صفحه نخست > کابل پرس افشا می کند > ویروس اختلاس و فساد از شفاخانۀ نظامی محمد داوود خان (چهارصد بستر اردو) به (...)

ویروس اختلاس و فساد از شفاخانۀ نظامی محمد داوود خان (چهارصد بستر اردو) به شفاخانه دوصد بستر پولیس ملی سرایت کرده است

داکتر ن. سورچ وال
يكشنبه 23 دسامبر 2012

زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )

همرسانی

داکتر قندهار شینواری
رئیس صحیۀ شفاخانه دوصد بستر پولیس ملی

فساد، اختلاس، حیف و میل، دزدی و چپاول پولها در تأسیسات ملکی- نظامی افغانستان از موضوعات داغیست که اخیرا در مطبوعات غربی انعکاس یافته است. "وال ستریت ژورنال" طی گزارشی نتایج تحقیقات یک تیم اردوی امریکا را فاش میسازد که در اثر غارت ادویه و پولهای کمک شده به شفاخانه نظامی چهارصد بستر در کابل، تعداد زیادی از عساکر زخمی شده جان هایشان را از دست میدهند چون به آنان توجه لازم صورت نمی ‌گیرد.

امریکا و سایر کشورها میلیاردها دالر را برای تجهیز اردو و پولیس ملی در اختیار دولت افغانستان قرار داده اند، اما قسمت عمده و زیاد این پولها بوسیله خاینان، دزدان و رهزنانی که در پُست ها و مقام های مهم مربوط این وزارتخانه ها لمیده اند به غارت رفته است.

شوربختانه، ویروس اختلاس، دزدی، حیف و میل و فساد در شفاخانۀ سردارداوود خان به شفاخانۀ دوصد بستر پولیس ملی نیز سرایت کرده است که اسناد معتبر و اثبات کنندۀ ذیل بیانگر آنست که ملیون ها دالر از بابت خریداری سامان آلات، لوازم و تجهیزات طبی به ریاست صحیۀ دوصد بستر پولیس توسط داکتر قندهار شینواری رئیس صحیۀ شفاخانه دوصد بستر پولیس ملی اختلاس شده است.

اختلاس، ﻓﺴﺎد و ﻏﻔﻠﺖ در ﺷﻔﺎﺧﺎﻧﻪ دوصد بستر پولیس در ﺣﺎﻟﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ پولیس ملی ﺑﺎ ﺟﺎن ﺑﺎزی و ﻓﺪاﮐﺎری در ﺳﻨﮕﺮھﺎی دﻓﺎع از ﻧﻮاﻣﯿﺲ و ﻋﺰت اﻓﻐﺎﻧﺴﺘﺎن، ﺣﺎﺿﺮ ﺑﻪ ھﺮﮔﻮﻧﻪ ﻗﺮﺑﺎﻧﯽ اﻧﺪ. روزانه دهها پولیس مجروح و آسیب دیده بخاطر زخم و عفونت های ساده و عادی در شفاخانه جان خود را از دست میدهند. در بسیاری از اداره های پولیس به ماه ها پرسونل معاش خود را دریافت نکرده اند. در چنین یک حالت ما چگونه میتوانیم به ملی سازی پولیس و هم دستاورد و روحیه رزمی و کاری پولیس، که حافظ قانون میباشد، امیدوار باشیم و ملتی که سال ها است امید های خوب شان در پیش چشمان شان به یأس مبدل شده است.

محترم مجتبی پتنگ وزیر داخله افغانستان و داکتر قندهار شینواری رئیس صحیۀ شفاخانه دوصد بستر پولیس

چندی پیش، محترم مجتبی پتنگ وزیر داخله افغانستان از پلیس این کشور انتقاد کرده و گفته که پلیس تحت امر او ملی نیست بلکه "سیاسی و گروهی" است.
محترم پتنگ که روز سه شنبه، ۱۴ قوس به سوال های یک کمیته مجلس سنا پاسخ می ‌داد، گفت که پلیس در وضعیت کنونی خود نمی ‌تواند مسئولیت خود را به درستی ادا کند.
مجتبی پتنگ به اعضای مجلس سنا گفت که او کارهایی را برای تغییر ساختار محلی و سیاسی پلیس آغاز کرده و برنامه‎های را برای مبارزه با فساد و تلاش ‌های را برای حرفه‌ ای‎ سازی پلیس هم روی دست گرفته است.

