بی عدالتی در عدالت
زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )
این روزها ما شاهد تظاهرات گسترده ای مردم برعلیه عاملین حمله بر یکتن محصل اناث در سراسر کشور پاکستان میباشیم .
به تاریخ سه شنبه 19 اکتوبر ملالی یوسف زی یکی تن از متعلم اناث مربوط به ایالت خیبرپشتونخواه مورد حمله تروریستی شبه نظامیان طالب قرار گرفت وجراحت برداشت اما خوشبختانه جان سالم بدر برد و این عمل تروریستی منجر به واکنش شدید ریس جمهور ، نخست وزیر، سران احزاب سیاسی، سازمان ملل متحد و مردم شد .
سوزان رایس سفیر ایالات متحده در سازمان ملل درارتباط به این موضوع درصفحه Twitter خود نوشته است : آینده پاکستان متعلق به ملالی و دختران شجاع جوان مانند اوست و نیز اضافه نموده است که: تاریخ ترسوهای را که تلاش نمودند اورا در مدرسه اش بقتل برسانند فراموش نخواهد کرد .
این واکنش ها و حمایت از انسان و حقوق انسانی و مخالفت با علم ستیزی مقامات دولتی ، سران احزاب سیاسی ، نهادهای حقوق بشر و اعتراضات شدید مردم ستودنی است . دفاع از انسانیت و علم پروری وظیفه ای هرانسان است و خصوصا نهادهای مسوول دولتی و غیر دولتی وظیفه دارند که جلو این وحشی گری ها را بگیرند .
حمله بر محصلین غیر انسانی ترین عمل بوده و توسط سیاه ترین چهره ها ضد بشری اعمال میشود و هدف ازین عمل علم ستیزی بوده و جامعه را به جهل و نادانی سوق میدهد .
این اولین باری نیست که محصلین مورد حمله تروریستی قرار میگیرند به تاریخ 18/6/ سال جاری موتر حامل محصلین دانشگاه BUITEMS (Baluchistan University of Information Technology and Management Sciences) نیز مورد حمله تروریستی قرار گرفت که در نتیجه چندین محصل شهید و ده ها محصل دیگر بشدت زخمی شدند .
این دو حادثه تروریستی شباهت های دارد بعنوان مثال :
1 عاملین هردو قضیه تندروان مذهبی و تروریستان اند
2 هردو جنایت در یک کشور انجام شده است
3 در هردو قضیه محصل هدف قرار داده شده است
4 در هردو حادثه افرادی مورد هدف قرارگرفته اند که باسعی و کوشش برای کامیبابی و پیشرفت این جامعه گام بر میداشتند .
اما در واکنش مقامات دولتی ، احزاب سیاسی ،اپوزسیون ، نهاد های سازمان ملل ، رسانه ها و مردم به این دو حادثه تفاوت های دیده میشود .مثال:
1 در حادثه ای پشاور یک نفر محصل مورد حمله تروریستی قرار میگیرد وجان سالم بدر میبرد و سرخط تمام رسانه های ملی پاکستان می گردد در حالیکه در حادثه ای کویته بیش از هشتاد نفر مورد حمله مشابه تروریستی قرار گرفتند و این خبر بقسم خبر عادی از رسانه ها نشرگردید ..
2 در حاثه ای پشاور از ریس جمهور کشور و نخست وزیر تا تمام مقامات دولتی و حکومتی و تمام سران احزاب سیاسی و…… بشدت و خشم تمام به این عمل تروریستی اعتراض نمودند اما در حادثه کویته نه از احساسات و عواطف خبری بود ونه ازوظیفه شناسی مقامات و افراد مسوول .
3 در حاثه ی زخمی شدن ملالی یوسف زی مردم را به کوچه و بازار سوق میدهند وشعارهای ضد تروریستی سر میدهند اما در عمل تروریستی کویته شهید شدن چندین محصل و زخمی شدن ده ها محصل دیگر اعم از ذکور و اناث با یونیفورم دانشگاه حتی به مردم اطلاع رسانی درست نمیشود.
4 در سوء قصد به محصل پشاوری سفیر ایالات متحده او را آینده پاکستان خطاب میکند اما به محصلین شهید کویته تسلیت هم گفته نمیشود.
5 در زخمی شدن محصل پشاوری ، خانم سوزان رایس مجرمین را فراموش ناشدنی تاریخی میداند اما در حادثه کویته گویا تاریخ کور میشود وهیچ چیزی را نمیبیند تا به حافظه بسپارد.
چندین سال است که حملات تروریستی جان مردم بیگناه را درین خطه میگیرد ، خصوصا هزاره های کویته از چندین سال به این سو بقسم وحشیانه ای قتل عام میشوند که تا هنوز هم نسل کشی هزاره ها ادامه دارد ؛اما متاسفانه دولت مردان و نهادهای حقوق بشر و سازمان ملل متحد هیچ واکنشی جدی نشان نداده است و حتی صوبه دار ایالت بلوچستان در واکنش به این اعمال تروریستی بقسم مسخره آمیز دستمال کاغذی برای سوگواران وخانواده ای شهدا تعارف کرده و تسلیت میگوید.
نمیدانم باشندگان شهرکویته چه تفاوتی با انسان های دیگرشهرها دارند ؟ چرا مقامات دولتی و حکومتی حس انسانی شان را درین زمینه پنهان میکنند ؟ حکومت ، احزاب سیاسی ، نهاد های حقوق بشرو سازمان ملل تفاوت قربانیان حادثه محصلین کویته(هزاره) و پشاور را با چه معیارسنجش میکنند؟
شرم اور تر از اعلان رسمیت روز بنام ملالی در تقویم پاکستان 10 نومبر 2012.
با مطالعه تمام جوانب به این نتیجه میرسیم که نهاد های مذکور به اعمال زشت و غیر انسانی تروریستان مهر تایید میزند.
ناگفته نماند اینکه خداوند (ج) ناظر تمام اعمال شما میباشد و تمام این فجایع و نقش شما درین زمینه درج خواهد شد و تاریخ نیزشاهد خواهد بود .
پيامها
25 نوامبر 2012, 00:34, توسط jiran
دوستان این خانم پاستانی نمیدانم چطور یک بار مانند سمارق رشد نمود سراسرا جهان از او یاد شد در حالیکه در وطن من هر روز ده دختر اقعان مورد تجاوز ,خشونت , بی عدالتی از طرف فامیل برادر پدر اجنماع واقع میگردد صدای هیچ یک در نی نیامید دبخاطر یکه ان بیچاره ها نه مربی دارندنه از مرحبا خبری است تا که اجنت نباشی کسی تره به برایت خورد نمی کند جانس خانم انقدر زیاد بود که برای تدائی به غرب رفت خدا جانش بده.