
دوزخیان روی زمین
نويسنده: بکتاش سیاووش
اشاره: نوشتن دردفاع از حقوق زن به معنی دفاع از این ویا آن نیست .
شاید (فرانتیس فانون) متفکراهل پاریس وروشنفکر انقلابی قرن بیستم باانتخاب عنوان (دوزخیان روی زمین) براثر گرانبهایش برنقش زنان در انقلاب الجزایر تاکید کرده بود ولی این ایده با عنوان یک نماد تکراری درصدر شعار سازمانها،گروها ودولت های فرصت طلب قرار گرفت ، که با توجه به سوء نیت در اهداف این سازمانها ،گروه هاودولت های نام نهاد و آراسته با ظاهررویکرد برزنان ،وبهره برداری از زن به عنوان ابزاری برای دسترسی براهداف به نظرمیرسد نتیجه ای وارونه ای دربرخی موارد به بارآورده است.
این پندارکه اغلب مورد استفاده سازمانهاوگروه های بشدت رادیکال و واپسگرا در کشورهای به اصطلاح جهان سوم قرارداشته است،رویکردی پتانسیلیی بوده که زن را نسبت با جایگاه فرهنگی و اجتماعی او در نظر دارد تا ظرفیتهای ذاتی اش .
ساختار دولت افغانستان که بیشتر رنگ وبویی گروهی و سازمانی تا دولت دارد بهترین نمادی ازین رویکرد نسبت به زنان میباشد ،دولت افغانستان با محدود ساختن آزادی های اجتماعی فردی فضا را طوری رقم زده است که ميليون ها زن و دختر افغان با تبعيض مستمر و خشونت در محيط خانه و جامعه دست به گريبان بوده مساله امنيت زنان و عملی شدن حقوق و موقعيت مدنی و سياسی زنان افغانستان همچنان درپرده ای از ابهام قرار دارد، 57 درصد از دختران قبل از رسيدن به شانزده سالگی و سن قانونی ازدواج به خانه شوهر فرستاده می شوند، ازدواج اجباری و تبادل دختران برای تسويه حسابها و پايان بخشيدن به نزاعها در افغانستان امری معمول شده است. شکایت در مورد تجاوز جنسی از جانب زنان ضریب این فشاررا دوچندان کرده چه اينکه شکايت آنان عليه افراد باعث می شود تا با تهديد اقدامات تلافی جويانه، تنبيه و يا واکنش خشونت آميز ديگر مواجه شوند ،.،زنان و دختران در افغانستان روزانه به اتهام آنچه "بدنام کردن خانواده ها" خوانده می شود، قربانی شده و به اتهام ارتکاب جرايمی مانند فرار از خانه، زنا و يا روابط جنسی خارج از چارچوب ازدواج زندانی می شوند؛ در بعضی حالتها بدون اينکه شواهد کافی وجود داشته باشد، آنان در زندان نگه داشته می شوند تا از مواجهه با بدرفتاری در خانه به دليل اتهاماتی که به آنان نسبت داده شده در امان باشند. میزان افزایش خودسوزی میان زنان در ولایت هرات بیش از ۱۲ درصد، در بادغیس ۸ درصد، در فراه ۸۰ درصد و در قندهار چهار درصد بوده است."
درحالی که بدرفتاری های جنسی، قاچاق دختران، ازدواج های اجباری، ضرب و شتم و بدور نگهداشتن زنان از آموزش و خدمات درمانی، به عنوان بارزترين نمونه های خشونت عليه زنان در افغانستان يادمیشوند حکومت افغانستان درین راستاهیچ دست آوردی ندارد ، ظرفیت پایین کاری در کادر های حکومتی و دلایل سیاسی از مهمترین سد راه تامین عدالت برای زنان افغان بوده است
ازجانب دیگر دولت افغانستان بانمایش صوری زنان در رده های مهم دولتی وتشکیلات حکومتی نقاب کاذبی بر رخ خود کشیده است،جایگاه زن در حکومت افغانستان که پرچمدار دموکراسی و برابری است ، فراتر از شعار های میان تهی نرفته و تنها پیشتازی نظام حاکم در افغانستان در عرصه رشد ظرفیت های زنان و برابری جنیست در شعار بوده است وبس.
