از پیکار پامیر در شهر تورنتو قدردانی شد
زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )
جامعه فرهنگی افغانستانی های مقیم کانادا در شهر تورنتو به تاریخ ۸ اکتبر سال ۲۰۱۱ میلادی بار دیگر شاهد ارج گزاری از یک شخصیت فرهنگی و سیاسی کشور بود.
با نام پیکار پامیر ٬کمتر کسی ست که آشنا نباشد٬ ده ها سال کار فرهنگی و سیاسی مستمر، در خارج و داخل کشور توانسته است جایگاه شایسته خویش را با نیک نامی در بین فرهنگیان و مردم خویش باز کند.
محفل ارج گزاری از این شخصیت به ابتکار کانون فرهنگی باختر طی یک محفل با شکوه در تالار اتحادیه افغانستانی ها در شهر تورنتو برگزار گردید٬ تعداد کثیر از فرهنگیان٬ شاعران٬ روزنامه نگاران ٬ نویسنده گان٬ شخصیت های برجسته٬ روسای سازمان ها و صاحبان رسانه ها با شرکت شان در این محفل از شخصیت ، وسالها کار متمادی در عرصه ی فرهنگ و سیاست و تاریخ ایشان طی سخنرانی ها پیام ها .... تجلیل و قدر دانی نمودند. برنامه گردانی بسیار زیبا و شایسته این محفل توسط خانم لبیب و آقای بهارابی اجرا میشد.
زنده گینامه ی کریم پیکار پامیر :
در سال 1327 هجری شمسی در شهر چهاریکار مرکز ولایت پروان در یک خانواده ی متدین دیده بر دنیا گشود، تحصیلات ابتدایی، متوسطه و عالی را در شهر های خان آباد، چهاریکار و کابل ادامه داد .
در اداره ی مجله میرمن، جریده ی مساوات ( دهه ی قانون اساسی )، انجمن تاریخ و وزارت امورخارجه افغانستان کار کرده است . از چهل سال قبل همکاریهای قلمی را با جراید و روزنامه های مرکز و ولایات کشور با تخلص ( حبیب زاده ) و ( پیکار ) و بعضا اسمای مستعار آغاز نمود .
پیکار پامیر نزدیک به سه دهه است که با خانم و دو پسر ش در کانادا بسر میبرد و مدت چهار سال ( از 1994 تا 1998 میلادی ) ماهنامه ی سیاسی، ادبی، اجتماعی و فرهنگی ( پگاه ) را در کانادا منتشر نمود که در پنج قاره ی جهان به دسترس علاقه مندان قرار میگرفت .)
صدای رسای پیکار پامیر را میتوان در ویبسایت مختلف رادیوی که به تحلیلات سیاسی روز میپردازد را شنید.
آثا ر قلمی :
وی علاوه از نگار ش صد ها مقاله تحلیلی، سیاسی و انتقادی که در نشرات برون مرزی( ایرانی و افغانی ) در اروپا و امریکا ی شمالی و در ویبسایت های مختلف بچاپ و نشر رسیده اند، کتب و رسالا ت آتی را نیز بچاپ رسانیده است :
حما سه ها ( مجموعه شعر میهنی )
انگیز ه ها ( مجموعه دوبیتی های میهنی دوران جهاد )
رباعیات ( مجموعه ی هفتاد رباعی )
داغ ( مجموعه دو بیتی های میهنی )
شهر ویرانه دل ( مجموعه شعر )
ناله در نی ( مجموعه شعر )
سرودی از گریه ( مجموعه شعر )
نقش پاکستان در تراژیدی خونین افغانستان ( تاریخ سیاسی نیم قرن اخیر افغانستان و پاکستان )
افغانستان از شاه شجاع الملک تا ببرک کارمل ( تاریخ )
پندار نیک ( مجموعه یی از مقالات کوتاه سیاسی، اصلاحی، اخلاقی و انتباهی )
نامه یی به مادر میهن ( برداشتهای یک مهاجر )
ظهور و سقوط اعلیحضرت امان الله خان ( تاریخی تحلیلی )
پیکار پامیر را میتوان به عنوان نویسنده مستقل ٬شاعر دردها ٬تحلیل گر ورزیده و تاریخ نویس متعهد و مطرح جامعه افغانستان معرفی کرد.
قلمش را برنده تر و صدایش را رساتر علیه ظلم و استبداد خواهانیم.