صلح ما در گروی خط دیورند
زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )
تا زماینکه افغانستان خط مرزی دیورند را به رسمیت نشناسد٬ این نشست های چندین جانبه برای صلح در افغانستان٬ نتیجه نخواند داد.
پاکستان که با پرورش دادن افراطیون مذهبی ابرو و حیثیت بین المللیش را برباد داده است ٬ اینک با زیرکی تمام برای روی شوی و کسب امتیاز ٬ هر روز جلسات را بنام صلح افغانی برگذار میکند.
همه می دانیم که اسلام اباد برای رضای خدا و یا از روی دلسوزی این قدم ها را برای ما بر نمی دارد بلکه با این گونه حرکت ها٬ چندین هدف اساسی خود را دنبال میکند..
اول...اسلام اباد با بازی کردن کلمه ی صلح افغانی٬ فرصت می یابد که افراطیون و پشتونهای طبعه ی پاکستان را به اسانی در قلب حکومت وحدت ملی جابجا نماید که با داشتن این مهره ها در حکومت کابل به اهدافش زود تر خواهد رسید..
دوم... با بازی ( صلح) هم پولی هنگفت از امریکا و سازمانهای ضد تروریستی بدست می اورد و هم پاکستان را مدافع صلح در منطقه قلمداد میکند.
سوم...منت بر پشتون های هر دو طرف خط دیورند می گذارد که بلی٬ پاکستان علاقمند صلح بوده و هست و می خواهد پشتون کشی در منطقه از بین برود اما دولت افغانستان و یا یک عده ی از پشتون های افغانستان تن به صلح نمی دهند که بدون شک پاکستان با این کارش از فشار های درونی و هم از تهدید پشتونهای پاکستان در امان می ماند چرا که پشتون های پاکستان همیشه بزرگترین تهدید برای اسلام اباد محسوب می شود.
چهارم...پاکستانی ها با این کار یعنی شعار صلح می خواهند زمینه ی را فراهم کند که توسط نماینده های خاص قدرت های جهان ( امریکا و چین) فشار بر کابل وارد کنند که افغانستان خط مرزی دیوراند را باید به رسمیت بشناسد.
پنجم.. پاکستان با این بازی های سیاسی میخواهد به نحوی خود را نقلی منطقه و یا به عبارت عا م تر وققی منطقه جلوه دهد و در عین زمان اگر فرصت یافت یک سیلی محکمی بر صورت هند بزند.
با تمام این حرف و حدیث ها ٬ باید منتظیر سیاسیون حکومت وحدت ملی نشست و ببنیم که با این همه زرنگی های رنگا رنگ پاکستان ٬ع و غ و غیره چه پالیسی روشنی را در قبال این نیرنگهای پاکستان میگیرند... امیر میرزایی
پيامها
19 جنوری 2016, 13:34, توسط پرویز "بهمن"
تمام فقره هاي مندرج دربارهء خط ديورند درين مقاله درست است به جز فقرهء چهارم. زيرا درفقرهء چهارم نويسنده به اين نظر است كه گويا دولت افغانستان تا كنون خط مرزي ديورند را برسميت نشناخته وپاكستان با وارد آوردن فشار بالاي كابل ازطريق جامعهء بين المللي ميخواهد ، خط مرزي ديورند را بالاي كابل رسما بقبولاند. اين ادعا ازبيخ و ريشه غلط است.
زيرا : پاكستان خط مرزي ديورند را بحيث مرز رسمي بين المللي برسميت ميشناسد و هرنوع بحث ومناقشه دربارهء اين خط مرزي را با كابل ضياع وقت ميداند. تنها چيز كه پاكستان از كابل ميخواهد اين است كه بايد نوار مرزي را با سيم خاردار بپيچاند، اما كابل تا هنوز درين باره موافقت نشان نداده است، موضوع موجوديت كنسولگري هاي كشور هند در ولايات جنوبي وهمچنان موجوديت پناهجويان جدايي طلب بلوچ در خاك افغانستان نيز أسباب ناراحتي اسلام آباد است. پاكستان تنها ميخواهد از كابل درين موارد امتياز بگيرد و بعدا با جابجا نمودن مهره هاي پشتون تبار وابسته به دستگاه استخباراتي پاكستان در درون دولت كابل، خود را از شر حقخواهي داعيهء ناسيوناليزم پشتوني در داخل پاكستان خلاص نمايد.
با احترام
پرويز بهمن
20 جنوری 2016, 13:22, توسط پرویز "بهمن"
دوست گرامي يوسف عمر!
با صراحت تمام خدمت شما بايد عرض كنم كه فيس بوك ، گوگل ، يوتيوب وتويتر ؛ تمام اينها بخش از شبكه هاي جاسوسي است كه با ترفندهاي مختلف ميخواهند هويت وموقعيت زنده گي كاربران را براي دولت ها وسازمان هاي جاسوسي كشورهاي مختلف ازجمله : امريكا، اسراييل، پاكستان، ايران ، افغانستان ، چين ، كورياي شمالي ، مصر، عربستان سعودي و كشورهاي خليج فارس دربرابر پول افشا نمايند. اين بندهء حفير فقير سراپا تقصير كه قبلا ازين موضوع ؛ آگاهي داشتم ، بيشتر ازين نميخواهم دربارهء چگونگي بسته شدن حساب فيس بوكي ام بشما معلومات بدهم، بهرحال؛ حساب پروفيل بنده در فيس بوك فعلا بسته شده است. كسانيكه از من به دفتر مركزي فيس بوك شكايت نموده اند بيشتر اعضاي حزب گلبدين بخصوص پسر دومي يا سومي گلبدين بنام حبيب الرحمن ميباشد. يكتعداد دانشجويان افغانستاني وپاكستاني كه در شهرهاي لاهور وپشاور درس ميخواندند و با من ارتباط فيس بوكي داشتند نيز لا درك شده اند. در مجموع ، حساب دوستان فيس بوكي من به سه هزار نفر بالغ ميگرديد كه همهء آنها حالا مانند دانه هاي تسبيح از هم گسسته اند. بنده بخاطر پرستاري مادرم كه در بستر بيماري قرار دارد به افغانستان آمده ام، سلام واحترام بنده را به تك تك دوستان برسانيد.
با احترام
پرويز " بهمن"