بیست و یک شمع و بیست یک لاله ی سرخ
محفل خاتمه یافته بود و مهیمانان جهت صرف غذا به سالن دیگر رفتند، آن بیست و یک شمع برای بیست و یک لاله ی بخون خفته اما همچنان عاشقانه میرقصیدند، میسوختند و اشک میریختند، اشک های داغ و آتشین - پدر امیرحسین و بیوه او تنها ماندند، تنهای تنها ! با یک عالم غم و اندوه و بیست پدر، بیست مادر و بیست بیوه دیگر با سرنوشت خانواده ی شهید امیرحسین همسرنوشت شدند.
زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )
شرکت کنندگان یکی - یکی و گاهن در گروه های کوچک دو و سه و پنج نفری از شهر های تورنتو، هملتون ، کچنر ... و از راه های دور و نزدیک میامدند و داخل سالن میشدند، همینکه روی چوکی قرار میگرفتند نگاهایشان به شعار ها، عکس ها و به شاخه های گلهای لاله ی سرخ می افتاد، بیست و یک گل لاله سرخ بر دیوار و رو به شرکت کننده ها در کنار هم چیده شده بود، دقیقن شبیه بیست و یک تابوت که لاله ی سرخ (شهیدان اردوی ملی) ولایت کنر را در درون خود داشت و بصورت منظم در کنار یگدیگر برای تشیع رسمی گذاشته شده بودند.
این مراسم با حضور گسترده ی فرهنگیان، شاعران، نویسندگان، اساتید دانشگاه، روسای نهاد های اجتماعی، و مذهبی و صاحبان رسانه ها و مردم با احساس افغانستان ساکن شهر های یاد شده ی کشور کانادا برگزار شد.
پدر امیرحسین و همسر بیوه ی او نیز کنار لاله های سرخ، نه در بامیان و نه در کابل، بل در کانادا و در شهر تورنتو حضور داشت. پدر امیرحسین هنوز خمیدگی کمرش راست نشده است و همان افسر ارتش اورا کمک میکند تا نیمه ایستاده بماند، و بیوه امیرحسین هیچ روشنی را پس از به شهادت رسیدن شوهرش در نگاه غم انگیزش تصور کرده نمیتواند. (تصویرهای کنار دیوار)
آقای کبیر بختیاری برنامه را با سخنان کوتاه و دعوت از حاجی علیزاده برای قرائت قرآن آغاز کرد. بیست و یک عدد شمع از راه میرسد و به سرعت کنار هم چیده شده و به یاد آن بیست ویک لاله ی سرخ به سوختن می آغازند، بانو نیلوفر ظهوری شاعر جوان و خوش سیما، برای اجرای برنامه در جایگاهش قرار میگیرد و پس از مقدمه، اولین سخنران را به پشت تریبون دعوت میکند.
آقای بغلانی آرام و شمرده سخن گفت اما این سخنان آرام دعوت کننده ی طغیان و شورش مدنی علیه دولت آقای کرزی بود وی در آخر شعری را نیز دکلمه نمود؛ آقای کلیوال نیز طبق همیشه با زبان پشتو پیرامون حادثه کنر صحبت کرد. آ قای محسن نباتی سروده ی را با صدای گیرایش پیشکش حضار نمود. آقای هارون راعون تک ستاره ی آسمان شعر تورنتو، سروده اش را دکلمه کرد، هنگام که آقای راعون واژه هایش را با احساس تلفیق داد بغض گلویش را فشرد و گلوی من نگارنده را نیز، درست سمت راست دیدگاهم شمع ها عاشقانه می سوختند تو گویی شعله ها شمع افروخته شده میرقصیدند، با نظم عجیبی گاهی به چب و گاهی به راست خم میشدند. بانو ظهوری نزدیک ترین شاهد رقص شمع های افروخته شده بود.
استاد ظهورالله ظهوری استادانه اشتباهات دولت کرزی را بر شمرد و اورا مسوول اصلی شهید شدن 21 سرباز ارتش افغانستان دانست. رییس اتحادیه افغانها آقای باهر فرملی ضمن انتقاد شدید از حکومت و رییس جمهور کرزی خود را در غم این حادثه شریک دانست. شفیق احمد ستاک شعر بلندی را یک دم و بی وقفه دکلمه کرد. آقای میرحسین مهدوی نیز سخنانش را پیرامون افغانستان واحد و مستقل عاری از هرگونه برتری طلبی قومی و مذهبی گره زد و خانم باران سجادی "سپیده ی" به سبک خودش را خواند.
