معرفی "کانون وبلاگ افغانستان"
نويسنده: نسیم فکرت
زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )
وقت آن رسیده که "کانون وبلاگنویسان افغانستان"((http://afghanpenlog.blogspot.com یا بصورت خلاصه "پنلاگ افغانستان" (Afghan PenLog) را معرفی کنیم. کانون وبلاگ نویسان افغانستان به دو زبان صفحه فعال انترنتی دارد. به این شکل:
به زبان دری http://afghanpenlog.blogspot.com
به زبان انگلیسی http://afghanpenlog-en.blogspot.com
این کانون به کوشش جمعی از وبلاگنویسان افغانی از افغانستان و خارج ساخته شده است. اعضای این کانون به زودی معرفی خواهند شد و به آنها امکان داده خواهد شد تا در صفحه پنلاگ دسترسی و یادداشتهایی شان را چه بصورت خلاصه یا کامل نشر کنند. کانون وبلاگنویسان افغانستان مربوط به وبنویسان و وبلاگنویسانی هستند که وبلاگهای شان فعالند و حداقل در ماه یک بار بروز میشوند. پنلاگ افغانستان به زودی اساسنامهاش توسط وبلاگنویسان فعال آماده خواهد شد و در صفحه اصلی پنلاگ به نشر خواهد رسید. در ضمن لینک ثابت برای دانلود اساسنامه در گوشهء از صفحه اصلی درج خواهد شد تا وبلاگنویسان به نوبه خود بند و مادهی به آن بیافزایند.
کانون وبلاگنویسان افغانستان کوشش خواهد کرد تا دورههای آموزشی وبلاگنویسی را در کابل دایر کرده و از تمام فرهنگیان و ژورنالیستان دعوت خواهد کرد تا در این کانون بپیوندند. برای دایر کردن کارگاههای آموزشی پنلاگ افغانستان نیاز به کمک دارد. از تمام کسانی که علاقمندند به پنلاگ افغانستان کمک کنند خواهش میشود به این آدرس در تماس شوند: afghanpenlog yahoo.com
پنلاگ جایی برای وبلاگهای افغانستان
پنلاگ افغانستان جایی است برای انعکاس وسیع از نظرهای نویسندگان وبلاگهای افغانستان. در قسمت راست وبلاگ تمام وبلاگهای افغانستان لیست خواهند شد که البته بخش عمدهء از وبلاگها افغانستان، خصوصا آنهای همیشه بروز میشوند لیست شدهاند. آن عده از وبلاگهای که از قید قلم جمعکننده افتاده است خواهشمندیم که به این آدرس afghanpenlog yahoo.com تماس گرفته و علاقمندی خویش را نسبت به عضو شدن در کانون ابراز دارند. لازم به تذکر است، کسانی در پنلاگ عضو خواهند شد که حداقل یک وبلاگ داشته باشد و یا عضوی یکی از سایتهای باشد که نویسنده مذکور دایما در آن بنویسد.
نحوه کار بلاگ رولینگ
در ستون راست صفحه پنلاگ افغانستان، لیست از وبلاگهای افغانستان افزود شده است که بصورت اتوماتیک آنهایی که بروز میشوند بالا میآیند و بزرگ یا همان بولد میشوند. این یکی از سهولتهای صفحه پنلاگ است که به وبلاگنویسان و خوانندههای وبلاگها داده شده است. بدینصورت هر خواننده و یا وبلاگنویس مجبور نیست تمام وبلاگهای افغانستان را بصورت دانه دانه ببیند که کدام یکی بروز شده و مطلب جدیدی را بخواند. بلاگ رولینک صفحه پنلاگ افغانستان این امکان را ساده کرده است بصورتی که هرگاه خوانندهی وارد صفحه پنلاگ افغانستان بشود، متوجه میشود که کدام یکی از وبلاگهای افغانی بروز شدهاند. پس نیاز نیست صاحبان وبلاگ برای اطلاع دادن از بروز شدند وبلاگش به خوانندگان وبلاگش امیل بزند و یا هم در وبلاگهای خوانندگانش رفته یکی یکی اطلاع بدهد که بروز است. کافی است در صفحه پنلاگ افغانستان وارد شده و وبلاگش را پینگ کرده تا موتور بلاگ رولینگ آن را خوانده و در شمار از وبلاگهای بروز شده قرار دهد.
