عملکرد و نام حفیظ الله امین با جنایات و قتل های بیشماری ازهموطنان گره خورده است که معصوم استانکزی در حلقه محافظان آن جنایت کار قبل از شش جدی سال ۱۳۵۸ ایفای وظیفه میکرد ، کسانی که زمان حفیظ الله امین را به خاطره دارند نیک می دانند که چه کسانی برای خدمت به گارد حفیظ الله امین استخدام می گردید ، بعد از سرنگونی حفیظ الله امین، معصوم استانکزی به صورت تصادفی از مرگ نجات یافت و جبرا به ولایت بدخشان در قطعه ۲۴ اردو در شهر فیض آباد تبدیل گردید ، شاهدان عینی می گویند که استانکزی در ولایت بدخشان با ترس و پریشان حالی زندگی می کرد و هر لحظه انتظار دستگیر شدن را به جرم (...)
پذيرش > دیدگاه
دیدگاه

-
معصوم استانکزی از حفيظ الله امين تا شهنواز تنی و غنی احمدزی
1 دسامبر 2018, بوسيلهى امضا محفوظ است -
نامه ی سرگشاده به ستر جنرال عبدالرشيد دوستم معاون اول رياست جمهوری-
28 نوامبر 2018, بوسيلهى استاد صباحدرين نامه نه تملق جاي دارد ونه هدف مغرضانه ونه خيالبافي ومنافع شخصي
خواهش ودرخواستهاي مکرري ازعده سياسيون ، بعضي ازاعضاي حزب جنبش ملي، روشنفکران وشخصيتها مترقي ووابسته به جريانهاي سياسي گذشته داشتم تا شخصيت بزرگ جنرال (دوستم) ويک سلسله گفتني هارا نه ازکانال هاي ديگروبلکه درپرتودموکراسي ، آزادي بيان وگفتاردرحزب جنبش با جناب سترجنرال عبدالرشيد دوستم رهبرحزب جنبش ازطريق رسانه ها درميان بگذارم وازطرف ديگرحدود يک سال قبل زماني که با تمام توان درحمايت ازجنبش وترکتباران قلم مي زدم وبه ياران وعزيزان وعده گذاشته بودم که به مجرد ناکامي توطئه برمعاون اول رياست جمهوري (...) -
چرا تروریزم در بطن قبایل پشتون نهادینه شده، چرا آنان به غیر پشتون ها می جنگند؟
25 نوامبر 2018, بوسيلهى کابل پرس خبریکابل پرس: نتیجه ی دو قرن حکومت پشتون ها فقط کشتار و غارت و چپاول و تخریب و اختلاس و فساد بود. برای نمونه در این دو قرن یک اثر ماندگار انسانی از حکومت های قبایلی نمی توان یافت. بیش از یک قرن است که تروریزم در بطن قبایل پشتون زاد و ولد می کند. از دل این قبایل طالب و کوچی و داعشی زاده می شود. از دل این قبایل جناتکارانی چون عبدالرحمان و نادر و و مومند و داوود و امین و ملاعمر و کرزی زاده می شود و تحصیل کرده ترین آن ها مانند اشرف غنی احمدزی که در غرب درس خوانده، از تروریزم قبایلی پشتون سرسختانه حمایت می کنند. حتا خوشنام ترین سران پشتون همچون امان الله بارکزی (...)
-
عکس: استقبال گسترده ی مردمی از فرمانده ی مسئول مردمی فرمانده شمشیر در بهسود
9 اكتبر 2018, بوسيلهى به روایت عکس و تصویرکارشناسان می گویند که تروریست های ارگ نشین و وابستگان و سخنگویان بی کفایت و دروغگوی آنان، حملات تبلیغاتی و حتا نظامی علیه نیروهای مردمی را به حمایت از تروریزم ادامه خواهند داد. از این رو گسترده شدن جبهه ی مقاومت مردمی و حمایت های گسترده از این جبهه اهمیت فراوان دارد.
-
نامزدان مجلس نمایندگان چه کسانی هستند؟
9 اكتبر 2018, بوسيلهى معروف ضیائیدر دنیای امروزی و نظام های معاصر دولت ها از سه قوه تشکیل شده اند که هریک با داشتن صلاحیت های ویژه, متمایز و مشخص و از قبل تعریف شده با در نظرداشت قدرت بازدارنده و کنترل کننده یکدیگر عیار شده اند.
دولت کنونى جمهورى افغانستان؛ از قواى سه گانه (اجرائيه، مقننه و قضائيه) تشکيل شده که رييس جمهور ، در رآس ان قرار دارد. قوه مقننه متشکل از دو مجلس یعنی مجلس نمایندگان و مجلس بزرگان بوده و قوه قضائیه افغانستان متشکل از دادگاه عالیَ, داد گاه های استیناف و دادگاه های ابتدائیه و قوه مجریه یعنی حکومت میباشد. قوه اجرائیه متشکل از رئیس جمهور و کابینه بوده و در عین حال (...) -
سید ضیا، روح سید محمد ابراهیم شاه را در گور لرزاندی
8 اكتبر 2018, بوسيلهى سید ناصررسم مردانگی نبود که آله دست طالبان ارگ نشین شده با دشمن یک جا بر علیه قومندان شمشیر بیاستی و مردم بیگناه ملکی را کشتار کنی. مردانگی این نیست که همراه افراد مسلح خود به غیر نظامیان حمله کنی و آن ها را از پای درآوری. انسان باید گذشته و آینده خود را با دقت ببیند و عجولانه تصمیم نگیرد. افتادن در دام اختلاف هزاره و سید که نادرشاه بحر مجری آن در منطقه است به نفع هیچ کس نیست. آيا خبر داری که طالبان و کوچی ها به چه تعداد از مردم سادات را قتل عام کردند و اگر قوماندان شمشیر و یاران هزاره او نبود چه تعداد از مردم سادات کشته می شدند؟ آيا خبر داری که از وقتی که جبهه (...)