آقای مختار دریا تصویر دیگری از شهدای کنر در قالب شعر ارائه کرد، او کمر شکسته ی پدر شهید امیرحسین را بلند آخ گفت. استاد تمیم صدیقی نیز با سخنان زیبا و ساده حرف دل مردم را فریاد زد و رحیل بلال نیز سروده ی را به خوانش گرفت.
آقای نصیر خالد روزنامه نگار مقیم تورنتو آنچه که در کنر گذشت و میگذرد را گسترده و غیر قابل تصور خواند در قسمت از تحقیقات که او در کنر انجام داده است نشان میدهد که هزاران مرد جنگی از کنر به کشور سوریه برای جنگ فرستاده شده است.
آقای زیوری ضمن تشکر از برگزارکنندگان این محفل خواستار گفتمان سازنده توسط نخبگان جامعه ی افغانستانی شد و آقای کبیر بختیاری آخرین سخنران این محفل با سخنان شیوا و جذاب اش توجه شرکت کنندگان را به خود جلب کرد و در پایان سخنانش سروده از خود را با شیوه ی منحصر به فردش دکلمه کرد، او از خسته گی سجاده ی تزویرگران فریاد زد و از خسته گی خدای درون خانه یشان یاد نمود، و خطاب به افراط گرایان مذهبی گفت: ای بی خبر که فصل خدای تو مرده است/ ماییم و فصل عشق که جاوید زنده است.
نگارنده (حسین زاهدی) به نمایندگی از افغانستانی های مقیم شهر تورنتو پیام (بیانیه) این مردم را خطاب به دولت افغانستان نهادهای سیاسی ، مدنی، رسانه ها و مردم افغانستان خواندم. و قاری صاحب رشیدی با دعایه یی محفل را خاتمه داد.
محفل خاتمه یافته بود و مهیمانان جهت صرف غذا به سالن دیگر رفتند، آن بیست و یک شمع برای بیست و یک لاله ی بخون خفته اما همچنان عاشقانه میرقصیدند، میسوختند و اشک میریختند، اشک های داغ و آتشین - پدر امیرحسین و بیوه او تنها ماندند، تنهای تنها ! با یک عالم غم و اندوه و بیست پدر، بیست مادر و بیست بیوه دیگر با سرنوشت خانواده ی شهید امیرحسین همسرنوشت شدند.
نوت : این محفل در سالن فرهنگی مرکز امام حسین در شهر تورنتو به تاریخ دوم مارچ سال 2014 به حمایت از نیروهای مسلح و گرامیداشت از شهدای ارتش افغانستان در ولایت کنر به ابتکار نهاد های اجتماعی، فرهنگ و مذهبی مقیم این شهر برگزار گردید.
برای دیدن عکس های بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید.
https://plus.google.com/u/0/ph...
پيامها
4 مارچ 2014, 05:11, توسط بلال
هموطن سلام،
مردم ما در داخل و خارج به غم و مأتم جوانان رشيد و شهداي استقلال كه سر هاي خود را فداي وطن نمودند خود را غم شريك ميدانند، ما درين غم و ماتم ناله و فرياد مردم ما را به اطلاع جهانيان رسانيده ايم ، وطن داران شريف ما مقيم كانادا درين عزاداري قدم تاريخي را درج صفحات تاريخ كه با خون مردم ما نوشته شده مزين ساختند، زمانيكه جريان اشتراك هموطنان را مطالعه ميكردم ا شكهايم جاري بود، نميدانم ايا هموطنان من كه عزيزان خود را قربان وطن نموده اند كدام حالت را داشته باشند.كاش رويداد و جريان سخنراني را مكمل مينوشتند، تا مورخين عزيز در صفحات يا داشت هاي خود سخنان دلنشين و حقيقي هر يك شان را درج تاريخ كشور و اوراق فاجعه كنر ها نمايند.
اين غم اول و اخر ما نبوده تا كرزي اين وحشي و جاهل زنده باشد، كشور ما به خاك و خون خواهد بود، او در مصاحبه اخير خود در واشنكتن بوست خود را قهرمان تاريخ جا زده، اين تاجر ترياك و تفنك ، اكنون ميرويس هفت سأله را مانع اسباب بازي تفنك ميسا زد، خود و خانواده اش در سيزده سال از ادامه جنك سود برده است ، شركتهاي امنيتي تا كنون مربوط به اين خانواده بد نام است و مبالغ سرشاري ازين جنك به جيب زده اند. كرزي در طول سيزده سال حكم راني خود سخن بر زبان نياورد، در شش ماه اخير كارش خود را كاندي و مانديلا ميتراشد !