حالا که محترم پتنگ خود به عنوان فرد اول در ساختار امنیتی پلیس، از پلیس انتقاد می ‌کند، به نظر می‌ رسد که برنامه‌ های او برای تغییر پلیس دامنه‌ های گسترده ‌ای داشته باشد. این اولین بار است که وزیر داخله به انتقاد گسترده از پولیس می پردازد و شعار بهبود را سر می دهد. حال که اینگونه است و جناب پتنگ قصد اصلاحات دارد، ما از مراجع قضایی و حقوقی کشور و شخص وزیر محترم داخله تقاضا میکنیم موضوع اختلاس و حیف و میل دهها ملیون دالر از بابت خریداری سامان آلات، لوازم و تجهیزات طبی برای ریاست صحیه دوصد بستر پولیس ملی توسط داکتر قندهار شینواری رئیس صحیه این شفاخانه را روشن و ایشان را از بابت این اختلاس طبق قانون مجازات کنند تا دیگر از این گونه حوادث تکرار نگردد.

اسنادی که در ذیل به مشاهده میرسد دربارۀ حیف و میل و اختلاس ملیون ها دالر توسط داکتر قندهار شینواری رئیس شفاخانه دوصد بستر پولیس ملی از بابت خریداری ۲۸ قلم ماشین الات و تجهیزات طبی برای ریاست صحیه دوصد بستر پولیس میباشد که در آن به وضوح دیده میشود که نرخ و قیمت خریداری هر قلم ماشین و سامان آلات طبی مندرج در جدول خریداری چندین بار بیشتر از نرخ، ارزش و قیمت اصلی و حقیقی ماشین در مارکیت و بازار جهانی میباشد. پی بردن به ارزش، قیمت و نرخ حقیقی و اصلی سامان آلات، تجهیزات و لوازم خریداری شده طبی به دلیل اختصاصی بودن ماشین ها و سامان آلات طبی برای هموطنان عادی ما شاید یک مقدار دشوار باشد، ولی خوشبختانه برای دکتوران و کارمندان محترم وزارت صحت عامه کشورما و به خصوص دکتوران و پرسونل طبی شفاخانه های چهارصد بستر اردو و دوصد بستر پولیس ملی بسیار سهل و آسان بوده و به چندین بار گران بودن قیمت خریداری شده ی هر قلم ماشین طبی نسبت به قیمت اصلی و حقیقی آن در مارکیت جهانی مهر تایید میگذارند. به خصوص در حال حاضر در افغانستان که از برکت پیشرفت علم و تکنالوژی عصری- کامپیوتر و انترنیت - دسترسی به هرگونه اطلاعات در ظرف چند لحظه سهل و آسان بوده و هموطنان ما میتوانند صحت و ثقم مسئله را از طریق انترنیت با مراجعه به شرکت های تجارتی معتبر و شناخته شده بین المللی که هرگونه خدمات تجارتی را، به خصوص در بخش سامان آلات و لوازم طبی، به مشتریان، شرکت ها و نهاد های رسمی و خصوصی اراییه میدارند، ثابت بسازند.