وبلاگ بروز شده در 24 ساعت بصورت بزرگ یا بولد نشان داده خواهد شد. بعد از 24 ساعت از حالت بزرگنمایی و یا همان بولد خارج شده و به فونت عادی نشان داده خواهد شد. وبلاگهای که در فاصلهء چند دقیقه و یا ساعت بروز میشوند به نوبه خود در صدر قرار میگیرند. اینطور نیست که وبلاگ فلانی که پرخواننده است همیشه در صدر قرار بگیرد بلکه بستگی به بروز شدند هر چند بار در روز و یا هفته دارد.
جهت بروز شدن وبلاگ چه کار باید کرد؟
بلاگ رولینگ صفحه پنلاگ افغانستان از کجا متوجه میشود که وبلاگ شما بروز شده است؟ برای بروز کردن و در صدر قرار دادن وبلاگ تان چند راه دارید:
1) شما باید عضو پنلاگ افغانستان باشید.
2) وبلاگ شما باید در لیست بلاگ رولینگ صفحه پنلاگ افغانستان اضافه شده باشد.
3) قبل از همه، لینک کانون وبلاگ نویسان افغانستان را در صفحه خود قرار داده باشید.
4) به صفحه بلاگ رولینگ رفته و بطور دستی عنوان وبلاگ و URL که همان لینک و یا آدرس اصلی وبلاگ شما باشد داخل کرده و کلید پینگ را فشار داده تا وبلاگ شما در لیست تازهترین وبلاگهای بروز شده قرار بگیرد.
5) آخرین مرحله برای بروز کردن وبلاگ این است که شما عضو صفحه پنلاگ بوده و دسترسی به قسمت مدیریت یا نشر یادداشت در صفحه اصلی پنلاگ افغانستان را داشته باشید که در این صورت شما عنوان مقاله، شعر و یا هم یادداشت تان را همرا با مختصر معرفی و در آخر لینکی از مطلب نشر شده را قرار میدهید و نویسنده را به وبلاگ تان میکشانید.
ناگفته نماند که در قسمت عضو شدند و نشر کردن یادداشتهای کوتاه آموزشی مفید و مختصری که مربوط به مسایل افغانستان بوده و در صفحه پنلاگ افغانستان قرار است به نشر برسد، از تمام وبلاگنویسان خواهش مندیم که به کانون بپیوندند و خود شان را عضو اصلی کانون بپندارند. کانون وبلاگ نویسان افغانستان جایی شخصی کسی نیست بلکه جایی است عمومی برای انعکاس نظرات و انتقادات نویسندگان و وبلاگنویسان افغانستان. ناگفته نباید گذاشت که کانون مربوط به وبلاگنویسان خواهد بود روزنامهنگاران و یا کسانی که در آژانسهای خبری کار میکنند نمیتوانند عضو شوند مگر اینکه دارای وبلاگی باشند که آنهم حداقل یک بار در ماه بروز شود.
دفاع از آزادی بیان
کانون وبلاگنویسان افغانستان دفاع از آزادی بیان را سر لوح خود قرار داده و با سانسور انترنتی مبارزه خواهد کرد و در صورت تهدید و ارعاب نویسندگان و وبلاگنویسان بصورت رسمی به مراجع قانونی و حقوقی، خصوصا به سازمانهای حقوق بشر و سازمانهای دفاع از آزادی بیان و حمایت از وبلاگنویسان و روزنامهنگاران آزاد تماس خواهد گرفت و بصورت جدی مسایل را دنبال خواهد کرد. کانون وبلاگنویسان افغانستان کوشش خواهد نمود تا حمایت تمام سازمانهای دفاع از حقوق وبلاگنویسان و روزنامهنگاران را جلب کرده و در صورت نیاز با آنها مکاتبه خواهد نمود. پنلاگ افغانستان از تمام حقوق وبلاگنویسان افغانستان دفاع خواهد کرد و یکی از مدافعین سرسخت آزادی بیان خواهد بود.