دروغكو حافظه ندارد، يكبار مصاحبه هاي ماهوار خود را مشاهده ومطالعه نماييد بعدا خود را قهرمان اين همه خون يزي ها جا زنيد.
كرزي بحيث خائن ترين حاكم تاريخ كشور ما ثبت تاريخ جهان خواهد شد.
اين فاسد به جز ترويج فساد، دروغ وخيانت به حق مردم دست أورد بيش ندارد.امريكا به مطالبات شخصي اش جواب منفي داد نه برادرش و نه زلمي رسول بي خاصيت برنده ميشود.اين باند ترياك انقدر زر اندوزي نموده اند كه ده ها سال جنك را به نظر شان رهبري خواهند كرد، اما كور خوانده اند كه دنيا ضرورت به طالبان قرون وسطايي ندارد، قرن بيست ويك با تكنالوجي مدرن ، شريك هم سويه را نياز دارد، نوكر احمق كاري را كه إنجام داده تاوان اش را خود خواهد برد اخت.
هموطن شرافتمند ازموده را نبايد ازمود. كرزي مانند ملاسويج محاكمه خواهد شد، فريب حرفهاي اين جاهل و نادان بي شخصيت را نخوريد، او از مردم منزوي شده در اتش قدرت و آدامه ان ميسوزد، فرصت مصرف مبالغ كه دزدي كرده برايش ميسر نخواهند شد .
يكبار ديكر از دست اندر كاران مراسم سوكواري هموطنان عزيز مقيم كانادا إظهار قدرداني داني نموده، ارزو دارم اين حركت تاريخي شان سر مشق ساير هموطنان ما در امريكا و ساير كشور ها در خارج شود.
4 مارچ 2014, 17:43
زما سرتیری
سایر ځلاند
سترګې مې نه غړېږي، سترغلي مې پړسېدلي دي.
خلک به فکر کوي چې ځواني ده، عاشقۍ به يې سترګې ور پټې کړې وي، سترغلي به يې د بې خوبۍ نه پړسېدلي وي. د معشوقې پسې به يې ژړلي وي. د فراق درد به خوړلی وي او د يار په جدايۍ کې به يې شپه سبا کړي وي.
همداسې شوي دي، زړه مې درد کوي، سترغلي مې د يار پسې پړسېدلي، ډېر مې ژړلي. د خبرو توان را سره نه دی پاتې.
خو زما معشوقه چې رانه بېله شوې وه، دومره مې نه ډي ژړلي، هغه نجلۍ ماته ډېره ګرانه وه، ورپسې خفه وم، خو زما د معشوقې د حيا ساتونکو پسې ډېر خفه شوی يم. هغوی په غرونو کې زما د خاورې لپاره سرونه ور کړل، زما معشوقه یواځې زما د شعرونو پورې را سره وي او هغوی خپله وينه ورکړه. تر آخره په سنګر کې ودرېدل سر يې ټيټ نه کړو او نه يې سنګر پرېښودلو.
د سهار درې بجې په خواږه خوب ويده وو، خو د وروستي پار خوب ورباندې د دښمنانو پيرزو نه و، د ګوليو باران يې پرې شروع کړو او فبرورۍ د ۲۱ سهار يې د دښمن د مرميو په غږونو پيل کړ.
زما د بدخشان او بامیان شاه زلميو د کونړ دروازې ساتلې، زما د پروان زمريانو په پوله ماشی هم رپ وهلو ته نه پرېښوده. بېګاه یې د پلار سره خبرې کولې هغه ورته د باميانو د يخو شمالونو او پوښلو واورو په اړه خبرې کولې، د کور د حال احوال ډاډ يې ورکولو او شاباسي يې ورکول چې بچيه وطن درته اړتيا لري.
زموږ اتلانو تر وروستۍ سلګۍ سنګر نه دی پرېښی او د دښمن لاسپوڅو ته يې په ډاګه کړې ، چې موږ سر ور کوو، خو سنګر نه ور کوو.