در جدول و سند خریداری بالا، که صرف یک نمونۀ کوچکی از حیف و میل و اختلاس چندین ملیون دالری داکتر قندهار شینواری رئیس صحیه شفاخانه دوصد بستر پولیس ملی است، قیمت خرید یک پایه ماشین برانکو اسکوپی اولمپس چاپان 2042500 افغانی (40850 دالر) میباشد، حالانکه در مارکیت و بازار جهانی قیمت اصلی و حقیقی ماشین مذکور مبلغ 9715 دالر امریکائی میباشد!!! تفاوت در خرید یک پایۀ آن مبلغ 31135 دالر امریکائی میباشد!!! کجاست این پول؟؟؟ به همین ترتیب قیمت تعدادی زیادی از ماشین های خریداری شده در سند فوق تقریباً ده برابر بیشتر از نرخ و قیمت اصلی آن ماشین میباشد!!!

قیمت اصلی در مارکیت :
ماشین برانکو اسکوپی اولمپس جاپان
bronchoscope olympus - $ 9715
قیمت خریداری در جدول: $ 41700

قیمت اصلی در مارکیت :
ماشین ایکو کاردیوگرام فوکودا جاپان
ecg-picture: $2495
قیمت خریداری در جدول: $ 60000

قیمت اصلی در مارکیت :
ماشین کولون اسکوپی اولمپس جاپان
colonoscopy olympus_ $19500
قیمت خریداری در جدول: $ 40000

قیمت اصلی در مارکیت :
ماشین اندسکوپی کمپنی اولمپس جاپان
Olympus Endoscope machine- $42500
قیمت خریداری در جدول: $131836

قیمت اصلی در مارکیت جهانی :
ماشین التراسوند کمپنی توشیبا کشور جاپان
Toshiba Ultrasound Machine- $35000
قیمت خریداری در جدول: $58163

ماشین الکترو انسفالوگرام
elektro-encefalogram
قیمت خریداری در جدول: $24720
برای بدست آوردن معلومات بیشتر دربارۀ اختلاس و فساد لُطفاً از لینک ها و پیوند های ذیل دیدن نمایید:
Karzai beschuldigt de VS voor Afghanistan corruptie
http://rt.com/usa/news/karzai-...

Ghost Wars: Hoe Reagan Gewapende de mujahedeen in Afghanistan
http://www.democracynow.org/20...

افغانستان یکی از ’فاسدترین کشورهای جهان’ معرفی شد
http://www.bbc.co.uk/persian/a...
بزودی اسناد و مدارک مستند دیگری را نیز در رابطه به اختلاس و حیف میل ملیونها دالر توسط داکتر قندهار شینواری و ریاست خریداری این شفاخانه که جناب محترم وزیر داخله پتنگ از آن اطلاع ندارند از طریق نشرات انترنیتی منتشر خواهم کرد.

تصاویر تکان دهنده از شفاخانه ی مرگ، شفاخانه ی محمد داود در کابل
سه شنبه 31 جولای 2012, کاری از کابل پرس

آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره

مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره

این کتاب را بخرید

پيام‌ها

  • اگرنویسنده دروغ گوی سواد کافی داشته باشد وورق مقایسه رامطالعه کنند هیچ ربطی به ریس شفا خانه ندارد در حالیکه من به ریس مذکور هیچ شناخت ندارم اما حقیقت را باید گفت

  • من نیز تعجب میکنم که امضای داکتر قندهار شینواری رئیس شفاخانه در زیر این سند نیست. در حالیکه او بحیث رئیس باید امضا میکرد. اما جالب است که نویسنده فقط همین رئیس را مسوول میداند و با این شش نفر دیگر ( به شمول وزیر داخله) که این سند را امضا کرده اند هیچ اعتراضی ندارد.

  • ekhtelas sorat gerefta wa bayad paygeri shawad ta mojremeen maloom shawand
    ok

