صفحه نخست > دیدگاه > انتخابات > احدی نماینده ی گروه افغان ملت نيست

احدی نماینده ی گروه افغان ملت نيست

برخی منابع از ائتلاف زلمی خليل زاد و اشرف غنی احمد زی سخن می گويند. اين دو تن هر دو به عنوان طالب نکتایی پوش شناخته می شوند که علی رغم مانع قانونی برای انتخاب آنان به عنوان رييس جمهوری افغانستان، با شکستن قانون می خواهند بر رياست قوه ی مجريه ی افغانستان تکيه بزنند
يكشنبه 22 مارچ 2009

زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )

همرسانی

کابل پرس?: گروه يا حزب افغان ملت با انتشار بيانيه ای اعلام کرده که انورالحق احدی که چندی پيش نامزدی خود را برای انتخابات رياست جمهوری افغانستان اعلام نموده بود، نماينده ی اين گروه نمی باشد. در بيانيه ای رسمی که اين گروه منتشر کرده آمده که برای اين گروه انتشار اين اعلاميه از آن رو اهميت دارد که سردرگمی بوجود آمده ميان اعضای آن و افکار عمومی درباره اين موضوع که احدی نماينده ی آنان می باشد از بين برود. اين گروه در بيانيه ی خود افزوده است که در آينده پس از مشورت و گفت و گوی اعضای عالی آن، مواضع خود را درباره انتخابات اعلام می کند.

انتشار بيانيه ی گروه افغان ملت از آن روی اهميت دارد که اين بيانيه دقيقا در جريان سفر زلمی خليل زاد، به افغانستان صادر شد. گفته می شود که زلمی خليل زاد علی رغم اينکه قانون اساسی افغانستان به اتباع کشورهای ديگر اجازه نمی دهد رييس جمهور افغانستان شوند، مايل است وارد رقابت های رياست جمهوری شود. انتشار بيانيه ی افغان ملت به گمان زنی ها درباره ی اينکه اين گروه در اقدامی غير قانونی برای انتخاب يک تبعه ی آمريکایی در رقابت های رياست جمهوری تلاش می کند، بيشتر دامن زده است.

گفته می شود که انورالحق احدی در يک تاکتيک و همگام با حامد کرزی وارد انتخابات رياست جمهوری خواهد شد و احتمال کناره گيری او به نفع کرزی و يا چهره ی همفکر ديگرش وجود دارد.
با اينحال انورالحق احدی "ان جی او سالار" و کسی که مستقيما در اختلاس و فساد دست دارد، تاکنون واکنشی به اعلاميه ی گروه افغان ملت نشان نداده است.

از سویی ديگر برخی منابع از ائتلاف زلمی خليل زاد و اشرف غنی احمد زی سخن می گويند. اين دو تن هر دو به عنوان طالب نکتایی پوش شناخته می شوند که علی رغم مانع قانونی برای انتخاب آنان به عنوان رييس جمهوری افغانستان، با شکستن قانون می خواهند بر رياست قوه ی مجريه ی افغانستان تکيه بزنند.
چندی پيش در ولايت ننگرهار در جريان يک محفل با حضور خليل زاد، وقتی تعدادی از افراد وابسته ی او برای شرکتش در انتخابات تبليغات را شروع کردند، با واکنش کاملا منفی مردم روبرو شده و محفل نيمه تمام به پايان رسید.

منابع مختلف به کابل پرس گفته اند که اشرف غنی تلاش های گسترده ای را برای جلب حمايت مقامات آمريکایی روی دست گرفته که تاکنون موفقيت چندانی نداشته است. اما در عين حال گفته می شود که برخی از حلقه ها در حکومت انگلستان از نامزدی او در انتخابات رياست جمهوری افغانستان حمايت می کنند. حکومت انگلستان در چند دهه ی اخير حمايت های قابل توجهی از بنيادگرايان کرده و گفته می شود اشرف غنی احمدزی يکی از مهره هایی محسوب می شود که در راستای سیاست تاريخی انگلستان می تواند در دامن زدن اختلاف های مذهبی، نژادی و زبانی نقش قابل توجهی ايفا نمايد.

نخستین اقدام خلیلزاد و مشت محکم مردم ننگرهار

ما به بهانه این دعوت شده بودیم که گفته بودند در باره نشست دوبی و فیصله های آن برایتان معلومات میدهیم اما وقتی که محفل شروع شد تعداد محدود از طرفداران خلیلزاد شعارهایی را مبني بر حمایت وي در انتخابات سر دادند، شما بگوید فرق بین جورج بوش و خلیلزاد در چي است؟ اگر ما به خلیلزاد راي بدهیم این به معني خیانت به ملت افغانستان و دادن راي به جورج بوش است، در بین خلیل ز اد و بوش هیچ فرقي نیست، و همه افغانها و برادران ما انشالله به خلیل زاد راي نه خواهند داد و ما این محفل را تحریم نموده و آن را با احساس وطندوستي که داشتیم برهم زدیم

جمعه 20 مارس 2009


زلمی خلیل زاد، علی احمد جلالی و اشرف غنی احمدزی شهروندان افغانستان نيستند

بند اول ماده ی 62 قانون اساسی در شرایط رييس جمهور: تبعه افغانستان ، مسلمان و متولد از والدين افغان بوده و تابعيت کشور ديگرى را نداشته باشد.