دا درد به هم هیر شي، قاسم خان د هېواد لومړی شهيد و او دا ۲۱ يې وروستي شهيدان دي. د يو ویشت کسانو شهادت به څوک څنګه تعريفوي چې د خاورې يو ویشت ساتونکي و او تر سبا به د خاورو لاندې شي، د جنازې پر سر به يې د توپونو ډزې وشي او بله ورځ به يې په عيدګاه جومات کې فاتحه واخيستل شي؟
1دومره ژر دا کيسه او درد ختمېدونکی نه دی. د دغه يو ویشت شهيدانو، بچيان، مېرمنې، ورونه، خوېندې مور او پلار ټول دردېدلي دي او آن هر افغان يې دردولی دی.
زړونه يې رانه ويستي دي، زما په شاه داسې ګوذار شوی چې د کتلو نه دی، داسې چا را باندې ګوذار کړی چې دښمن هم نه ورته وايوو، دوست يې بولو، خو ټول عمر يې دښمني پاللې ده.
زما په لاسونو کې دم نشته، خو سلام ددغه شهيدانو کورنيو ته چې اوس هم په مېړانه وايي، نور اولادونه هم د وطن په لاره قربانولی شم.
دا ايثار او فداکاري یواځې یو افغان کولی شي، دوی به په پوله نور بچيان ولېږي، معاشونه به هم نه اخلي. خو د زردارو او زوردارو د لوکسو موټرونو لرونکو اولادونه به بيا هم په کابل او اروپا کې ناست وي، زده کړې به هلته کوي، حق به د افغانستان په نوم اخلی، تابعيت به د نورو لري او دعوه دار به د افغانستان وي.
1دا خاوره یواځې د همدغه سرتېرو ده، یواځې د هغه افغانانو ده چې اولادونه يې په پوله ودرېږي، ووايي زه هم افغان يم او دا پوله ساتل غواړي، چې دښمن پوه شي، ددغې خاورې هر بچی زما مخې ته ولاړ دی.
چې نه بیا توره پورته شي نه څوک په وينو رنګ شي
باداره دغه جنګ دې دوطن اخري جنګ شي
4 مارچ 2014, 17:46
جناب سردبیر٬ چرا پیام و عکس ارسالی من حذف شد؟ اگر پیام من بدون کم و کاست گذاشته نشود، این کامنت عینا با ادعای همیشه گی کابل پرس?« یعنی عدم سانسور» در رسانه ء دیگر و تاریخ و ساعت حذف آن ، منتشر میشود .با احترام. فرید فرزام
4 مارچ 2014, 17:57, توسط حسین زاهدی
دوست عزیز فرید فرزام، پیامتان حذف شد چون عقده مندانه بود و بخش عمده ی پیامتان ربط به این موضوع نداشت، شما حرکت مثبت یک جمع را مسخره میکنید بی آنکه به جنبه های مثبت آن نیز اشاره کنید، شما حق دارید انتقاد کنید ولی یک جانبه بودن انتقاد تان درست نیست بنا بر همین نادرستی پیام تان حذف شد.
4 مارچ 2014, 17:59, توسط jiran
دوستان ، افغان های تورنتو که این بار نمیدانم افتاب از کدام سمت طلوع نموده بود با این گردهمایی ای دست زده اند حالانکه همچون اتفاقات ها هر روز در افغانستان بوقوع می پیوندد اب از اب تکان نمی خورد و این جا هم لابی های زیرکانه کار میکند هر لابـــی زیر کاسه ای لابی دیگر قدرت نمایی میکند جامعه افغنی در تورنتو که اکثریت انها افغان ملت ها ،جهادی های دو اتشه ، بابا ملت ، گلبدینی ها ،طالبانی ها و.و.و زندگی میکند هر کس به همان ساز رقص سماعی خود شان را اداء میکند معلوم نسیت که کدام جناع خوبتر می رقصد.
4 مارچ 2014, 20:59
Today at 1:10 PM
آقای زاهدی، متوجه شده ام، برمیگردید، کامپیوتر را روشن میکنید، واپسین کامنت مرا دیلیت می کنید و باز دوباره و سه باره ....
***
پیام من کاملا، بر طبق ضوابط، اوبژکتیف،تحلیلی و روشنگر است. من گاه پیام های را در کابل پرس? میخوانم که کامنت گذاردر آن ازنام بردن اسافل اعضاء « ۳کاف» استفاده کرده است.گویا کابل پرس فقط در مواردی از سانسور خودداری میکند که فحش و دشنام بر قبیله پشتون باشد!
