صفحه نخست > به قلم سردبير > شما بنويسيد!

شما بنويسيد!

راهنمای ورود و نوشتن در محيط چند رسانه ای کابل پرس/ خوانندگان و نويسندگان عزيز می دانند که کابل پرس دفتر کار ندارد و به شيوه ی کاملا اينترنتی اداره می شود. ما يک دفتر کار مجازی داريم که افراد می توانند با نام نويسی وارد آن شوند.
کامران میرهزار
يكشنبه 19 آپریل 2009

زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )

همرسانی

ابتدا: خوانندگان و نويسندگان عزيز می دانند که کابل پرس? دفتر کار ندارد و به شيوه ی کاملا اينترنتی اداره می شود. ما يک دفتر کار مجازی داريم که افراد می توانند با نام نويسی وارد آن شوند.

کابل پرس از يک " سیستم مديريت محتوا" استفاده می کند. در چند روز گذشته، سایت کابل پرس را با آخرين نسخه ی اين سیستم مديريت محتوا ارتقا دادم. در نسخه ی جديد تغييراتی در محيط مديريت و نحوه انتشار در کابل پرس ايجاد شده که لازم دانستم اين راهنما دوباره ويرايش کرده و دوباره به اطلاع شما برسانم.

اگر شما می خواهيد در کابل پرس بنويسيد و يا شما که تاکنون يک يا چند نوشته، عکس يا کارتون منتشر کرده ايد و اکنون می خواهيد دوامدار تر و گسترده تر در کابل پرس و در فضای باز کابل پرس بنويسيد و آثار خود را منتشر کنيد، ،اين راهنمای ورود و انتشار چند رسانه ای را بخوانيد.

با ورود به محيط کابل پرس شما می توانيد متن، تصوير، صدا و ويديو را برای انتشار پيشنهاد کنيد.

متن: مقاله ، ديدگاه، گزارش، خبر، گفت و گو و انتقاد در تمام زمينه ها، شعر، داستان، طنز و سند مواردی مانند اختلاس، سوء استفاده و نقض حقوق بشر.

تصوير: عکس خبری، عکس های هنری ، کارتون يا يک کار گرافيکی ارزنده.

صدا: صداهايی که منبع محسوب می شود، گزارش يا گفت و گو ی کوتاه راديويی و موسيقی

ويديو: ويديوهای گوناگون که منبع محسوب می شوند، گفت و گو ،گزارش، خبر و موسيقی يا مواردی جالب و ارزنده برای نشر.

زبان ها در کابل پرس: محيط مديريت کابل پرس به زبان های فارسی، پشتو، انگليسی و بيش از 15 زبان زنده ی ديگر جهان قابل دسترسی می باشد. با اين وجود در حال حاضر کابل پرس فقط به زبان های فارسی، پشتو، انگليسی و پرتگالی نشرات دارد.

نام نويسی

چگونه نام نويسی کنم؟

بسيار آسان؛ لطفا اينجا را کليک کنيد.

در صفحه ای که باز می شود شما بايد ابتدا نام خود و آدرس ايميل را وارد کنيد. سپس روی کلمه ی سابميت يا همان تاييد را کليک کنيد.

پس از کليک کردن بلافاصله يک ايميل خودکار به آدرسی که وارد کرده ايد فرستاده می شود. حتما اين ايميل را بايد بخوانيد. در اين ايميل کلمه ی شناسايی و ورود شما ( يوزر و پسورد) و يک پيوند يا لينک به صفحه ی ورود به محيط شخصی در کابل پرس می باشد. شما پس از ورود کلمه ی ورود يا پسورد خود را تغيير دهيد.

وقتی لينک يا پيوندی را که در اولين ايميل خودکار کابل پرس به آدرس ايميل شما فرستاده شده دنبال کنيد اين صفحه باز می شود که بايد کلمه ی شناسايی و کلمه ی ورود خود را وارد کنيد.