  • نامگذداری شفاخنه نظامی بنم یک دیکتاتور خودخواه ومستبد یعنی داودخان یک جفای کامل به همه مردم افغانستان است که وی در دوراتن 10 سال صدارت خود برضد آزادیخواهان دسیسه میکرد ودر 5 سال کودتای خود همه ازادی های انسانی را در بند کشیده بود و سرنجام بدست همان حامیان خود که بوسیله آنها کودتا کرده بود کشته شد. داود خان لیاقت هیچ عنوان نیک را ندارد. به نظام شاهی که سوگند یادکرده بود خیانت کرد و هیچ دست آورد مثبتی در دوران کودتای شوم خود نداشت بجز اینکه دهل پشتونستان را به گردن انداخته بود و پاکستن رابه یک دشمن همیشگی وطن ما مبدل ساخت وارز دستش هیچ کار نیکی برنیامد. چرا آن شفاخانه بنام میرغلام محمدغبار ودیگر آزادیخواهان ومبارزان وطن ما نشده که بنم یک دیکتاتور خودخواه مستبد. خودش در دورنکودتای شومش همه قدرت را به دست خودگرفته بود نه معاون داشت ونه صدارعظم ونه وزیر خارجه. وزیرداخله آن یک بیکفایت, وزیر دفاع او یک بیبکاره, وزیر معارف او یک لتیره (که ورک وی مکرر(مقرر)شی) وزیراطلاعت وفرهنگ وی یک داکترنسایی و ولادی وهمه بیکفایت وبیکاره. برای مردم افغانستتن غیر ازاینکه پول های ملت رابه جیب لتیره های پشتونسانی ها ریخت هیچ خدمتی نکرده است واگر میگویید نه بگویید چه کرده است؟

  • واقعا که یک گزارش مستند و با ارزش است. محترم نویسنده تشکر می کنیم از این افشا سازی تان. دست تان درد نکند ای انسان وطن دوست.
    خدمت میوند و احمد
    لازم نیست که امضای رییس باشد. همینکه در زیر ریاست ایشان چنین فساد جریان دارد لیاقت و کاردانی ایشان را نشان می کند. همین گزارش نشان می دهد که ایشان باید مورد بازخواست قرار بگیرند و به شدید ترین شکل مجازات شوند. دزد پدرلعنت.
    همین دزدها استند که وطن را نابود می کنند. میکروب های پدر سگ که از پیکر کم رمق مردم افغانستان خون می مکند. باز ببینید که بشرمی تان را که بر نویسنده می تازید. بر پدرتان بی حیاها را لعنت با همان قندهاری شنواری تان. مگر خرید دستگاهها را نباید ریاست شفاخانه نظارت کند و لااقل قمت ان را پرسان کند؟ ای دزدان بی شرف. شرم باد بر شما بی حیاها.

  • بر پدر خودت لعنت تو ادم احمق. تو میتوانی هر گو را چشم پوت بخوری ، اما به دیگران اجازه بته که سوال و کنجکاوی کنند تا موضوع برای شان روشن شوه.

  • حتما یک حرامی هستی و قندهاری شنواری هم خرج بوبویت را می دهد که این قدر سرسخت حمایت می کنی. گو را تو با بوبویت می خورید پدر لعنت بی حیا.
    هیچ شک ندارم که شما همان قندهاری شنواری دزد استین که زیر نام دروغ به لوچکی و دشنام تلاش دارین که خیانت های تانه پت کنین. حرامی دزد.

  • او ادم جاهل تو اول شروع به دشنام دادن کردی. خاک به سر اون قنداری شنواری و خاک به سر تو. مه هردوی تانه نمی شناسم. فقط سوال کردم که..... اما تو سگ پاچه گیر هی داری عف عف میکنی.

