کلمبیا، افغانستان؛ مواد مخدر و ادبیات!
آیا پادشاهان مواد مخدر دو کشور يکجا می شوند؟
زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )
رسانه های بين المللی: دولت کلمبيا با صدور بيانيه ای اعلام کرد، گروهی را به افغانستان اعزام می کند تا امکانات همکاری با نيروهای بين المللی را برای مبارزه با مواد مخدر، ماين پاکی و کارهای مهندسی ارزيابی کند.
کابل پرس?: به جرات می توان گفت که دو چيز در کلمبیا شهرت جهانی دارد. يکی گابريل گارسیا مارکز با ادبیات جادویی اش که دهه هاست، خوانندگان ادبيات را در نقاط مختلف جهان شیدای خود کرده است و ديگری مواد مخدر و بويژه کوکایین. اما اين دو چيز در کلمبيا هيچ ارتباطی با يکديگر ندارد و مارکز با آثار درخشانی که نوشته و می نويسد، به جهانیان ثابت کرده است که کلمبيا هميشه مساوی با مواد مخدر نيست و بلکه کلمبيا سرشار از استعدادهای زنده ی ادبی هست که می تواند نوع خاصی از ادبیات را به جهانیان عرضه کند.
اکنون سال هاست که با ظهور گابریل گارسیا مارکز، پادشاهان مواد مخدر کلمبیا مانند اسکار باریلا گارسیا، تنها چهره های شناخته شده ی جهان از اين کشور نيستند.
در افغانستان اما چند چيز شهرت جهانی دارد. مواد مخدر، تروريزم، آدمکشی، طالبان و بن لادن که بسیاری او را به اشتباه افغان می شناسند و البته اختلاس.
به همت و تلاش های بی دريغ حلقه ی اطراف حامد کرزی و برخی اعضای خانواده ی او، افغانستان در صدر کشورهای توليد کننده ی مواد مخدر جهان قرار گرفته و از اين لحاظ کلمبيا را که زمانی اين مقام را دارا بود، شرمگین کرده است. بنا به گزارش های رسانه های معتبر بين المللی و منابع موثق، پادشاهان عمده ی مواد مخدر در افغانستان مانند عزت الله واصفی، ولی کرزی، اسدالله وفا و گل آغا شیرزوی و تيم همکار و همراهشان مانند اسدالله خالد و عارف نورزی شبکه های گسترده ی توليد و قاچاق مواد مخدر راه اندازی کرده اند و از اين راه ميلياردها دالر پول بدست می آورند. گزارش روزنامه نگار کانادایی از درآمد يک ميليون دالر در هفته توسط گل آغا شيرزوی از راه قاچاق مواد مخدر و دزدی از عوايد گمرکی تنها نمونه ای از پول های سیاه و بادآورده ی اين تيم است که به يقين با همکاری تنگاتنگ با مافيای بين المللی آن را بدست می آورند.
در کنار اين افغانستان مشهور به کشوری ست که در آن نقض حقوق بشر بیداد می کند. در افغانستان همه ی گونه های جنايات عليه بشریت روی داده و می دهد. در اين هفت سال اخير همه ی اميدها برای صلح و آبادی در افغانستان بر باد رفت و ناقضين عمده ی حقوق بشر در افغانستان در پست های مهم دولتی جابجا شدند. ديکتاتوری که بايد به جرم تبعیض، نابرابری و کوچ اجباری در زمانش، محاکمه می شد، لقب بابای ملت را گرفت. متهمان اصلی نقض حقوق بشر که در سی سال اخير و در دوره های مختلف ، هر کدام، آن هایی که هنوز زنده بودند به پست های مهم دولتی از قبيل وزير و معاون رييس جمهور و وکيل و والی گمارده شدند. به همت رييس جمهور نام نهاد و تلاش های مخلصانه ی صبغت الله مجددی برای همفکرانش، خيل وسيعی از متهمان به جنايات در افغانستان، شامل دولت شده و از مقام و منزلت و پول و رتبه برخوردار.