شما می توانيد محيط مديريت کابل پرس را با زبان های مختلف مشاهده کنيد. برای اين کار کافی ست با کليک کردن روی فهرست زبان ها، جايی که در تصوير بالا فارسی نوشته شده ، آن زبانی را که می خواهد انتخاب نماييد.

لطفا کلمه شناسايی و کلمه ی ورود را وارد و دکمه ی معتبر کنيد را کليک کرده تا پس از آن شما وارد محيط کار کابل پرس شويد.

به محيط کار کابل پرس خوش آمديد!

ممکن است شما در ابتدا به دليل عدم انتخاب زبان، با يک صفحه ی انگليسی مواجه شويد.

اما می توانيد بالای صفحه در رديف دوم ابزار روی زبان انگليسی کليک کنيد تا ابزار تغيير زبان فعال شود.

سپس می توانيد با کليک کردن بر روی ابزار فعال زبان، زبانی که می خواهيد را از ميان بيست زبان از جمله فارسی بيابيد و انتخاب کنيد. توجه داشته باشید که با اين انتخاب فقط زبان بخش محيط مديريت به آن زبان تغيير می کند. در اينجا من زبان فارسی را انتخاب می کنم.

آشنايی کلی:

در صفحه ی اول از محيط کار پرس شما يک نمای کلی از کابل پرس را می توانيد ببينيد. اگر روی منوی " دنبال کنيد" بالا سمت راست ( در زبان فارسی)، به همين صفحه باز می گرديد. اگر روی منوی " نشر سايت" کليک کنيد، بخش های مختلف سايت کابل پرس را مشاهده خواهيد کرد و با کليک کردن بر روی هر بخش می توانيد وارد آن بخش شده و آثار منتشر شده و يا در حال نشر را ببينيد.

اگر روی منوی " سخنگاه " کليک کنيد، شما می توانيد، پيام های عمومی نويسندگان را برای کسانی که در کابل پرس نام نويسی کرده اند ببينيد. شما می توانيد به نويسندگان پيام های خصوصی و همگانی در محيط کار کابل پرس ارسال کنيد. با کليک کردن بر روی منوی "نويسندگان"، فهرست آنان را همراه با آثار نشرشده ی شان در کابل پرس می يابيد. منوی "کمک" برای مشکلات فنی ست (فعلا به زبان انگليسی) و منوی " بازديد از سايت" شما را به بخش همگانی کابل پرس که همه ی افراد می توانند ببينند، هدايت می کند.

در رديف دوم شما ابزارهای ديگر را خواهيد ديد که شامل تمام سايت، شبکه نوردی سريع، جستجو، روزشمار، پيک شخصی و پيگيری فعاليت سايت می باشد.

در همان رديف می توانيد تصوير مربع رنگ را مشاهده کنيد. اگر چنانچه روی هر کدام از آن ها کليک کنيد، رنگ های محيط مديريت تغيير می کند و همچنين به شما امکان داده می شود که ابزارهای محيط مديريت را با تصوير و متن و يا بدون تصوير ببينيد. (مهم)

نوشتن در کابل پرس:

در بيشتر صفحات می توانيد منويی را پيدا کنيد با عنوان " يک مقاله ی جديد بنويسيد". برای انتشار هر نوع متن، تصوير، صدا و ويديو می توانيد اين منو را کليک کنيد.

در صورت نبودن چنين منويی لطفا منوی " دنبال کنيد" در بالای صفحه را کليک کنيد و در صفحه ای که باز می شود شما آن را خواهيد يافت.


يک مقاله ی جديد بنويسید:

سرعنوان: نوشتن سر عنوان الزامی نيست اما باز هم به نوشته ی شما و خود شما ارتباط دارد. سر عنوان بالای عنوان اصلی قرار می گيرد.

عنوان: در اين قسمت بصورت پيشفرض نوشته شده است: " مقاله جديد". لطفا دو کلمه " مقاله جديد" را حذف و عنوان اصلی نوشته ی خود را در اين قسمت بنويسد. عنوان بصورت درشت و کلان در هنگام انتشار ديده می شود. دقت کنيد که عنوان خوب در جذب مخاطب تاثير زيادی دارد.