کوشش به اعتلای فرهنگی کشور
پنلاگ افغانستان نسبت به اعتلای فرهنگی کشور سخت کوشا و پابند خواهد بود و تا توان دارد برای پیشبرد اعتلای فرهنگی تلاش خواهد نمود. هدف از ایجاد کانون وبلاگنویسان اعتلای فرهنگی است. کانون وبلاگنویسان افغانستان در صورت دریافت کمک، کوشش خواهد نمود تا کارگاههای آموزشی را در مناطق مختلف افغانستان مانند کابل، هرات، قندهار، جلالآباد، غزنی، بامیان، قندوز، بدخشان، شبرغان، سر پل و مزار شریف برگزار کند. کانون وبلاگ نویسان افغانستان کوشش خواهد کرد تا وبلاگنویسی را به زبان پشتو رایج سازد. کانون وبلاگنویسان در صورت دریافت کمک، کوشش خواهد نمود تا سرویس مستقلی برای وبلاگهای افغانستان ایجاد کرده و امن بودن وبلاگ و متحوای وبلاگها را به نویسندگان اطمینان دهد.
مسئولیت متحوای وبلاگها
کانون وبلاگنویسان افغانستان در قبال لینک داشتن در صفحه و یا پخش بخشی کوچک از مقالهء که قبلا در وبلاگ نویسنده و یا جایی دیگری به نشر رسیده و در صفحه پنلاگ افغانستان به صورت خلاصه که جهت بروز شدن نشر شده باشد هیچ مسئولیتی نسبت به محتوا را ندارد البته در صورتی مواجه شدن نویسنده با مشکلی به حمایت و دفاع از او ایستادگی خواهد کرد.
بخش آموزش
کانون وبلاگنویسان افغانستان، کوشش خواهد کرد تا با برگزاری کارگاههای آموزشی تمام مراحل ایجاد وبلاگ، ویرایش کدهای HTML، ساختن و ویرایش قالبهای وبلاگ، بخش مدیریت، نشر یادداشت، خلاصه نویسی، نحوه نوشتن در وبلاگ، لینک گذاشتن، لینک گذاشتن وبلاگهای دیگر، گذاشتن صدا و تصویر و هم چنین نحوه پادکست را آموزش خواهد داد. پنلاگ افغانستان کوشش خواهد نمود تا به وبلاگنویسان نحوه ایجاد ویدیو بلاگ و فوتو بلاگ را آموزش داده و تیمی از آموزگارانی را بصورت حرفهای تعلیم خواهد داد تا با برگزاری کارگاههای آموزشی در ولایات اهتمام ورزند. کانون وبلاگ افغانستان کوشش خواهند نمود تا با دریافت کمک به زودی حلقه از وبلاگنویسان افغانستان را بصورت گروهی در سه زبان: دری، پشتو و انگلیسی از نقاط مختلف افغانستان ایجاد خواهد کرد.
ارتباط با بلاگرهای خارجی
یکی از اهداف کانون وبلاگنویسان افغانستان خصوصا بخش انگلیسی آن این خواهد بود که پلی ارتباطی بین وبلاگنویسان افغانستان و بقیه دنیا ایجاد کند. کوشش کانون این خواهد بود که نویسندگانی را در قسمت داشتن وبلاگ به زبان انگلیسی تشویق کند و حداقل مقالههای که بتواند برای وبلاگنویسان و خوانندگان صفحه انگلیسی پنلاگ افغانستان جالب باشد ترجمه کند. هدف عمده کانون این خواهد بود که تصویر جدیدی از افغانستان نوین برای دنیای خارج ارائه کرده و به دنیا بگوید که افغانستان دیگر لانه القاعده و تروریستها نیست و افغانستان را فراموش نکنند. پنلاگ افغانستان به تمام عقاید و مذاهب احترام گذاشته و در حفظ آن هم کوشش خواهد نمود. پنلاگ افغانستان برای جلب توجه مخاطبان خارجیاش دست به پخش اخبار و مقالههای مهم و دست اول خواهد زد.
البته ناگفته نماند که یکی از اهداف پنلاگ افغانستان داشتن ارتباط محکم با وبلاگ نویسان ایران خواهد بود.
از تمام وبلاگنویسان و وبنویسان خواهشمندیم اگر انتقاد و یا پیشنهادی دارند با ما به این امیل آدرس در تماس شوند afghanpenlog yahoo.com
پيامها
4 جولای 2007, 06:02
کامران میر هزار دستگیر شد!
کامران میر هزار به احتمال قوی بوسیله ی عمال فاروق وردک دستگیر شده است.
چرا که اخیراً با دستگیر شدن آصف ننگ فاروق وردک خود را به شدت تحت خطر می بیند. تلاشهای گسترده ای را برای نجات خود از مهلکه آغاز نموده است. از جمله سخنان رحیم الله سمندر ریس نام نهاد فلان انجی او در حمایت از آصف ننگ در نتیجه تلاش بسیار جدی آقای فاروق وردک برای تغییر اوضاع است.