در کنار اين هنوز جنگ در افغانستان هست و هر روز شاهديم غير نظاميان قربانی حملات آدمکشان طالب و نيروهای بين المللی می شوند که با شعار آوردن دموکراسی، افغانستان را تبديل به جهنم بزرگ ديگری کرده اند.
فساد، اختلاس، چور و چپاول دارايی های همگانی يکی ديگر از مواردی ست که افغانستان به آن شهرت دارد. فساد در دستگاه های دولتی افغانستان به امری عادی و رايج تبديل شده است و طبق اسناد و مدارک موثق که بخش هایی از آن در کابل پرس افشا شده، مقامات بلندپایه ی دولتی از وزير گرفته تا معاون وزير، والی و رييس و وکيل پارلمان در اختلاس، زد و بند و چور و چپاول اشتراک دارند.
با همه ی ظلم، چپاول و غارتی که در افغانستان می شود، افغانستان به کشور قربانيان شهرت ندارد. حقوق بشر تبديل به منبع تجارت شده است و سازمان های داخلی و بين المللی زيادی از دوکان جديد حقوق بشر در افغانستان به درآمدهای نجومی دست پيدا می کنند. اعتراض ها و حق طلبی نسبت به موج گسترده ی نقض حقوق بشر و چپاول در افغانستان، تقريبا ناچيز است.
اگر در آمريکای لاتين و کشوری در شمال غربی آن بنام کلمبیا، ادبيات شهرت جهانی پيدا کرده و همين ادبيات، محملی برای اعتراض ها و خواستن حق و حقوق مردمی شده بود، در افغانستان، ادبيات اما علاوه بر اينکه فقط يک کالای تشريفاتی بيش نيست، در خدمت حاکمان قرار داشت. ضمن اينکه اين ادبيات از سستی چنان بود و می باشد که حتا پيش از مرگ نويسنده ی آن، می ميرد.
در آمريکای لاتين اما اين فرق داشت. ادبيات، ادبياتی سرزنده، سازش ناپذير و سرشار از نوگرایی بود و فقط ذکر چند نام مانند پابلو نرودا، گابریل گارسیا مارکز، خورخه لوییس بورخس، میگل آنخل آستوریاس و اکتاویو پاز کافی ست تا متوجه شویم، چگونه آمريکای لاتين، دهه ها خود را به عنوان قطبی ممتاز در ادبيات معرفی کرده است.
شکیرا میرقصد تا با فقر مبارزه کند!
و اما همین آقایان که از اسلام و اسلامیت داد میزنند..
سه شنبه 20 مه 2008, نويسنده: حسين زاهدی
لطيف ناظمی شاعر نیست!
در حق شعر ظلم می شود!
پنج شنبه 7 اوت 2008, نويسنده: کامران میرهزار
واصفی بزرگترين قاچاقچی مواد مخدر جهان!
حامد کرزی خود در توليد و قاچاق مواد مخدر دست ندارد؟
پنج شنبه 7 اوت 2008
فساد گسترده ی خانواده و اطرافيان حامد کرزی!
گل آغا شيرزوی و درآمد يک ميليون دالری در هفته/ قاچاق مواد مخدر و دزدی از عوايد گمرکی
اسدالله خالد و برکناری؟
شبکه ی فساد در قندهار: برادر حامد کرزی، اسدالله خالد و محمد عارف نورزی
چهار شنبه 16 آوريل 2008
عارف نورزی، برادرش و مواد مخدر؟
يک هتل در قندهار: 15 میلیون دالر امریکایی
يكشنبه 20 آوريل 2008, نويسنده: بصیر هلمندی
پادشاه هرويين يا پادشاه لوبيا؟
آيا ولی کرزی به کشت لوبيا راضی می شود؟
شنبه 3 مه 2008
دروغ های بزرگ تیم کرزی
این راز به تازگی افشا شده است
يكشنبه 20 آوريل 2008
اخبار، مقالات و گزارش های درباره مواد مخدر در افغانستان
اخبار، مقالات و گزارش های درباره فساد، غصب زمين، سوء استفاده و اختلاس در افغانستان
پيامها
8 آگوست 2008, 18:17, توسط Razmjo
Colombia is perhaps stronger than the United States!
world games just with us.