عنوان فرعی: اگر چنانچه عنوان فرعی برای نوشته خود در نظر داريد، در اين قسمت وارد کنيد. عنوان فرعی زير عنوان اصلی نمايش داده می شود. بهتر است جملات کليدی نوشته ی خود را برای عنوان فرعی انتخاب کنيد.

در داخل بخش: روی ذره بين پايين، قسمتی که نوشته شده " در داخل بخش" کليک و بخشی که می خواهيد مطلب شما در آن نشر شود را انتخاب کنيد.


سر متن:
اين قسمت می تواند بند اول نوشته ی شما باشد که با رنگ ديگری در هنگام انتشار نمايش داده می شود.

متن: می توانيد متن خود را در اينجا بنويسید و يا اگر قبلا آماده داريد، در اينجا کاپی کنيد.

در هنگام نوشتن متن می توانيد با استفاده از يک نوار ساده، بخش های انتخابی از متن اصلی را به آدرس های مرجع احتمالی لينک يا پيوند بدهيد و يا بخش های انتخابی را درشت تر کنيد.

دقت کنيد که پس هر پاراگراف متن اصلی فاصله ی لازم را رعايت کنيد.

در صورتی که يک شعر سنتی که دارای يک بيت يا چند بيت می باشد را در متن خود می خواهيد استفاده کنيد، هر مصرع را در يک سطر و پشت سر هم رديف کنيد.

نوشتار پس از متن: بهتر است به فهرست منابع مطلب خود، در صورت موجود بودن اختصاص دهيد.

پس از اينکه مراحل بالا را انجام داديد، از پايين صفحه دکمه ی " ثبت کنيد" را کليک کنيد.

افزودن عکس اصلی:

هر مطلب بهتر است که يک عکس اصلی داشته باشد که هنگام انتشار در بالای صفحه در کنار عنوان نمايش داده شود. اين عکس می تواند عکس خود نويسنده باشد. دقت کنيد که عکس انتخابی برای اين قسمت در فرمت جِی پی جی يا گيف باشد و اندازه آن از 250 پيکسل بيشتر نباشد. من فرمت جِی پی جی را برای عکس پيشنهاد می کنم.

زمانی که شما مقاله را ثبت کرديد، در ستون سمت راست ( محيط فارسی) شماره ی مقاله قرار دارد مثلا مقاله ی شماره 723 و پايين آن محلی برای اضافه کردن عکس اصلی يا همان علامت (لوگو) در مقاله.

لطفا روی مثلث کنار نوشته ی " درج علامت (لوگو) در مقاله" کليد کنيد. در روی کمپيوتر جايی که عکس را ذخيره کرده ايد، آن را انتخاب کرده و دکمه ی " بارگزاری کنيد" را کليک کنيد. حالا عکس اصلی به مقاله اضافه شده است.

اضافه کردن عکس های بيشتر

برای اضافه کردن عکس های بيشتر در داخل متن می توانيد از پايين همين صفحه جايی که نوشته شده يک سند اضافه کنيد، عکس يا عکس هايی که می خواهيد را از روی کمپيوتر انتخاب کرده و يکی يکی بارگزاری کنيد. لطفا در اندازه عکس دقت کنيد و بيشتر 350 در 350 پيکسل نباشد.

بعد از انتخاب سند و بارگزاری با چنين تصويری مواجه خواهيد شد که می توانيد برای سند نامی انتحاب کرده و آن را ثبت کنيد.

افزودن صدا

افزودن صدا بسيار آسان و دقيقا مانند افزودن عکس می باشد. فايل صدا بايد حتما در فرمت ام پی تری باشد و حجم آن کمتر از دو مگابايت. در قسمت يک سند اضافه کنيد، از روی کمپيوتر فايل ام پی تری را انتخاب و بارگزاری کنيد.