برجسته کردن نقش زنان درتشکیلاتی دولتی تا عضویت در شورا، وزارت وولایت نمادین که مشخصا دستاورد دولت افغانستان محسوب می شود نوعی از قیل وقال های ارتقای ظرفیت زنان در افغانستان میباشد که بیشترانگیزه آن استفاده ابزاری از زنان بوده و در جهت بهربرداری سردمداران نظام از موضع قرابت های گروهی سمتی وفکری به آن پرداخته شده است ، تا مشارکت اساسی زنان در دولت .و دراین جدال های سیاسی که دولتمردان ما با پیش کشیدن هر مهره ای در جهت تضعیف رقیبان میندیشند بازهم این زنان هستند که قربانی بازی های مغلق وپیچیده ای میشوند که نا خود آگاه روی پرتگاه سقوط قرار میگیرند.

آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره
این کتاب را بخریدملالی جویا خو...است ازین زنا در سر سرک بسیار است به خصوص که لکسس داشته باشی آه ه.........
جویا وبشردوست ره باید به دیوانه خانه یا درمانگاه ببرند حالا این دو نفر آنقدر پست وبی ادب هستند که اصلآ ارزش پارلمان ره نمیدانند ، پارلمان جایی اشتک های مثل جویا و زنجیری های عقد مند مثل آقای بشر دوست نیست .
خوب گفتید ودر سفتید آقای بکتاش سیاووش ، اما چرا از جویا در نوشته تان حمایت نکردید.
اشاره: نوشتن دردفاع از حقوق زن به معنی دفاع از این ویا آن نیست .
آیا با این اشاره میخواهید بگوید جویا زن نه بلکه .... است
ملالی جویا، قهرمان ساختۀ دست آی اس آی
ملالی جویا عضو سازمان جهنمی «راوا» که یکی از شاخه های سازمان مائویستی شعله جاوید است، در کویته پاکستان متولد گردید و با تابعیت و هویت پاکستانی بعد از یازده سپتمبر با پدرش به فراه آمد و از طرف سازمان راوا در لویه جرگه و بعد در پارلمان افغانستان کاندید گردانیده شد.
سازمان راوا در ارتباط تنگاتنگ با استخبارات پاکستان ازین دختر مجهول الهویه قهرمانی ساخته که، هدف مبارزه اش تفرقه اندازی و بهم زدن فضای آزاد و دموکراتیک پارلمان و کوبیدن مبارزان راه آزادی و برآورده ساختن اهداف پاکستان در کشور ما می باشد. همچنان ریاست عمومی امنیت ملی افغانستان اعلام داشت که ملالی جویا و پدرش از اعضای سازمان راوا بوده خانواده اش هنوز هم در کویته پاکستان زیست می نمایند. پدرش که عضویت سازمان کمونیستهای شعله جاوید را داشت، بعد از تجاوز شوروی به کویته پاکستان رفت سازمان (راوا) چنان در منجلاب مزدوری پاکستان گیر مانده که امروز حتی شاخه های دیگر شعله جاوید از آن برائت می جویند.
امروز «راوا» مهرۀ اصلی سازمان بدنام آی اس آی است که برای مدت بیشتر از دو دهه در کویته برای مقاصد جاسوسی پاکستان تربیت شده و از سوی مردان چادری پوش و در شکل چند زن بدزبان و پر روی «راوا» مخفی شده و از پشت نقاب (سازمان زنان) برای شان دستور میدهند، می نویسند، میرزمند و با پشتوانه و حمایت پولی و سیاسی استخبارات پاکستان در مجله بدنام «پیام زن» با رکیک ترین کلمات به همه بزرگان فرهنگ، ادبیات، تاریخ و سیاست افغانستان از هر طبقه و طیفی و گروه قومی و نژادی که هستند حمله میکند (برای اثبات این مدعا به نشریه های این سازمان سری بزنید که چگونه مقاصد و پلان های آی اس آی را برای ترور تمام شخصیتهای ملی و نخبگان افغانستان بکار می برند). اگر پاکستان از طریق طالبان مجسمه های بودا را نابود نمود، همین کشور از طریق این سازمان شخصیهای تاریخ ما را تخریب می نماید تا آنکه سرزمین ما از هر افتخاری تهی گردد.
بعداز حوادث یازده سپتمبر و سرنگونی طالبان، استخبارات پاکستان کودک احساساتی و بی آبرویی را بنام ملالی جویا چون ماینی در داخل لوی جرگه و سپس بعنوان ستون پنجم بداخل پارلمان لوی جرگه را با یک حالت هستریک و با یک مشت دو و دشنام جسورانه خود متشنج نموده و سپس توسط پاکستان و مزدوران افغانی آن قهرمان ساخته شده و کمیته دفاع از ملالی جویا تشکیل گردد!!
