صفحه نخست > خبر و گزارش > جمعیت جهان از 7 میلیارد تن گذشت؛ جمعیت افغانستان هنوز معلوم نیست!

جمعیت جهان از 7 میلیارد تن گذشت؛ جمعیت افغانستان هنوز معلوم نیست!

حکومت های افغان نه تنها برای بررسی جمعیتی این کشور به صورت واقعبینانه کاری انجام نداده اند، بلکه تا جایی که توانسته اند نسبت به جعل و مسخ هویت های مردمی در این سرزمین کوشیده اند تا افسانه ی اکثریت و اقلیت را تثبیت کرده باشند
کابل پرس
يكشنبه 30 اكتبر 2011

زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )

همرسانی

کابل پرس?: صندوق جمعیت سازمان ملل متحد با انتشار گزارشی نوشته است که جمعیت جهان از مرز هفت میلیارد تن گذشت. پیش بینی می شود جمعیت جهان تا پایان قرن بیست و یکم از مرز ده میلیارد تن گذشته و تا مرز 16 میلیارد برسد.

دو کشور چین و هندوستان همچنان بیشترین جمعیت جهان را دارا می باشد. طبق این گزارش جمعیت چین در سال 2011 یک اعشاریه/ کاما 35 میلیارد جمعیت دارد و هندوستان یک اعشاریه/ کاما 24 میلیارد. آمار صندوق جمعیت ملل متحد نشان می دهد رشد جمعیتی هندوستان بشتر از چین در سال 2011 بوده است.

طبق پیش بینی های صندوق جمعیت سازمان ملل، رشد جمعیت در فاصله سال های 1950 تا 2100 در آسیا و سپس آفریقا بیشتر از سایر نقاط جهان است. این پیش بینی حاکی از آن است که جمعیت آسیا در 2050 بالغ بر پنج میلیارد خواهد شد و جمعیت آفریقا از مرز دو میلیارد عبور خواهد کرد. طبق این پیش بینی، جمعیت در کشورهای اروپایی و آمریکایی به شمول آمریکای لاتین از دو میلیارد تن در سال 2050 عبور نخواهد کرد.

در گزارش صندوق جمعیت سازمان ملل، در کنار بیشتر کشورهای آفریقایی و چند کشور آمریکای لاتین، از افغانستان به عنوان کشوری نام برده شده که میزان زاد و ولد در میان زنان 15 تا 19 ساله از همه بیشتر است. این گزارش تاکید می کند که هنوز بسیاری از مردم جهان به آموزش های جنسی دسترسی ندارند.

طبق این گزارش میزان مرگ و میر مادران در افغانستان بالاست. مادران به آموزش های رسمی و نیز آموزش مسایل جنسی و سلامت تناسلی دسترسی چندانی ندارند.

گزارش صندوق جمعیت سازمان ملل متحد در حالی منتشر می شود که هنوز هیچ آمار دقیقی از جمعیت کشوری که افغانستان نام دارد وجود ندارد. سازمان ها و نهادهای بین المللی و یا مراکز آمار و معلومات کشورهای مختلف آمارهایی را از جمعیت افغانستان به نشر می رسانند که به هیچ عنوان آمار دقیق محسوب نمی شود و بیشتر آن ها یا با گمانه زنی همراه است و یا بر اساس مسایل سیاسی ارایه شده است. حکومت های افغان نیز در چند دهه اخیر از انجام برنامه های گسترده و فراگیر سرشماری سرباز زده و یا بصورت محدود و با نواقص بسیار، با غرض های سیاسی آن را همراه کرده اند. حکومت های خودکامه افغان نه تنها برای بررسی جمعیتی این کشور به صورت واقعبینانه کاری انجام نداده اند، بلکه تا جایی که توانسته اند نسبت به جعل و مسخ هویت های مردمی در این سرزمین کوشیده اند تا افسانه ی اکثریت و اقلیت را تثبیت کرده باشند و با اینکار بر عمر حکومت های قومی و دیکتاتورانه ی خود بیافزایند. این تلاش های حکومت های خودکامه افغان در بیش از دو قرن اخیر، همراه با جنایات حاد علیه بشریت، نسل کشی، جابجایی جمعیتی و کوچ اجباری همراه بوده است.

این جعل هویت و برخورد دروغین با جمعیت در افغانستان و کم و کیف آن تا زمان حکومت قبیله گرا و مافیایی حامد کرزی ادامه یافته است. اکنون این حکومت در تلاش است تا در دور تازه ای از جعل سازی هویت ، تذکره هایی الکترونیکی را توزیع کند که در آن هویت بیش از 80 درصد مردم با زبانی که زبان مادری آنان نیست جعل شده است.


تذکره الکترونیکی با جعل هویت بیش از 80 درصد مردم کشور توزیع می شود

جمعه 9 سپتامبر 2011, بوسيله ى کابل پرس

آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره

مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره

این کتاب را بخرید

پيام‌ها

  • برادران آنسوی مرزکرزی که هرروزمردم مارابه خاک وخون میکشانند درین افسانه اکثریت شامل اند.من نمیدانم برای چه یک سرشماری باثبت نشان انگشت الکترونیکی با ابتکاردیگرملیتهای صورت نمیگیرد تا پایان این افسانه راشاهدباشیم.بدرود
    اهوراهی

Kamran Mir Hazar Youtube Channel
حقوق بشر، مردم بومی، ملت های بدون دولت، تکنولوژی، ادبیات، بررسی کتاب، تاریخ، فلسفه، پارادایم و رفاه
سابسکرایب

تازه ترین ها

اعتراض

ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

جستجو در کابل پرس