افزودن فايل پی دی اف و ورد

شما می توانيد علاوه بر افزودن اسناد با فرمت های جِی پی جی و ام پی تری، فايل های پی دی اف و ورد را نيز ضميمه کنيد. اين فايل ها ممکن است جدول بندی های خاصی باشد که در مقاله به آن اشاره شده و يا سندی در اين دو فرمت.
در قسمت يک سند اضافه کنيد، از روی کمپيوتر فايل پی دی اف يا ورد را انتخاب و بارگزاری کنيد.

چينش اسناد در مقاله

عکس اصلی که در ابتدا انتخاب کرده ايد جای مشخص دارد و لزومی ندارد آن را تغيير دهيد. فايل های عکس ديگر را مستقيم می توانيد در مقاله جايی که تمايل داريد نمايش دهيد. فايل صدا را نيز می توانيد هر جای مقاله که خواستيد قرار داده تا بعد از انتشار، شنوندگان آن را مستقيما و با يک کليک کردن بشنوند. فايل های ورد و پی دی اف نيز در صفحات جداگانه در برنامه ی ورد و آکروبات ريدر برای خوانندگان در دسترس خواهد بود.

و اما شکل چينش. لطفا پس از بارگزاری اسناد، روی منوی " اين مقاله را اصلاح کنيد" در ابتدای بالای صفحه يا انتهای مقاله ی خود کليک کنيد. شما دوباره به صفحه ی نوشتن مقاله باز خواهيد گشت.

وقتی به صفحه ی نوشتن مقاله بازگشتيد، ستون سمت راست ( در محيط فارسی) فهرستی از اسناد افزوده شده و امکان برای افزودن اسناد ديگر را می بينيد. دقت کنيد اگر اين قسمت را مشاهده نمی کنيد بايد، از بالای صفحه روی تصوير ماه و خورشيد کليک کنيد تا خورشيد در بالا قرار گيرد.

برای گنجاندن سند مورد نظر دو گزينه داريد، گنجاندن تصاوير کوچک و گنجاندن مستقيم. در صورتی که گنجاندن تصاوير کوچک را انتخاب کنيد، سند در ميان متن نشان داده نمی شود و اگر گنجاندن مستقيم را انتخاب کنيد، سند در وسط، سمت چپ و راست گنجانده می شود. دقت کنيد برای اسناد به صورت خودکار نام ديگری انتخاب شده مانند: . اگر لفت را انتخاب کنيد سمت چپ و اگر رايت را انتخاب کنيد سمت راست نمايش داده می شود.

برای انتخاب کافی ست که محلی که می خواهيد سند در متن اصلی قرار گيرد را ابتدا انتخاب و سپس گنجاندن مستقيم، وسط، چپ يا راست را دو بار پشت سر هم کليک کنيد.

با کليک کردن، کُد سند در متن قرار می گيرد و شما پس از آن می توانيد از پايين صفحه دوباره مقاله با چينش دلخواهتان ثبت کنيد. روی منوی "ثبت کنيد" در پايين صفحه کليد کنيد.

اگر عکسی را در چينش صفحه وسط قرار داده ايد، به اين شکل نمايش داده می شود:

اگر صدا افزوده باشيد به شکل يک نوار آماده برای شنيدن که فقط يک کليک لازم دارد.

اضافه کردن ويديو

در سايت کابل پرس شما می توانيد ويديو نيز نمايش دهيد. البته در شرايط حاضر فقط می توانيد ويديهای انتخابی را از سايت هايی مانند youtube.com انتخاب کرده، کد مربوط را برداشته و هر جای متن که می خواهيد قرار داده و نمايش دهيد.

کافی ست کُد ويديو را در ميان پاراگراف های متن اصلی، ابتدا و يا انتهای آن قرار دهيد و مقاله را دوباره ثبت کنيد.

