صفحه نخست > خبر و گزارش > شکنجه، اعتراف و درگيری مسلحانه در کابل!

شکنجه، اعتراف و درگيری مسلحانه در کابل!

اختلاف ميان امرالله صالح رييس امنيت ملی و حامد کرزی اوج گرفته است!
چهار شنبه 30 آپریل 2008

زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )

همرسانی

يک منبع نزديک به حامد کرزی که نخواست نامش فاش شود به کابل پرس? گفت که شب گذشته نيروهای امنيت ملی، يکی از تروريستان طالبی که در حمله ی تروريستی به هتل کابل سرينا بازداشت شده بود را مورد شکنجه شديد قرارداده و اعترافات قابل توجهی از وی گرفتند که با بخش از اين اطلاعات، امنيت ملی موفق به شناسايی يکی از مخفیگاه های تروريستان شدند. اين منبع گرچه اذعان کرد که شکنجه زندانيان جرم محسوب می شود ولی گفت که آنان فقط با شکنجه حاضر به اعتراف می شوند.

با معلومات بدست آمده از اين زندانی طالب، نيروهای امنيت ملی و وزارت داخله، خانه ای گلی در منطقه ی گذرگاه پشت باغ بابر در شهر کابل را محاصر کرده و پس از اخطارهايی که به طالبان داده شد که تسليم شوند و آن ها نشدند، تير اندازی از دو طرف صورت گرفت. در اين درگيری که با سلاح سنگين نيز همراه شده بود، 8 تن کشته شدند. از اين 8 تن، 4 تن از نيروهای دولتی و 4 تن ديگر نيز، افراد مسلح وابسته به گروه تروريستی طالبان می باشند. در اين درگيری چند تن از نيروهای دولتی نيز مجروح شدند.

اين منبع نزديک به رييس جمهور افغانستان همچنين به کابل پرس گفت که اکنون اختلافات ميان امرالله صالح رييس امنيت ملی و حامد کرزی رييس جمهور افغانستان به نقطه ی اوج خود رسيده است. امرالله صالح روز گذشته زمانی که به پارلمان افغانستان احضار شده بود، از وکلا خواسته بود که جلسه غير علنی و بدون حضور خبرنگاران برگزار شود. صالح گفته بود که مسايلی مهم مربوط به امنيت ملی افغانستان را بايد با وکلا در ميان بگذارد که در صورت علنی بودن جلسه، آی اس آی و مقامات پاکستان از آن عليه افغانستان سوء استفاده خواهند کرد. وقتی امرالله صالح نتوانست با وکلا جلسه ی غير علنی داشته باشد، بخشی از حرف های خود را سانسور کرده و تنها به نشان دادن چند عکس از تروريستان اکتفا کرد و و اظهار داشت که رييس جمهور و ساير مقامات بلندپايه امنيتی به شمول زلمی رسول از حادثه ی روز هشتم ثور، توسط امنيت ملی مطلع شده بودند، اما اين هشدار را جدی نگرفتند.

اين منبع در ادامه به کابل پرس گفت که حامد کرزی در وضعيت بسيار سردرگمی بسر می برد. از طرف نارضايتی عمومی چه در داخل و چه در خارج از عملکرد وی افزايش چشمگيری يافته و از سويی ديگر نگران از دست دادن چوکی رياست جمهوری در دوره ی بعد است. اين نگرانی های رييس جمهور زمانی بيشتر شده که برای وی رقيب جدی بنام زلمی خليل زاد در رقابت های انتخاباتی پيدا شده و زلمی خليل زاد از همين اکنون مذاکرات پنهان با افراد با نفوذ و تخريب حامد کرزی را آغاز کرده است.


عکس از رويترز، اسوشيتد پرس و خبرگزاری فرانسه

آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره

مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره

این کتاب را بخرید

پيام‌ها

  • feker mekonam ke dar een khabar yak kame eshkal wojod darad, qazeyaye hotele sarena mah ha pesh etefaq ofteda bood wa een manzel dar een awakher ba keraya gerefta shoda bood , wa aan maznone hotale sarena az koja khabar shod ke taleb ha dar een hotel sokonat darand, wa gape degar eenke masoleen omoor talash konand ta kontorole ejtemaye ra tashweeq konand wa az mardom darkhwast konand ke afrade mashkok wa manazele mashkok ra ba etlaye masoleen berasanad , dar aan sorat doshman haye een melat chanse estefada az chonen makan ha ra az dast medehand, wa yak gape degar eenke agae qemat ha eenqadar bala bashad feker namekonam ke mardom hazer shawand ba dawlat hamkare konand, mardom bayad razi negah dashta shawand ok

  • آقاي ميرهزار،

    مگر ما هر روز با شنيدن اخبار ناگوار از كشور ما در محيط كوچك خانوادگي شكنجه نمي شويم؟ باور دارم كه شما هم از اين امر كلي، استثناء نيستيد.