من بصورت نمونه ،به کامنتی اشاره میکنم که زیر مطلب آقای احمد بهزاد با عنوان« با بستن تلویزیون ژوندون مخالفم» نهاه شده:
دسامبر 2013, 06:57, بوسيلهى نادر
(اسماعیل یون یگ شخصیت کونی مشهور که در پشاور دوکان کتاب فروشی داشت وزیر نظر استخبارات چتلستان مراتب منافقت و رزالت ضد وحدت ملی را طی کرده است حالا وظیفه گرفته است که فضای اجتماعی نسبتا ارام کشور ما را خدشه دار کند .... همه میدانند که اسماعیا یون مصارف روزانه زندگی خود را به مشکل پیدا میکرد اما حالا به صدقه سر جنرالان دالخور پاکستانی تلویزیون را براه انداخته است..... این مسایل را فضل هادی مسلمیار ریس مشرانو جرگه بمن گفت که منفور ترین کونی جلال اباد همین اسماعیل یون است)
آیا این پیام ربطی به عنوان و محتوای مطلب احمد بهزاد داشته است؟
آیا اتهاماتی که کامنت گذاربه چندین شخصیت وارد کرده، در محکمه کابل پرس ، ثابت گردیده است که بی خیال کامنت را منتشر کرده؟!
اگر کامنت و عکس مرتبط در محل اصلی( به حیث دومین کامنتگذار) نشر نشود!من بحیث یک نویسنده معروف ، جریان را به رسانه های دیگر میکشانم.فرید فرزام
4 مارچ 2014, 21:30, توسط مازیار
آقایان و خانمهای محترم
نه تنهااز این جنایت وزشتکاری وسیاه بازی ارباب امور در مهین مان بل ازهرجنایت وخیانت وقتل وآدمکشی آنها -زیر عناوین مختلف وبه بهانه های گوناگون-هر فرد وطندوست وبا احساس متاثر غمگین ومتالم است واین نه فقط ازدیروز بلکه از دورهای دور واما چه کسان ئ چه قدرت های این نامردئ ناکس ئ احمق را آوردند وبر گردهء مردم سوار کردند؟چه موجودات ئ در روزء دوباره نصب مجدد وی بر قدرت پای عوعو زدن او نشستند؟
مگر وزیر خارجه وقت امریکا خانم کلنتون وهمتائ المانیش وستر وله نبودند؟؟حالا توجه فرماهید که قضیه از کجا آب میخورد. اکنون که خرزی میخواهد به خود آیدونقش جدیدی را بازی کند از کجا معلوم که بازهم این رول نو برایش محول نشده باشد؟؟
آنلاین : http://ندارم
5 مارچ 2014, 01:18, توسط ع.ولی تاجک
جناب میر هزار گرامی! بادرودی تازه! حذف کامنت های دوستان که روی مطالب ، تبصره های دارند به هیچ وجه درست نیست. این امر موجب سوءتفاهم و شک و تردید میشود. یکی از دبیران تحریریه شما به خود اجازه داده، یک پیام را بدون دلیل و صراحت وافی ، سانسورکند، امیداست نظر شخص شمارا در زمینه بدانیم. احترام.ع.ولی تاجک
5 مارچ 2014, 15:08, توسط کابلی والا
اوه بیادر ، محترم فرزام صاحب! حق به طرف خودت است، اما برو، پشت گپ چه میگردی، دبیران و سردبیرکابل پرس، وقتی از شغل اصلی، امورات خانه و آشپزی در «کارخانه» و هزار دردسر دیگر، فارغ شدند سری به اداره« کابل پرس?» میزنند!
بگذار همی بیادر ، نامش چه بود؟ حسین آقا جان زاهدی هم دلش به روشن کردن چند شمع خوش باشد!
5 مارچ 2014, 21:55, توسط rahgozar
کابل پرس? تحولی در عرصه رو زنامه نگاری!!!!
کابل پرس سانسور نمی کند!!
دروغ نمی گوید!!
کابل پرس ، از تبعیض نفرت دارد!!
توسط تیمی مجرب و دارنده حوصله فراخ ، اداره میشود!!