جمعه 30 ژانويه 2009


دروغ های انتخاباتی طالب نکتایی پوش!

طالب نکتایی پوش انور الحق احدی که خود در اختلاس و چپاول دارايی های همگانی دست داشت و تا همين چندی پيش بدنه ی اصلی تيم کرزی را تشکيل می داد و...

سه شنبه 24 فوريه 2009


طالب نکتایی پوش دیگر هم می آيد

کنترل بخش های مالی در دولت افغانستان توسط طالبان نکتايی پوش کاملا با برنامه ريزی صورت گرفته است. هدايت امين ارسلا، اشرف غنی احمدزی، انورالحق احدی، حنيف اتمر و فاروق وردک کليدی ترين عناصری محسوب می شوند که در ساختن حکومت فاسد و سرشار از اختلاس و فساد سهم داشتند و تقريبا بيش از هشتاد و پنج درصد جابجایی های مالی در دولت افغانستان زير نظر آنان صورت گرفته است

چهار شنبه 25 فوريه 2009


دست اندازی های وردک در انتخابات!

منابع مختلف پيشتر به کابل پرس خبر داده بودند که فاروق وردک عضو گروه بنيادگرای حکمتيار و وزير فعلی معارف افغانستان، با استفاده از نفوذ خود در تلاش برای جابجایی افراد همفکر و هم گروهش در کميسيون مستقل (؟) انتخابات می باشد

سه شنبه 17 فوريه 2009


چپاول و بنيادگرایی اين خانواده!

محمود کرزی در زد و بند به ثروت های باد آورده می رسد، احمد ولی کرزی، پادشاهی هرویین را بدست می گيرد، قیوم کرزی همراه وکیل احمد متوکل وزير خارجه آدمکشان کشان طالب و سفیرشان ملا ضعیف، برادر عزیزشان ملا عمر را با دستگاه حامد کرزی آشتی دهد، جميل کرزی مست سوار بر موتر حادثه ای ترافيکی را در کابل بوجود می آورد و پنج تن کشته و يک تن زخمی می شوند، به هيچ عنوان بازخواست نمی شود.

يكشنبه 8 مارس 2009


صدها تن نامه ی سرگشاده به باراک اوباما را امضا کرده اند!

در حالی که طالبان نکتايی پوش مانند اشرف غنی احمدزی، زلمی خليل زاد و انورالحق احدی به جولان پرداخته اند، امضا کنندگان نامه ی سرگشاده به باراک اوباما تاکيد کرده اند که داکتر رمضان بشردوست انتخاب مردم افغانستان است

چهار شنبه 18 مارس 2009

آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره

مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره

این کتاب را بخرید

پيام‌ها

  • برادر در امریکا مردم وسرمایه داران بزرگ عضویت رسمی یک حزبی سیاسی مثل جمهوریخوا یا دمکراتها را ندارند بگونه که درخواست کتبی وفورم ...را خانه پری کنند

    تا زمانیکه سیاست ورفتاروکردار همان حزب به نفع او بود از ان حزب پشتیبانی میکنند گویا عضو همان گروه هستند بازکه به کله اش بد خورد به حزب دیگر میروند به همان شیوه قبلی ..

    در اوغانستان پشتون خلقی باشد یا اخوانی پرچمی باشد یا ماوییست جمعیتی باشه یا حزب اسلامی یا نجات ومحاذ ... بیسواد باشد یا با سواد حزب اصلی اش همان اوغانملت است وبس.

    مثلیکه در امریکا گفته میشود . (ریاست جمهوری حق پدرم )

    ده اوغانستان مشهور استکه حق( ادی ام)

    کسیکه غرق افکار هتلری و منشی دایان ویهود برک است ده گروه اوغانملت باشه یا نباشه اعمال وکردار اش همان است که است...

    همان اش وهمان کاسه
    همان نان وهمان امان

  • برای من جای تعجب است که نویسنده این مطلب نام انورالحق خان بابا را درلست خارجیان نیاورده است. ایا احدی بابا تابعیت امریکایی ندارد؟

    در این جای شکی نیست که انورالحق احدی وجیلانی پوپل وحامد الدین کرزی یک گیم بسیار جالبی را اغاز کرده اند که اقای جیلانی پوپل در محراق این بازی قراردارد. جیلانی پوپل که معاون حزب اوغان ملت است وفعلا ریاست ارگان های محلی را به عهده دارد از زمره کلیدی ترین چهره ها در حکومت کرزی شناخته میشود ودر این اواخر سروصدا های را براه انداخته است که گویا مخالف کاندیتاتوری احدی میباشند. این یک بازی است که میخواهند اذهان عامه را منحرف ساخته وزمینه جلب وجذب را برای احدی مساعد بسازند. امکان انهم میرود که احدی به نفع کرزی تغیر جهت بدهد زیرا اگر احدی نماینده افغان ملت باشد پس در اینصورت کرزی هرگز جیلانی پوپل معاون این حزب را به این مقام نمیگذاشت زیرا بدون شک پوپل از امکانات خود به نفع کاندید حزب خود استفاده میکرد.

Kamran Mir Hazar Youtube Channel
حقوق بشر، مردم بومی، ملت های بدون دولت، تکنولوژی، ادبیات، بررسی کتاب، تاریخ، فلسفه، پارادایم و رفاه
سابسکرایب

تازه ترین ها

اعتراض

ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

جستجو در کابل پرس