    مگر كودك من كه هميشه بفكر برنگشتن از خانه بمكتب ميرفت اولاد آدم نبود. آيا اين تشويش جانكاه هر روز او را شكنجه نمي كرد و نمي كند؟

    مگر آن كسي كه در اثر كارروايي هاي اين جانيان بقتل مي رسد خانواده و خويشاوند ندارد و آنان شكنجه نمي كشند؟

    اين روان يك جامعه است كه 30 سال شده شكنجه مي كشد! اين يك جامعه است كه 30 سال شده رنج مي بيند و بفاجعه انساني مبدل گرديده است. ما مگر هر روز پيهم و بدون توقف شكنجه رواني نمي شويم؟

    بگذار حتي اگر شكنجه هم كرده باشند بگويم كه براي اين درنده ها هيچ شكنجه وجود ندارد. انسان نبايد شكنجه شود اما كسي كه انسانيت را شكنجه كرده مي رود، انسان است؟

    فرزند دلبند مردم اختطاف مي شود، مردم از خانه بيرون مي شوند تا بروند پشت كار و زندگي و بيخبر از همه جا، ديگر بر نمي گردند،‌چرا كه اين جانيان درنده تصميم گرفته اند اين ملت را شكنجه كنند و ما از شكنجه شدن يك نفر حتي اگر واقعيت هم داشته باشد باك داشته باشيم؟

    بگذار اگر آن شكنجه از يك فاجعه بزرگ جلوگيري كرده باشد آن را بسيار بجا بدانيم با آنكه معيار هاي نوين خلاف اينگونه نظريات است. اما آن معيارها را در برابر واقعيت هاي كه بر ما مي گذارد قرار بدهيد تا بدانيد كه معيار ها نظر بمحيط وضع مي شود.

    آخ از دست اين جانيان دردنده صفت كه شكنجه شدن شان خلاف معيار هاي حقوق بشر دانسته مي شود.

    مرحبا بانسانيت ديگران كه هنوز هم با هزار درد و رنج و ناله و شكنجه هاي رواني كه مي بينند مي خواهند در مورد آن درنده ها از انسانيت و ترحم كار گرفته شود. اين است انسانيت واقعي و آن است درندگي.

  • پرسیدند که خرس چوچه میدهد و یا تخم میگذارد؟

    در جواب گفت: از این خبیث شک نیست که هر دو را انجام دهد.

    حالا از کرزی نیز بعید نیست که بند تنبانش را آی اس آی و ملاعمر بسته و قره قولی و چپنش را انکل سام به سر و تنش کرده باشد...

    چشمک زدن های این مردک بی فساد نیست! و خلیلزاد را میتوان در یک جمله خلاصه کرد که، "سگ زرد برادر شغال!" و در نوکرئ او که هیچ فردی شک ندارد...

    کارمند ثبت و احوال نفوس از یک متقاضئ تذکره پرسید:

    اسمت چیست؟

    گفت: پِشکل بای!

    با تعجب پرسید: ولد؟

    گفت: سرگین بای!

    کارمند دومی با تبسم گفت:

    مامور صاحب! نوشته کو (گوئ در گو)!

    و حالا افغانستان نیز...

  • والله برادر گل برای ما جای تعجب است که چرا اين ها ميخواهند با دروغ گويی های بيشتر مردم را فريب دهند. آنها بين خود جور استند ولی با مردم جور نمييايند. همه بالای خون اين ملت تجارت ميکنند. وقتی امريکايی ها اجازه دارند تا با ناديده گرفتن حقوق بشر بالای مردم ملکی و بيگناه بم های 18 پن را بياندازند پس حکومت چرا نميتواند تروريستان و آدمکشان را به دار بياويزد.
    ضرب المثل است که ميگويد: تو مرا کاکا بگو- من ترا ماما ميگم.
    اين ها از قبل برای فريب اذهان عامه به اصطلاح بين خود يگان لفاظی و پرخاش ميکنند ولی به محض اينکه کمره ها دورشده و مردم متوجه سمت ديگر شوند باز يکديگر را در آغوش گرفته و خون ملت را به سرسلامتی يکديگر مينوشند. ايجاد فاصله بين کرزی و صالح درست مانند شکررنجی ميان کرزی و فهيم خواهد بود که علناً به يکديگر فحش و دشنام ميدادند و ملت به اين تشويش بود که نکند اين کينه و کدورت آنها تاثير منفی بالای دموکراسی نيم بند و حيات مردم داشته باشد ولی بعد ها معلوم شد که خير و خيريت است.برای اين عالی جنابان ايجاد سيستم و تغيير بنيادی در حيات مردم نه بلکه بقای شان به هر ذريعه ممکن مطرح است. هيج تشويش نداشته باشيد .همه صرف تمثيل است و بس.

    آنلاین : http://kabulpress.org

  • Salam, It also has to be mentioned that a child and a woman was killed by govrnment’s security forces. But Amrullah khan Saleh said that they were killed by trorists. which is a big lie.

Kamran Mir Hazar Youtube Channel
حقوق بشر، مردم بومی، ملت های بدون دولت، تکنولوژی، ادبیات، بررسی کتاب، تاریخ، فلسفه، پارادایم و رفاه
سابسکرایب

تازه ترین ها

اعتراض

ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

جستجو در کابل پرس