جلسه کميسيون بررسی تخطی های رسانه ای درباره ی کابل پرس برگزار شد
مدير راديو سلام وطندار: خبرنگاران در مقابل موارد نقض آزادی بيان و نقض حقوق خبرنگاران، از خود واکنش نشان خواهند داد
زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )
امروز شنبه، جلسه ی فوق العاده ی کميسيون بررسی تخطی های رسانه ای به رياست وزير فرهنگ کشور آقای کريم خرم، اعضای اين کميسيون، يک ناظر از بخش حقوق بشر يوناما و کامران ميرهزار سردبير کابل پرس? برگزار شد. در اين جلسه اعضای کميسيون، سوالات خود را از سردبير کابل پرس پرسيدند و وی به سوالات آنان پاسخ گفت. سوالات مطرح شده درباره ی چند مقاله ای بود که در کابل پرس به نشر رسيده بود. سردبير کابل پرس در جريان سوالات به توضيحات درباره ی سيستم نشر در کابل پرس پرداخت و اضافه کرد که يکی از مقالاتی که در دوسيه می باشد، آن چيزی نيست که در کابل پرس نشر شده است.
جلسه ی کميسيون بررسی تخطی های رسانه ای حدود ساعت يازده صبح آغاز شد و تا ساعت يک و نيم بعد از ظهر ادامه پيدا کرد.
قرار است بزودی اعضای کميسيون بررسی تخطی های رسانه ای، فيصله ی خود را درباره ی دوسيه ی سردبير کابل پرس به زودی به صورت رسمی اعلام کنند.
کامران ميرهزار روز 4 شنبه 13 سرطان سال روان، به صورت غير قانونی توسط پوليس امنيت ملی بازداشت شد و پس از حدود 105 ساعت بازداشت و 96 ساعت اعتصاب غذا، روز يکشنبه 17 سرطان سال روان آزاد شد. آزادی کامران ميرهزار، با ضمانت اتحايه ی ملی روزنامه نگاران افغانستان صورت گرفت و علی رغم اين ضمانت، وی تاکنون همچنان تحت تعقيب افراد ناشناس می باشد.
خبر هفته پيش در همين زمينه:
جلسه ی کميسيون بررسی تخطی های رسانه ای در مورد سردبير کابل پرس برگزار نشد
مدير راديو سلام وطندار: خبرنگاران در مقابل موارد نقض آزادی بيان و نقض حقوق خبرنگاران، از خود واکنش نشان خواهند داد
سه شنبه 31 ژوئيه 2007, بوسيله ى Web Master
امروز 3 شنبه ساعت 10:30 صبح قرار بود جلسه ی کميسيون بررسی تخطی های رسانه ای درباره ی دوسيه ی سردبير کابل پرس و مطالب نشر شده در اين سايت برگزار شود که بدليل حاضر نشدن برخی از اعضای کميسيون، به هفته ی آينده موکول شد.
کميسيون بررسی تخطی های رسانه ای درحالی قرار است به دوسيه ی سردبير کابل پرس و خبرنگار راديو سلام وطندار رسيدگی کند که وی 5 روز به صورت غير قانونی در بازداشت امنيت ملی افغانستان قرار داشت و با فشار کميته ی دفاع از کامران ميرهزار، رسانه ها، خبرنگاران آزاد و نهادهای مدنی داخلی و بين المللی آزاد شد. طبق دستور لوی سارنوال افغانستان، دوسيه ی سردبير کابل پرس، از مسير غير قانونی خود خارج و در مسير قانونی ، در کميسيون بررسی تخطی های رسانه ای پيگيری خواهد شد.
کامران ميرهزار پس از رهايی از بازداشت امنيت ملی نيز، تحت تعقيب افراد ناشناس قرار دارد که اطراف محل کار وی را محاصره کرده اند. وی حدود 20 روز است که شبانه روز در دفتر محل کار خود می باشد.
از سوی ديگر امروز وی با حضور تنی چند از خبرنگاران و روزنامه نگاران برای شرکت در جلسه ی کميسيون به وزارت فرهنگ مراجعه نمود که به دليل حاضر نشدن برخی از اعضای اين کميسيون، جلسه به هفته ی بعد موکول شد. پيشتر آقای دولت زی، فرمانده ی پوليس شهر کابل، درباره ی تامين امنيت کامران ميرهزار در مسير راه برای شرکت در جلسه ی کميسيون اعلام همکاری کرده بود.
پس از لغو جلسه ی کميسيون، وزير فرهنگ کشور آقای کريم خرم در گفت و گوی تلفونی با سردبير کابل پرس اظهار داشته است که ممکن جلسه ی فوق العاده ای در اين ارتباط در روزهای آينده داير شود.
آقای سنجر قيام مدير عمومی راديو سلام وطندار، درباره به تعويق افتادن جلسه ی کميسيون بررسی تخطی های
رسانه ای به کابل پرس گفت که من خبر دارم که گاهی مسايلی اضطراری پيش می آيد که اعضای کميسيون نمی توانند در جلسه حاضر شوند. وی با مهم خواندن وضعيت امنيتی سردبير کابل پرس ادامه داد که بالاخره هميشه نمی تواند اوضاع به همين شکل باشد و اعضای کميسون بايد برنامه های خود را از قبل مشخص کنند.
وی افزود که رسانه ها و خبرنگاران، دوسيه ی کامران ميرهزار را با دقت دنبال کرده و در مقابل موارد نقض آزادی بيان و نقض حقوق خبرنگاران از خود واکنش نشان خواهند داد.
لازم به يادآوری است که جلسه ی کميسيون بررسی تخطی های رسانه ای قرار بود هفته ی گذشته نيز با حضور سردبير کابل پرس داير شود اما به دليل مرگ محمد ظاهر به اين هفته موکول شده بود.
پيامها
31 جولای 2007, 03:35
kamrane aziz, eenke commision chi faysala mekonad moheem neest, mohem een ast ke khodat yak gozareshe mofassal az nahwe kare een aqayan wa sawal jawab haye ke ba khodat meshawad tarteeb wa dar site kabulpres nashrash koni ok