نجات کامران میر هزار حداقل در لخطه کنونی به معنای دشوار ساختن اوضاع برای فاروق وردک خواهد بود.
مخالفین کامران میر هزار باید در مخالفت ورزیدن با او در این مقطع بسیار خوددار باشند.
همه باید برای نجات یک خبرنگار تلاش کنیم.
5 جولای 2007, 04:59
فاروق وردک و قانونی: ائتلاف ناکام برای سرنگونی کرزی
ناصر پويا
04.07.07
فاروق وردک که چهار پست کلیدی دولت را در اختیار خود دارد روز سه شنبه نوشته شدن مطلبی را که احتمالاً ضد آقای کرزی بوده است در نشریه جرگه امن منطقوی تأیید نمود و گفت:
"مقاله که درمجله ی جرگه امن منطقه چاپ شده است از کتابى به نام "جنگ وجهانى شدن" توسط يک ايرانى بنام پويا جعفرى ترجمه شده و در محتواى آن صحبت هایی درمورد رئيس جمهور کشور هم صورت گرفته است، هيچ نوع ربطى با مجله جرگه امن ندارد و نبايد نشر ميشد." اما آقای وردک نگفت این صحبت ها درمورد رئیس جمهور چه بوده است.
"جنگ و جهانی شدن" کتابی است از یک نویسنده مشهور امریکایی به نام مایکل چوسودوسکی (Michael Chossudovsky) که در سال 2002 در ایالات متحده امریکا از طرف مرکز تحقیقاتی جهانی شدن به چاپ رسیده است. علاوه بر آن آقای چوسودوسکی صدها مقاله نیز دارد که مطلب نوشته شده آقای ننگ باید از یکی از این مقالات یا از کتاب جنگ و جهانی شدن اقتباس شده باشد.
یک قسمت از نوشته های آقای چوسودوسکی که توسط آصف ننگ و وحید عمر ظاهراً اشتباهاً به چاپ رسیده است چنین است:
"رسانه ها در حالیکه تلاشهای وطن پرستانه کرزی را برجسته می نمایند از ابراز این مسئله که کرزی با طالبان همکاری کرده است باز می مانند. او[کرزی] همچنین جزء لست معاش بگیران کمپنی بزرگ نفتی امریکایی بوده است. در حقیقت، از اواسط دهه 1990 کرزی به عنوان مشاور و دلال کمپنی امریکایی یونوکال برای مذاکره با طالبان کار کرده بود. روزنامه سعودی الوطن می نویسد: کرزی از اواسط دهه ی 1980 یک مامور مخفی سازمان استخباراتی امریکا CIA بوده است. او در انتقال کمکهای این سازمان به طالبان که در سال 1994 قدرت را گرفتند کمک می کرد. امریکایی ها به طور مخفیانه و بوسیله پاکستانی ها ]عمدتاً سازمان آی اس آی [ طالبان را در بدست آوردن قدرت کمک کرده بودند."
سوال این است که آیا چنین مطالبی می تواند اشتباها از یک کتاب انتخاب، اخذ و به چاپ برسد یا بخشی از یک توطئه ی کلان علیه رئیس جمهور است؟ آیا رئیس جمهور صرفاً به خاطر چاپ یک چیز جزئی و یا حتی چاپ کاریکاتور خود سخنگوی آقای وردک را به زندان می انداخت یا اینکه مسئله واقعاً بسیار عمده تر از این حرفهاست؟ آیا حتی جاسوسی می تواند دلیل به زندان افکندن آصف ننگ شده باشد؟ آقای کرزی به خوبی می داند که چه کسانی در درون دولتش به کار شریف جاسوسی مصروف هستند. اما این اولین باری است که رئیس جمهور فرمان باز داشت کسی را به اتهام جاسوسی صادر می نماید.
دو احتمال در این مورد وجود دارد:
نشریه آقای آصف ننگ اخیراً به صورت منظم علیه برخی از چهره های نزدیک به کرزی می نوشت. و مطمئن بود که این نوشته ها به آقای کرزی نمی رسد. چاپ این مقاله که قطعاً براندازانه است ممکن است عامدانه و در ادامه تلاشهای سیستماتیک قبلی و با این اطمینان که کرزی از آن بی خبر خواهد ماند صورت گرفته باشد. که از بخت بد آقای ننگ کرزی متوجه می شود و او را روانه زندان می نماید.