درخواست انتشار

پس از آنکه کاملا اطمينان پيدا کرديد که مقاله ی شما به دلخواهتان عکس اصلی و عکس های افزوده شده و يا صدا و ويديو دارد، می توانيد انتشار مقاله را درخواست کنيد. توجه کنيد که مقالات می توانند تنها متن باشند اما افزودن عکس اصلی را تا جايی که می توانيد از ياد نبريد. عکس های ديگر در ميان متن اصلی، صدا و ويديو را در صورت تمايل می توانيد استفاده کنيد. يا اينکه اگر تنها عکس خبری و يا هنری و يا صدا و ويديو استفاده می کنيد، عنوان اصلی را فراموش نکنيد. حتما نامی برای کار خود در نظر بگيريد تا هنگام انتشار، خوانندگان بتوانند روی آن کليک کرده و عکس يا ويديو را ديده و يا صدا را شنيده بتوانند.

وقتی که اطمينان پيدا کرديد که همه چيز به دلخواهتان است، کافی ست که روی منوی " برای ارزیابی پيشنهاد شده"، سمت راست صفحه زير شماره مقاله کليک کرده و آن را تاييد کنيد. دقت داشته باشید چنانچه نوشته ی خود را برای انتشار پيشنهاد نکنيد، نوشته همچنان روی ميز کار شما در حال نگارش باقی می ماند. اين به اين معناست که تا زمانی که آن را برای انتشار پيشنهاد نکرده ايد، در کابل پرس نشر نمی شود. (مهم)

مقاله ی شما پس از درخواست، روی ميز کار سردبير قرار می گيرد و در زودترين فرصت ممکن و گاهی همزمان با حضور شما نشر خواهد شد.

پس از پايان کار شما می توانيد همچنان در محيط شخصی و کار کابل پرس جستجو کرده، فهرست نويسندگان را ببينيد و در صورت تمايل با آن ها از طريق پيام های داخلی و يا ايميل در ارتباط قرار گيريد.

خروج

پس از درخواست انتشار مقاله و يا مرور کردن پيام های داخلی خود و تمايل برای خروج از محيط شخصی و محيط کار کابل پرس، بالای صفحه، رديف دوم منوها، علامت دو رخ در مقابل هم را بيابيد و با کليک کردن بر روی آن خارج شويد.

اميدوارم با همکاری شما خوانندگان، نويسندگان، روزنامه نگاران عزيز، اين کابل پرس جوان را بتوانيم بيشتر از پيش رشد دهيم.

اگر نام نويسی نکرده ايد اينجا را کليک کنيد

اگر نام نويسی کرده ايد برای ورود اينجا را کليک کنيد

اگر کلمه ی شناسایی و عبور را فراموش کرده ايد اينجا را کليک کنيد


مهم!


يک: برخی

نویسندگان و خوانندگان با فرستادن پیام به سردبیر اظهار داشته اند که
نمی توانند پس از نام نویسی وارد محيط مديريت شوند. علت اصلی اين مشکل اين
است که آنان در هنگام نام نویسی، نام خود را که مانند کلمه شناسایی عمل می
کند، به زبان فارسی وارد کرده اند. نام در هنگام نام نویسی باید به زبان
انگليسی باشد و پس از وارد شدن به محیط مديريت می توان، نام و مشخصات خود
را بصورت کامل به فارسی تغيير داد. از آنجایی که نمی توان در سیستم
کابل پرس با يک ايميل دو بار ثبت نام نمود، از
نویسندگان و خوانندگانی که با چنين مشکلی روبرو شده اند می خواهم، در هنگام
ورود، ايميل خود را به عنوان کلمه شناسایی وارد کنند. رمز، کلمه ورود يا
پسورد نيز همانی ست که بصورت خودکار پس از نام نويسی برای شما ايميل شده
است.