  • با ابراز تشکر از ریختن اشک تمساح در مورد سرایت ویروس اختلا س درشفاخانه دوصد بستر پولیس به رخسار یکی از رسانه ها که توسط نویسنده مرقوم گردیده در آن بیشتر شتاب زده گی؛ عقده واحساسات شخصی وسلیقوی به مشاهد میرسد. به دلایل ذیل:
    درقدم نخست سرایت ویروس اختلاس شایع شده درشفاخانه دوصد بستر پولیس ایجاب تدقیق وتحقیق وپیگرد قانونی را ازطرف مراجع ذیصلاح نموده نه آن که به طورآنی اشخاص ونهادهای که دلسوزانه تلاش خدمت گذاری را دارند مورد ضربات کورکورانه اتهامات واهی قرار گیرند.
    ثانیآ چون سربازان پولیس با شهامت وجانفشانیدر راه دفاع از وطن اجرای خدمت می نمایند هرافغان وطن دوست به شهامت شان نازیده و افتخار دارد. ولی اینکه روزانه 10 مریض از منسوبین پولیس در اثر بی تفاوتی در شفاخانه ذکر شده جان میبازند قضاوت را به خواننده گان محترم میگذاریم که این حرف واقعیت دارد و یا...... . درحالی که منصفانه حقیقت طوری است که بهترین خدمات صحی ازنظر کمی و کیفی درشفاخانه 200 بستر پولیس عرضه می گردد. بنده منحیث مریضدار که چندین بار در آنجا رفت و آمد نموده ام ادعای نویسنده محترم را عاری از واقعیت میپندارم.
    اخیراً در مورد گزارش نشر شده بعضی دوستان نیز قلم فرسایی نموده، نظریات و تعبیرات شان را ارائه داشته اند که تا حدی مبین درک ناقص از پروسه اداری در قبال خریداری اجناس از طرف یک شخص و یا یک واحد اداری تحت اثر قدمه های مافوق و ذیصلاح غیر ممکن بوده و از جانبی عدم رعایت اخلاق نویسندگی که حتی بعضاً عفت قلم و نزاکت های رسانه هایی را نیز زیر پا گزاشته اند دال بر عقده مندی و سلیقه های خاص شان می باشد.
    به هر صورت بنده در دفاع از شخصی و یا نهادی قرار نداشته، صرفاً غرض صحت و ثقم گزارش منتشر شده مذکور توجه مقامات ذیصلاح را خواهانم، بالاخص در مورد ادعای مرگ و میر منسوبین پولیس و خریداری لوازم شفاخانه که دقت بیشتر صورت گیرد. با دریافت واقعیت های موجود می باید اقدام جدی صورت گیرد یعنی اینکه در صورت موجودیت فساد در آن اداره خواهان پیگرد قانونی از طرف ادارات زیربط میباشم ولی به هیچ وجه بستن اتهام در مورد اشخاص و نهاد های عاری از فساد را هیچ ضمیری نپزیرفته در آنصورت خواهان اعاده حیثیت افراد و نهاد مربوطه میباشم تا باشد جو رسانه ای کشور مان آگنده از شایعه پراگنی ها که باعث تخدیر مغرضانه و بی مورد اذهان عامه می گردد ملوث نشده و رسالت رسانه ها آنچه شایسته آن است حفظ گردد.
    با احترام
    غلام نبی از تخار برادر یکی از منسوبین پولیس که در آن شفاخانه تحت تداوی قرار دارد.