این مقاله ممکن است برای چاپ مخفیانه در یک نشریه دیگر ضد کرزی آماده شده باشد. اما اشتباهاً از مسیر خود به سمت نشریه مورد نظر منحرف و در نشریه جرگه امن به چاپ رسیده باشد.
اما کسانی که با کار نشراتی آشنا هستند خوب می دانند که یک مقاله قبل از چاپ چه مراحلی را طی می نماید و چندین بار از زیر نظر چندین نفر می گذرد. امکان اشتباه در چاپ مقاله غیر ممکن نیست اما بسیار اندک است.
واقعیت این است که آقای فاروق وردک بر اساس یک ائتلاف پنهان با یونس قانونی طرح بر اندازی آقای کرزی را از مدت ها به این سو برنامه ریزی نموده بود. بر اساس این طرح فاروق وردک و یونس قانونی نمایندگان حزب اسلامی و جمعیت اسلامی قدرت را بین خود تقسیم می نمودند. این طرح در هماهنگی کامل با پاکستان، ایران و روسیه به اجرا در می آمد. و سهم طرفین و همکاران خارجی شان از قدرت از قبل مشخص و معلوم بود. چاپ این مقاله یک قسمت از تلاشهای این تیم برای تضعیف کرزی و مجبور نمودن او برای پذیرش شرایطی بود که سرانجام به تضعیف خود کرزی و در نهایت افزایش قدرت فاروق وردک و یونس قانونی منتهی می شد. انجام این پروژه به همکاری بسیار قوی کشورهای همسایه به اضافه روسیه نیاز داشت. به همین دلیل یونس قانونی از فرصت استفاده نمود و در سفر خود به روسیه در خلال صحبت های خصوصی خود با رئیس شورای امنیت روسیه در یک قایق تفریحی داخل دریای مسکو این مسئله را نیز مطرح نمود و روسها را متقاعد ساخت تا او را در این پروژه کمک نمایند. در این طرح یونس قانونی مسوولیت قانع ساختن روسیه و ایران و فاروق وردک مسوولیت قانع ساختن پاکستان را به عهده گرفته بود. آقای قانونی ماموریت خود را بدون مشکل جدی انجام داد اما مامورین آقای وردک یعنی آصف ننگ و وحید عمر که وظیفه تنظیم مسئله را با جانب پاکستان داشتند نتوانستند وظیفه خود را بدرستی انجام دهند. آنها سندی را که در ازای تحویل دهی گزارشات محرمانه شورای وزیران به جاسوسان پاکستانی از جانب پاکستان بدست آورده بودند در جای نامناسب چاپ نمودند و بدین ترتیب کار خود را برای آینده بسیار دشوار ساختند. رئیس جمهور متوجه یک قسمت از خیانت آنها شد و خود شخصاً امر دستگیری آنها را صادرنمود. نه به خاطر یک مقاله معمولی بلکه به اتهام رابطه با پاکستان و احتمالاً براندازی حکومت آقای کرزی.
بر اساس طرح مشترک یونس قانونی و فاروق وردک همکاری های جانبین باید در تمام ابعاد شروع می شد. آقای فاروق وردک از طرح استیضاح سپنتا وزیر خارجه و فرد نزدیک و معتمد کرزی حمایت نمود تا بدین وسیله هم متحد جدید خود را راضی نماید و هم اطراف کرزی را کاملاً محاصره نماید و او را در اختیار کامل خود در آورد تا در زمان مناسب بتواند کرزی را به سادگی حذف نماید. در مقابل آقای قانونی از طرح استیضاح وزیر اطلاعات و فرهنگ، کریم خرم، که نامش تا آخرین لحظه جزء لست استیضاح شوندگان بود گذشت و او را از خشم نمایندگان نجات داد. از آن لحظه همکاری های بین طرفین شکل همه جانبه را به خود گرفت. تلویزیون ملی به تبلیغات به نفع یونس قانونی و جبهه ی ملی پرداخت. تمام کنفرانس های مطبوعاتی آقای قانونی کامل و بدون کم و کاست از تلویزیون ملی پخش شد. در حالی که سایر تلویزیون ها فقط قسمت های عمده این کنفرانس های مطبوعاتی را پخش می نمودند. پخش برنامه یک ساعته تلویزیون ملی تحت عنوان "کاظمی در یک روز" یکی از عمده ترین تبلیغات تلویزیونی برای جبهه ی ملی بود. در این برنامه آقای کاظمی از صبح که از خواب بیدار می شود توسط کمره تلویزیون ملی تعقیب می شود و در آخر هم مثل یک رهبر بزرگ ملی به سوالات مردم که از قبل توسط کارمندان آقای خرم ضبط شده بود پاسخ می گوید. چنین برنامه ای هرگز برای کرزی در این سطح تبلیغاتی ساخته نشده است.