5 مارچ 2014, 22:50, توسط ف. فرزام
این افغانستانی های تورنتو چه رقم آدم ها اند! وقتی هزاران راکت از پاکستان بر کنر فرود آمد، چرا محفل و جرگه بر پا نکردند! چرا وقتی رستورانی در وزیر اکبر خان با عمله و فعله منهدم شد، صدای خود رانکشیدند؟ چرا به « معلول» ها میپردازند؟
این افغانستانی های مقیم تورنتو، وقتی دیدند، یک سری جنایتکار جنگی و جاسوس شناخته شده ، برای احراز صندلی ریاست جمهوری، روی ستیژهای کابل بالا میشوند و گویا « مناظره!» میکنند ، در حالیک تفنگ و« آر پی جی» شانرا در گوشه میز مخفی کرده اند، چرا صدای شانرا نکشیدند و یک محفل نگرفتند؟؟
این آقایان و خانم ها چرا محافل غیر مذهبی و سیاسی و ملی را در مدرسه یا مسجد امام حسین می گیرند، نکند پول و هزینه این احتفال را نیز حضرت امام خامنه ای مد ضل العالی میپردازد؟؟
چرا اینهمه بر اسم و تصویر امیر حسین ، تاکید می شود، گویا بخاطر هزاره بودن ایشان ، آیا بقیه کشته شده گان نیز از قوم زحمتکش هزاره بوده اند؟ اگر پاسخ منفی است پس چرا ؟؟
ازین افغانستانی های مقیم تورنتو، ازین نام کته و سوته، توقع آن بود در باره مسایل کلان، ابرازنظر کنند، مثل آینده صلح وجنگ، تداوم اشغال یا آزادی کشور،و ......
درگوشه از گزارش ، درباره اعزام نیرو از منطقه کنر به جنگ سوریه، تلویحا ابراز نگرانی شده، اما در مورد این فاجعه که از دارالخلافه ایران بطور منظم و متداوم، افغان های مهاجر برای جنگ با مخالفان بشار اسد، اعزام میشوند، خاموشی اختیار شده، یعنی ولی فقیه اگر، قوم شریف هزاره را گوشت دم توپ کند، بی خیال اش!
سرزنش حامد کرزی در ایام آخر سلطنت خفت بارش از هر « پهلوان پنبه» ای بر می آید!
تذکر: مشابه این نوشته ، چند بار از سوی شخص حسین زاهدی، دبیر تحریریه کابل پرس? سانسور و حذف شده است، گویا نوشته من « عقده مندانه!» تلقی گردیده است
6 مارچ 2014, 14:52, توسط م. مبین بامیانی
جناب حسین زاهدی، هم در مقالات سیاسی بسیار« احساساتی » می نویسند و هم در لفاظی ها و آرایه ها، اندکی کم دقتی میکنند!
مثلا تعبیر « لاله سرخ» یعنی چه؟ مگر لاله سیاه یا سبز هم داریم؟
«لاله » از نظر لغوی با لفظ لال = لعل ( سرخ ، سنسکرت) وابسته است و همواره رنگ سرخ دارد با دانه های سیاه در وسط!
عنوان یک مطلب جناب زاهدی در ایام پار چنین است « نطفه جهاد در وان حمام بسته شده بود!»
که البته منظور« وان حمام یک امریکایی بنام چارلی ولسون» است!
من نظر آقای زاهدی را تایید میکنم که سران جهادی، دست نشانده گان امریکا بوده اند وجهاد با « استینگر» امریکایی به پیروزی رسید!
اما گزینش آن عنوان، نه زیباست نه لاژیک!
6 مارچ 2014, 15:58, توسط روح الله
بامیانی گران ارج این تصویر نشان میدهد که گل لاله در چند رنگ میتواند باشد.
6 مارچ 2014, 18:45, توسط فرزام
عکسی که می نگرید همراه یک کامنت بنده به تاریخ چارم مارس، حذف شد، گویا « عقده مندانه» و« بی ربط» تلقی شده بود!
زیرنویس این عکس، چنین است:
به پیش ! به سوی انتخابات آزاد، مسالمت آمیز و مردمی !
9 مارچ 2014, 13:35, توسط محمد الله کوشانی
بیاد شهیدان غازی آباد کنرکه در سال 1392 توسط مزدوران پاکستان کشته شدند.
دیدن این صحنه، به یک فرد مسلمان سخت است
اشک می ریزم و این ظلم به انسان سخت است
پدری آید و گوید که تا بوت ز کیست ؟
به پدر نام گرفتن ، ز شهیدان سخت است
مادری آید و خون گرید، بر نعش پسر
دیدنی ناله و گریان، یتیمان سخت است
ما ازین خاکیم ، وهریک تکه ی پیکر ماست
تو ته دل، به کرایی، کده بریان سخت است
بهر آسایش ما، از سر و جان تیر شدند
شرح این قصه، به کرزی و رفیقان سخت است
ای خدا رحم بکن! تا به کَی این رنج کشیم ؟
یوغ این کُور و کر، بر دوش غریبان سخت است
م ک( محمد الله کوشانی)