  • به صفت کارشناس تدارکاتی این متن نقد به سورچ وال صاحب نوشته شده. قضاوت از مردم.
    تبصره مختصر به نشریه انترنتی (داکتر ن ،سورج وال،)
    قراریکه پیام شما را مطالعه نمودیم بسیار متاثر شدیم که اصلآ به حساب خصومت شخصی استوار بوده وبه دلایل ‌ذیل میخواهم قضاوت را به خواننده ګان محترم بسپاریم تا از روی اشخاص مانند محترم ،ن،سورچ وال، پرده برداشته شود.
    ۱- اینکه در وقت خریداری ماشین های متذکره شخصی ،ن،سورچ وال ،به حیث سر طبیب شفاخانه دوصد بستر پولیس وخود شان نیز اعضای رهبری شفاخانه بوده ایفای وظیفه می نمود .
    ۲- در ترتیب لیست تثبیت احتیاج روغتون و مربوطات ریاست صحیه از تمام شف های سرویس وسرویس های مربوطه به شمول آمرین شعبات نظر خواهی صورت کرفته .
    ۳ – بعدآ جهت خریداری لسیت تثبیت احتیاج روغتون طی پشنهاد از مقام محترم داخله احکام از کود مشخص اخذ میکردد.
    ۴- بعد از ان ۳ نقل لسیت تثبیت احتیاج از طرف ق،دیبوی طبی ترتیب وذریعه پشنهاد جدا ګانه از ریاست صحیه خواهان تعین ۳ نفر هیت مسلکی وفنی میګردد که نرخ کیری ابتدایی را از بازار اخذ نماید وبطوری سر بسته به ق،دیبوی طبی ارسال نمایند.
    ۵ – بعد از ان از هر ۳ لیست ارسالی که قیمت های ابتدای ان از طرف هیئت توظیف شده اخذ کردیده است جدول مقایسوی همرا با شرط نامه خصوصی وعمومی و مذاکره استیذان وفورم تثبیت بودیجه ازطرف ،ق، دیبوی طبی ترتیب وامضای هیئت منتخبه قیمت ګیری ابتدای ـ محاسب دیبو قومندان دیبوی طبی، رئیس صحیه و ملاحضه شد وزیر امور داخله به ریاست مالی (مدیریت عمومی بودیجه)جهت تثبیت بودیجه ارسال میګردد.
    ۶ – بعد از ان رسمآ به مدیریت عمومی کنترول وزارت داخله ارسال وبعد از بازګشت کنترول به کمیسون عالی خاص تدارکات وزارت مالیه پیشنهاد میګردد.
    ۷ – بعد از ان دوسیه مرتبه رسمآ به خریداری ارسال شده واز طرف خریداری به افغان اعلانات جهت اګاهی مشترکین تسلیم کردیده ومعیاد جلسه افر کوشای تعین میګردد .
    ۸ – مشترکین که در جلسه افر کوشای اشتراک میکنند باید قبلآ افار ها را از ریاست خریداری ګرفته وطبق شرایط مجوزه یی قانون تداروکات افرها را قیمت ګذاری نموده وقبل از شروع جلسه بطوری سر بسته به ریاست محترم خریداری تسلیم نموده که در جلسه افر کوشای بطوری علنی قیمت های افرها اعلان و اشخاص که واجد شرایط وقیمت نازل ارایه نموده باشد به حیث برنده به کمته ارزیابی معریفی میګردد.
    ۹ – در کمته ارزیابی اسناد تمام مشترکین واجد شرایط ارزیابی وتحلیل کردیده وبرنده به کمیسون عالی خاص تدارکات وزارت مالیه پشنهاد میکردد.
    ۱۰ – که بعد از بررسی دقیق از طرفی کمیسون عالی خاص تدارکات وزارت مالیه منظور یا رد میګردد.
    ۱۱ – وبه همین سلسله دوباره به ،ق،دیبوی طبی افر منظور شده ارسال میګردد واز طرف دیبو طبی پشنهاد به منظورتعین هیئت مختلط از ریاست صحیه وریاست خریداری جهت تشریح وتطبیق شرط نامه به مقام محترم ریاست صحیه تقدیم میګردد که هیئت محترم صلاحیت اخذ ویا رد اجناس را دارا بوده وبعد از تقدیم لیست تشریح فورم ۷ و۸ ان از طرف ،ق،دیبوی طبی ترتیب وبه دسترس قرادادی داده میشود.
    لهذا شما قضاوت نماید که ریاست صیحه به چه شکل در بروسه اختلاس دخیل شمرده میشود ولی افسوس به این که یک داکتر طب تا الحال از پروسه پیش برد امور خریداری واقف نبوده وبی مورد انګشت انتقاد خود را دراز نموده پس در اخیر میګویم که در صورتکه یک انګشت انتقاد به دیګران بکرید چهار انګشت دیکر را طرف خود ګرفته اید. قابل یاد اوری مینمایم که اجناس را که محترم ،ن، سورچ وال ذکر نموده متآسفانه ادرس شرکت ها را تذکر نداده و کورکورانه انرا قیمت ګزاری نموده علاوه ازان کدام بول نقده که به دسترس ریاست صیحه ګذاشته شده باشد نبوده لیکن بول متذکره کمک خارجی ویا از بودیجه وزارت داخله بوده که در یک کود مشخص وطی مراحل فوق الذکر خریداری اشیا صورت میګرد قضاوت به شما است تشکر.

