی از افغانستان نیز وجود داشته است.

با این حال مقامات اداره مهاجرت ناروی گفته اند که عملی کردن قرارداد بین دولت افغانستان و ناروی برای بازگشت پناهجویان کودک که تقاضای آنان برای پناهندگی رد شده، نیازمند زمان است.

ظاهرا دولت ناروی در حال بررسی امکان ساخت مراکزی برای پناهجویان کودک در افغانستان است. این اقدامات دولت ناروی به شدت خشم مدافعان حقوق پناهجویان را بر انگیخته است.
چندی پیش رسانه های ناروی خبر از طرحی دادند که بر اساس آن چند کشور اروپایی از جمله سویدن، دانمارک، هلند و انگلستان مراکزی را در کابل برای حفظ و نگهداری کودکانی که درخواست پناهندگی آنان رد شده ایجاد می کنند. با این حال ممکن حداقل در ناروی این طرح در اثر مخالفت شدیدتر فعالان و نهادهای دفاع از حقوق بشر متوقف شود. اما هنوز زود است تا در این مورد نتیجه گیری شود.

هند یک خانواده مسیحی افغانستانی را اخراج می کند!

برخی رسانه های مسیحیان خبر داده اند که یک خانواده مسیحی افغانستانی که در دفتر سازمان ملل در هندوستان درخواست پناهندگی داده اند، پناهندگی شان مورد قبول سازمان ملل قرار نگرفته است. عبید رییس جامعه مسیحیان افغانستانی در هندوستان ضمن اعلام این خبر گفته است که تمام اعضای این خانواده به دلیل مسیحی بودن ناچار به ترک افغانستان شده اند.

این خانواده از یک مادر و چهار دختر تشکیل شده است. یکی از دختران این خانواده دارای کودکی خردسال می باشد. دفتر سازمان ملل تنها این دختر با فرزند کوچکش را به عنوان پناهنده شناخته اند.
رسانه های مسیحیان که به دلایل امنیتی نامی از افراد این خانواده نمی برند، نوشته اند که بازگشت آنان به افغانستان مساوی با مرگ است.

افزایش تعداد پناهجویان افغانستانی در حالی ست که برای حکومت مافیایی افغانستان، مرگ و کشته شدن انسان ها در داخل و بیرون هیچ اهمیتی ندارد و تنها بر اساس پلان های شوم قومی- قبیله ای پالیسی مرگ آور را پیش می برد. سیاست های دولت مافیایی- طالبانی کرزی در همراهی با جنایتکاران طالب و گروه افغان ملت باعث شده که نه تنها در داخل، بلکه در خارج از افغانستان نیز، حکومت بلای جان مردم افغانستان باشد. امضای قراردادهای بازگشت اجباری با کشورهایی چون استرالیا و ناروی، بخوبی نشان می دهد که سیاست های شومی را حکوت افغان درباره پناهجویان تعقیب می کند.

آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره

مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره

این کتاب را بخرید

پيام‌ها

Kamran Mir Hazar Youtube Channel
حقوق بشر، مردم بومی، ملت های بدون دولت، تکنولوژی، ادبیات، بررسی کتاب، تاریخ، فلسفه، پارادایم و رفاه
سابسکرایب

تازه ترین ها

اعتراض

ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

جستجو در کابل پرس