-
سیاست شوم و نفاق برانگيز حکومت وحدت ملی
15 جولای 2018, بوسيلهى محمد عوض نبی زادهافغانستان شاهد رفت و آمد و پهره بدلی های شاهان و افراد زیاد ی در کرسی قدرت بوده وقبرهای زیادی در جنگ قدرت کنده شده است. افراد زیادی در گذشتهی افغانستان با توطئههای سیاسی دفن ګردیده و این چرخه هر زمانی میتواند بچرخد به ویژه در آستانهی یک تحول سیاسی که روند آن آغاز شده باشد. این خاصیت قدرت در کشورهایی است که افرادصاحب قدرت ،منافع قبیله را پایدارتر از نهادها ومهمتر از منافع ملی بداند . درافغانستان نیز فرو ريختن حاكميت سنتى پشتونها در تداوم بحران چهار دهه اخير، انگيزه ی تعصب قومی را در لايه هاى مختلف سياسى قوم پشتون چنان قوت بخشيده كه بخاطراعمار مجدد حاكميت (...)
-
بدزديد در شام آهنگرى؛ به بغداد زد گردن مسگرى
1 جولای 2018, بوسيلهى محمد محققبسمه تعالى
بدزديد درشام آهنگرى به بغداد زد گردن مسگرى
جمع آورى ده فيصد ماليات مخابرات وظيفه وزير ماليه آقاى اكليل حكيمى بود كه انجام نداد ، چون وزير ماليه در حلقه خبيثه فساد سياسى و مالى ارگ شامل بود نه تنها محاكمه نشد كه مدال امان الله خان غازى دريافت كرد و گفته ميشود عازم بلاد فخيمه آمريكا هست . رزاق وحيدى وزير مخابرات به محاكمه سوق داده شد بدون اينكه جرمى را مرتكب شده باشد چون مربوط به تيم رقيب انتخاباتى آغاى اشرف غنى بود و نيز يك هزاره بود و جناب آقاى غنى احساس ميكند كه وهزاره ها در اين كشور هيج پناه گاه سياسى ، امنيتى ، حقوقى وقضايى ندارد و نيز (...) -
پیشینه و تداوم انحصار نظام قبیلهای در افغانستان
1 جولای 2018, بوسيلهى محمد عوض نبی زادهنظربه پیشینه ی تاریخی نخستین حرکت سیاسی قبایل پشتون درجنوب خراسان ، توسط روحانی بنام بایزد "روشان" صورت گرفت که درادامه جنبش سیاسی بایزدروشان، در سال1709 م- حاجی میرویس خان هوتکی غلجایی، درقندهار فتوای جهاد برضد گرگین خان حاکم آذری صفوی ایران راصادرواداره ی حکومت محلی قندهاررابدست ګرفت. در دوام حکومت سی وشش ساله هوتکی ها در قندهار ، به تعداد پنج تن از سران قبایل هوتکی - میرویس خان، میرعبدالله، شاه محمود، شاه اشرف وشاه حسین ، به عنوان رئیس قبیله خود در قندهارحکومت کردند، اما به دلیل اختلافات با قبایل (غلزایی ودرانی) ، نتوانست ساحه نفوذ خودرا گسترش دهد وباحمله (...)
-
چهره ی لطیف پدرام، مردی که خار چشم هیولای پشتونیزم شده است
29 جون 2018, بوسيلهى کابل پرس خبریکابل پرس: لطیف پدرام، یکی از رهبران مردم تاجیک، از برابری سخن می گوید؛ برابری در همه ی عرصه ها. او می گوید همه باید حق مساوی و برابر در تعیین سرنوشت خود داشته باشند و برتری طلبی قومی جایی ندارد. او همانند رهبر مردمی هزاره ،عبدالعلی مزاری، از فدرالیسم و تقسیم عادلانه ی قدرت سخن می گوید. او می گوید نباید یک قوم بر اقوام دیگر برتری داشته باشد؛ نباید زبان یک قوم بر دیگران تحمیل شود و نباید برتری طلبان با جعل و تزویر، تاریخ و فرهنگ مردم دیگر را دگرگون کنند. وقتی او سخن از عدالت می زند، گروه های پشتونیستی با هم صف متحدی را علیه او تشکیل می دهند. فرقی نمی کند این (...)
اسناد پيوسته
-
_.rtf
(RTF - 40.4 kb)
این مقاله نقدی کوتاهی است برمقاله ای سخی داد هاتف "تحت عنوان جنگیدن با شمشیر بی دسته" که درجمهوری سکوت نشر شده بود.