  • به صفت کارشناس تدارکاتی این متن نقدا برای سورچ وال صاحب
    تبصره مختصر به نشریه انترنتی (داکتر ن ،سورج وال،)
    قراریکه پیام شما را مطالعه نمودیم بسیار متاثر شدیم که اصلآ به حساب خصومت شخصی استوار بوده وبه دلایل ‌ذیل میخواهم قضاوت را به خواننده ګان محترم بسپاریم تا از روی اشخاص مانند محترم ،ن،سورچ وال، پرده برداشته شود.
    ۱- اینکه در وقت خریداری ماشین های متذکره شخصی ،ن،سورچ وال ،به حیث سر طبیب شفاخانه دوصد بستر پولیس وخود شان نیز اعضای رهبری شفاخانه بوده ایفای وظیفه می نمود .
    ۲- در ترتیب لیست تثبیت احتیاج روغتون و مربوطات ریاست صحیه از تمام شف های سرویس وسرویس های مربوطه به شمول آمرین شعبات نظر خواهی صورت کرفته .
    ۳ – بعدآ جهت خریداری لسیت تثبیت احتیاج روغتون طی پشنهاد از مقام محترم داخله احکام از کود مشخص اخذ میکردد.
    ۴- بعد از ان ۳ نقل لسیت تثبیت احتیاج از طرف ق،دیبوی طبی ترتیب وذریعه پشنهاد جدا ګانه از ریاست صحیه خواهان تعین ۳ نفر هیت مسلکی وفنی میګردد که نرخ کیری ابتدایی را از بازار اخذ نماید وبطوری سر بسته به ق،دیبوی طبی ارسال نمایند.
    ۵ – بعد از ان از هر ۳ لیست ارسالی که قیمت های ابتدای ان از طرف هیئت توظیف شده اخذ کردیده است جدول مقایسوی همرا با شرط نامه خصوصی وعمومی و مذاکره استیذان وفورم تثبیت بودیجه ازطرف ،ق، دیبوی طبی ترتیب وامضای هیئت منتخبه قیمت ګیری ابتدای ـ محاسب دیبو قومندان دیبوی طبی، رئیس صحیه و ملاحضه شد وزیر امور داخله به ریاست مالی (مدیریت عمومی بودیجه)جهت تثبیت بودیجه ارسال میګردد.
    ۶ – بعد از ان رسمآ به مدیریت عمومی کنترول وزارت داخله ارسال وبعد از بازګشت کنترول به کمیسون عالی خاص تدارکات وزارت مالیه پیشنهاد میګردد.
    ۷ – بعد از ان دوسیه مرتبه رسمآ به خریداری ارسال شده واز طرف خریداری به افغان اعلانات جهت اګاهی مشترکین تسلیم کردیده ومعیاد جلسه افر کوشای تعین میګردد .
    ۸ – مشترکین که در جلسه افر کوشای اشتراک میکنند باید قبلآ افار ها را از ریاست خریداری ګرفته وطبق شرایط مجوزه یی قانون تداروکات افرها را قیمت ګذاری نموده وقبل از شروع جلسه بطوری سر بسته به ریاست محترم خریداری تسلیم نموده که در جلسه افر کوشای بطوری علنی قیمت های افرها اعلان و اشخاص که واجد شرایط وقیمت نازل ارایه نموده باشد به حیث برنده به کمته ارزیابی معریفی میګردد.
    ۹ – در کمته ارزیابی اسناد تمام مشترکین واجد شرایط ارزیابی وتحلیل کردیده وبرنده به کمیسون عالی خاص تدارکات وزارت مالیه پشنهاد میکردد.
    ۱۰ – که بعد از بررسی دقیق از طرفی کمیسون عالی خاص تدارکات وزارت مالیه منظور یا رد میګردد.
    ۱۱ – وبه همین سلسله دوباره به ،ق،دیبوی طبی افر منظور شده ارسال میګردد واز طرف دیبو طبی پشنهاد به منظورتعین هیئت مختلط از ریاست صحیه وریاست خریداری جهت تشریح وتطبیق شرط نامه به مقام محترم ریاست صحیه تقدیم میګردد که هیئت محترم صلاحیت اخذ ویا رد اجناس را دارا بوده وبعد از تقدیم لیست تشریح فورم ۷ و۸ ان از طرف ،ق،دیبوی طبی ترتیب وبه دسترس قرادادی داده میشود.
    لهذا شما قضاوت نماید که ریاست صیحه به چه شکل در بروسه اختلاس دخیل شمرده میشود ولی افسوس به این که یک داکتر طب تا الحال از پروسه پیش برد امور خریداری واقف نبوده وبی مورد انګشت انتقاد خود را دراز نموده پس در اخیر میګویم که در صورتکه یک انګشت انتقاد به دیګران بکرید چهار انګشت دیکر را طرف خود ګرفته اید. قابل یاد اوری مینمایم که اجناس را که محترم ،ن، سورچ وال ذکر نموده متآسفانه ادرس شرکت ها را تذکر نداده و کورکورانه انرا قیمت ګزاری نموده علاوه ازان کدام بول نقده که به دسترس ریاست صیحه ګذاشته شده باشد نبوده لیکن بول متذکره کمک خارجی ویا از بودیجه وزارت داخله بوده که در یک کود مشخص وطی مراحل فوق الذکر خریداری اشیا صورت میګرد قضاوت به شما است تشکر.