اما اشتباه آقای ننگ ظاهراً کار ائتلاف یونس قانونی و فاروق وردک را بسیار دشوار ساخته است. چرا که رئیس جمهور متوجه خطر شده است و به احتمال قوی در مورد فاروق وردک تصمیم مقتضی را اتخاذ خواهد نمود. قراین نشان می دهد که در طی چند ماه اخیر آقای فاروق وردک شدیداً موقعیت خود را در نزد رئیس جمهور از دست داده است. این اقدام شتاب زده و ناکام آقای وردک نشان دهنده بی صبری وی به اجرای سریع برنامه هایش است. تا بتواند موقعیت از دست رفته را احیاء و چیزهای بیشتری را به آن علاوه نماید.
اما سوال اساسی این است که این دو سیاستمدار کار کشته که عملاً در دو طرف دولت و اپوزیسیون دارای قدرت قابل توجهی هستند چگونه دست به این اقدام خطرناک زده اند؟ چه عناصری این دو مرد را به هم نزدیک ساخته است؟ و چرا؟
وجه مشترک عمده فاروق وردک و یونس قانونی این است که هر دو رویای بزرگ رهبری را در سر دارند. هر دو می خواهند به قدرت بلا منازع در کشور تبدیل شوند. ائتلاف این دو نه یک ائتلاف استراتژیک بلکه یک ائتلاف تاکتیکی است. هر کدام از طرفین معتقد است که می تواند دیگری را مورد استفاده قرار دهد و در زمان مناسب وی را از بازی خارج نماید. اما اینکه کدام یک از این دو می تواند برنده ی نهایی این بازی باشد فقط در آینده روشن خواهد شد.
وجه مشترک دیگر فاروق وردک و یونس قانونی اشتراکات ایدیولوژیک این دو است. هر دو به احزاب اخوانی متعالق هستند و هر دو فکر می کنند که منهای اختلافات جزئی! که در گذشته آنها را از یکدیگر جدا ساخته است مشکل عمده ای با هم ندارند و می توانند حریفان داخلی خود را با کمک یکدیگر از صحنه ی ساست بدر نمایند.
اما تجربه ثابت ساخته است که در تمام موارد هر شکلی از همکاری و ائتلاف سرانجام به موفقیت آقای وردک منتهی می شود. آقای قانونی در کنفرانس بن یک با ربا آقای کرزی و تیم وی ائتلاف نمود اما نتیجه واقعی ائتلاف صرفاً به نفع آقای کرزی و تیمش تمام شد که فعلاً عملاً قدرت را در دست دارند. بار دیگر آقای قانونی با وردک و اشرف غنی احمد زی ائتلاف نمود و از سیاست های آنها در مورد قانون اساسی حمایت کرد تا بتواند خود را در وزارت معارف که ظاهراً برای وی پولخیز بوده است حفظ نماید. اما علاوه بر اینکه قانون اساسی کشور را دربست دراختیار آنها گذاشت خودش را هم نتوانست در وزارت معارف حفظ نماید. این بار نیز آقای قانونی یک معامله نسیه را نموده است. بر سر استیضاح سپنتا با وردک ائتلاف نمود و آقای خرم را از خطر استیضاح که واقعاً مستحق آن بود نجات داد تا در آینده ورک به او کمک نماید. البته تلویزیون ملی در اختیار قانونی و جبهه ی ملی قرار گرفت که اصولاً امتیاز قابل توجهی به نظر نمی رسد. چرا که آنچه که آقای قانونی به جانب مقابل داده است از نظر استراتژیک صدها بار از دست آوردهای آقای قانونی مهم تر است.
13 دسامبر 2007, 21:33, توسط آژانس خبری وبلاگ نویسان
با سلام
خبر شما در سایت خبری وبالگ نویسان فارسی زبانان منتشر شد
irnablog.ir
آنلاین : http://irnablog.ir