سوال اینجاست که کمیته دفاع برای چه و برای کی؟ مگر ملالی جویا زندانی ، شکنجه، محکوم به اعمال شاقه، حبس ابد و یا محکوم به اعدام گردیده است؟! مگر سازمان استخبارات پاکستان سازمان «راوا» را با پول گزاف برای کمپاین انتخاباتی وی موظف نکرد؟ هزاران دختر با دانش و با تجربه متولد افغانستان با هویت افغانی و تحصیلات دانشگاهی نمیتواند به پارلمان راه یابند، وی چگونه توانست بدون پشتوانه ملی، تجربه و تحصیلات عالی از کویته پاکستان داخل پارلمان افغانستان شود؟؟؟
کی برای پوستر ها، بلند گوها، و کمپاین انتخاباتی وی هزاران دالر مصرف کرد؟؟؟
باین حالت چگونه توانست سفرهای پر مصرف و آزادانه در اروپا و امریکا داشته باشد و چگونه رئیس جمهور کرزی مدال طلایی بوی اعطا کرد و با یک بیانیۀ چند سطری حفظ شدۀ تکراری بی محتوا و احساساتی توأم با هتاکی و اشتباهات گفتاری! طبق تبلیغات سایت کمیته دفاع از ملالی باین سادگی چگونه کاندید جایزه نوبل شده است؟! که این چراها را باید پاکستان جواب دهد که ملالی جویا را به امریکا و انگلیس چگونه معرفی کرده است؟ و چگونه قهرمان ساخته است؟ قهرمان بخاطر چه و بخاطر کی؟ وی نماینده پاکستان در پارلمان است نه نماینده مردم افغانستان.
این کودک بی تربیت چیزی جز شلاق پاکستان برای کوبیدن نهضت ملی و مقاومت استقلال خواهانه مردم افغانستان نیست. او حربه ای است که هم در جهت انتقامگیری کمونیستها از ملت مجاهد افغانستان و هم بخاطر انتقامگیری پاکستان از مردم طالب ستیز ما استخدام میشود. این مهره مجهول الهویت نه تنها دشمن رزمندگان راه آزادی بوده بلکه دشمن نمایندگان مردم افغانستان در پارلمان کشور نیز می باشد. او جزء پروژه استراتیژیک پاکستان برای هموار سازی قله های بلند این ملت بحساب می آید.
ملالی جویا و کسانی که خود را زیر نوحه مقدس حقوق زنان پنهان نموده اند و آنهاییکه برایش دهل میزنند، بازیچه هایی اند که در جهت اغفال مردم شریف امریکا استخدام می شوند. این دسته جنایتکار رخ دیگر سکه طالبان اند و از عین سرچشمه آب می نوشند. برداشتن پرده از رخ این جنایتکاران وظیفه هر زن مرد آزاده و هر افغان وطن دوست است.
زنده باد یاد شهدای جهاد اسلامی و مقاومت ملی افغانستان.
بریده باد زبان سخنگویان بیگانه و سیه باد روی دلقکان وابسته مرگ بر دشمنان ملت مظلوم افغانستان.
نفرین بر کسانی که از زن و حقوق او در راه تحقق پروژه های بیگانگان استفاده می نمایند.
زن برای دولتمردان افغانستان ابزاریست که از آن به چندین نوع استفاده میکنند ، اول شب وروز در نایت کلپ ها به رقص وبازی پرداخته ودوم باز در دفتر های خود مقرر میکنندشان که باز سوم حتی در سفر ها هم میبرندشان.
زمانیکه مقاله شمارا خواندم خندیدم زمانیکه دیدم نویشتید 57 فیصد دختارن فبل از سن 16 سالگی ازدواج میکنند خدا ترا انصاف بدهد این در حالیست که در بیشتر از مناطق افغانستان دختران تا سن سی سالگی هم به علت سنگینی مهر و مصارف عروسی ازدواج نمیکنند و هم نوشتید که زنان معامله میشوند این معامله در افغانستان نیست در بعضی مناطق در بین یک قوم رائیج است افسوس که وقت ندارم وگرنه خیلی حقایق را برایت مینویشتم زیرا میدانم که تو در خارج از کشور هستی و درباره افغانستان فقط از زبان بیگانه ها میشنوی
منظورت اینست که از جویا حمایت نمیکنی آه ....ولی از زن هاخو میکنی