  • به تعقیب اسناد افشاګیری نام نهاد ،ن،سورچ وال لازم میدانم یک سندی که در وقت قدرت ،ن،سورچ وال به صفت سرطبیب توظیف بوده وچه احکام جانانه را به خط وامضای خود صادر فرموده ومری لع الاجرا قرار داده بودند ملاحظه میفرمایند که نقص در کجا بود.
    وبرف بام خود را به سر بام دیګران انداختن چه نتیجه بار میاورد.
    قضاوت را خواننده های ګرامی نماید.

    • خدایا این چه بدبختی بر سر و صورت مردم ما نازل شده , این قندهار شنواری که مامور دولت بود بخاطر خلقی بودن انش از سهمیه بورس های تحصیلی به اتحاد شوروی روان شد زمانیکه دوباره واپس بوطن عودت کرد زبان روسی اش درست نبود چه رسد به مسایل طبابت زمان حکومت ربانی به قله نجارها خیرخانه ده یک معاینه خانه چتل و تاریک در حالیکه دها کتاب بالای میزش چیده شده بود و از روی ان نسخه و تشخیص میداد گاهی مریض میگفت فردا نسخه ات را بگیر , کار میکرد
      مسللک این کمپودر اوغان جراحیست , دوست محترمی داشتم که به کتاب های سر میز این قندهار شنواری سلیمان کوهی فریب خورده و پسرانش را بواسطه او ختنه کرده بود , هفته ها خونریزی و پرابلم داشتند وبه داکتر و شفاخانه ها مراجعه و داکتران حیران بودنند که چگونه و در کجا و کدام موسسه تحصیلی جناب قندهار شنواری درس خوانده است !!!
      دوستماهمیش بکنایه میگفت قندهار شنواری با دندانهایش پسرانم را ختنه کرده چراکه گوشت های اضافی از هر طرف الت تناسلی کشال و الت ها را بد نما کرده است .

Kamran Mir Hazar Youtube Channel
حقوق بشر، مردم بومی، ملت های بدون دولت، تکنولوژی، ادبیات، بررسی کتاب، تاریخ، فلسفه، پارادایم و رفاه
سابسکرایب

تازه ترین ها

اعتراض

جستجو در کابل پرس