
صحنه های از فیلم گدی پران باز به روایت بیست قطعه عکس
A Brief Look at Kite Runner Via twenty Images
دو گدی پران و درخت انار
نمايی از کابل در فيلم گدی پران
صحنه هايی از جشن عروسی امير و ثريا
حسن غولک اش را به چشم آصف نشانه گرفته است
حسن به دنبال گرفتن آزادی آخرين گدی پران
حسن و امير در مسابقه گدی پران بازی
و....



















آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره
این کتاب را بخریددوصت عزیز، توضیح نگار عکس ها!
لطف نموده همو "آیینه مصاف" را به "آیینه مصحف" تبدیل کنید. مصحف یعنی قرآن. و آیینه و مصحف، زمانیست که عروس و داماد یکدیگر خود را برای نخستین بار پس از نکاح می بینند. شاید توضیج بیشتر ازین نیاز نباشد...
آقای جعفر سلام.
وبلاگ غرب را رها کرده فعلآ به کار عکاسی آغاز کرده ای ،طوریکه ملایی را نیمه کاره رها کرده خودرا به اصطلاح به جمع روشنفکران حل کردید.توصیه دوستانه من به شما اینست،که یک مسیر را عاقلانه انتخاب کنید و تا آخر خط،ادامه دهید.
زمانیکه در کویته،تشریف و حضور داشتید یک دنده آخوند متحجر بودید که از اندیشهء خمینی آدمکش پاینتر حرف نمیگفتید،ولی در کانادا از دوستان میشنوم،که قضیه بالعکس است.
به هر حال توفیق روز افزون تانرا در یک مسیر و خط مثبت،ولی ثابت ارزومندم.
این کتاب عالی بود البته در ایران سانسور هم شد اما از ارزش اولیه آن کاسته نشد و باید بگویم در ایرا ن هیچ توجهی به این اثر باارزش نشد
باتشکر: دوشیزه
انتظار نداشته باشید که فلمی که بنابر اقتضای سیاست های دولت امریکا در افغانستان ساخته شده چیز بدرد بخور برای مردم افغانستان باشد. این فلم نه بخاطر افشای واقعیت های دردناک افغانستان، بلکه بخاطر پرده انداختن به آن گوشه هایی از واقعیت های کشور ما ساخته شده که دولت امریکا میخواهد بر آن پرده انداخته شود.
ناول "گدی پران باز" چندان چیزی نبود ولی فلمش را تصور کنید که سانسور شده کتاب است.
وقتی آقای بوش از خالد حسینی در کاخ سفید دعوت بعمل میآورد و بعد با لورا بوش یکجا وی را به تماشای فلم فرامیخواهد، این دیگر قضیه را روشن میسازد و میرساند که اگر فلم اندکی چیزی در خدمت مردم افغانستان میداشت انکل سام این برخورد را نمیکرد. این رساننده آنست که این فلم از فلم های تبلیغاتی امریکا در جنگ دروغین و محیلانه اش علیه تروریزم است. جنگی که فقط طالبان را اندکی اماجش قرار میدهد اما تروریست های ائتلاف شمالی را بر اریکه قدرت نصب میکند و برایشان اختیارات کامل میدهند که کشور و خاک و مردم ما را به کام خود فروبرند.
آقای خالد حسینی باید از این نقشی که در پیاده سازی تبلیغات دروغین امریکا بازی کرده کمی هم شرم و ننگ کند.
این مقاله نیز نکات جالبی در مورد این کتاب و فلم دارد:
The Guardian, January 2, 2008
Slaughter and Forgetting