دو: برخی از نويسندگان می
پرسند که چرا نوشته ی آنان که در محيط مديريت قرار داده اند، در کابل پرس
نشر نشده است. مهم ترين علت اين است که آنان، نوشته ی خود را برای انتشار
پيشنهاد نکرده اند. نوشته های زیادی در مديريت کابل پرس وجود دارد که بدليل
عدم پيشنهاد برای نشر، منتشر نشده اند. تا زمانی که آخرين مرحله برای
انتشار روی کابل پرس را طی نکنيد، يعنی
روی منوی " برای
ارزیابی پيشنهاد شده"، سمت راست صفحه (اگر با زبان انگليسی
وارد محيط مديريت شده ايد سمت چپ)
زير شماره مقاله کليک
نکنيد، چنين پنداشته می شود که نوشته ی شما هنوز برای نشر آماده نيست و شما
در حال نوشتن و يا ويرايش آن هستید. زمانی که برای انتشار نوشته را پيشنهاد
می کنيد، نوشته روی ميز کار آنلاين سردبير کابل پرس برای بررسی قرار می
گيرد و سپس می توان آن را نشر کرد.



برای نام نويسی اينجا را کليک کنيد


برای
ورود به محيط مديريت اينجا را کليک کنيد


اگر رمز
يا همان کلمه ورود خود را فراموش کرده اید اينجا را کليک کنيد

سردبير


اشاره: بخش نظرات اين صفحه ی راهنما فقط برای طرح مسايل فنی و پرسش ها درباره ی انتشار در کابل پرس? می باشد. نظرات خارج از اين چارچوب در اين صفحه حذف خواهد شد. لطفا نظرات و ديدگاه های خود را درباره ی مسايل مختلف خارج از چارچوب ذکر شده در اين صفحه، در صفحات ديگر طرح کنيد. / سردبير

كارنامه

گالری عکس

شاعر و متخصص سیستم های معلوماتی
سردبیر و ناشر کابل پرس?
هزاره از هزارستان

آنلاین :

Work and Poetry

آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره

مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره

این کتاب را بخرید

پيام‌ها

  • اشاره: بخش نظرات اين صفحه ی راهنما فقط برای طرح مسايل فنی و پرسش ها درباره ی انتشار در کابل پرس? می باشد. نظرات خارج از اين چارچوب در اين صفحه حذف خواهد شد. لطفا نظرات و ديدگاه های خود را درباره ی مسايل مختلف خارج از چارچوب ذکر شده در اين صفحه، در صفحات ديگر طرح کنيد. / سردبير

  • سلام
    زمانی که چند کلمه شناسایی برای وصل شدن به سایت را نوشتم پس از فشار بالای "کلید معتبر کنید" این نوشته می آید"كلمه شناسايى ناشناس است." لطفاً مرا راهنمایی کنید.

  • سلام برای تان تقدیم است
    وقتی کلمه ورود را درج می کنم و معتبر می کنم نوشته می شود کلمه ناشناس است لطف نموده رهنمایی نماید
    ( :login _____________73

    • كلمه ورود QiWo5UgE

    adXbqvLQ

    آنلاین : ارسال مقاله

  • سلام جناب میرهزار!
    این قضیه ثبت نام وبسایت شما خیلی پر دردسر است، با این سرعت افتضاح اینترنت که من دارم واقعا ثبت نام و دردسرهایش آدم را ذله می کند. با هزار زحمت ثبت نام کردم آنهم چه ثبت نامی! فقط می توانم کامنت بگذارم. خیلی دلم میخواهد در سایت‌تان مطلب بگذارم یا بفرستم ولی نمی توانم. چندین بار برای فرستادن مطلب به سایت شما ثبت نام کردم ولی پسورد و یوزر اصلا به ایمیلم فرستاده نشد. من به وبسایت کابل پرس? به سبب مشی آزاد و بدون سانسور آن خیلی علاقه دارم ولی این قضیه ثبت نام یک سد و مانع جدی برایم است. اگر اشتباه نکنم (چون زیاد ثبت نام کرده و قاطی شده در ذهنم ) نام کاربری ام برای ثبت نام برای فرستادن مطلب به کابل پرس که موفق نشدم choondik و ایمیلم choondik gmail.com می باشد نام کاربری ام برای کامنت گذاری که مو فق شدم ثبت نام کنم در ذیل این سطور درج می کنم. اگر در رفع این مشکل یاری ام کنید سپاسگذار شما خواهم بود.

    login: _____________168
    password: 4J44HTTx

    با احترام

  • سپاسگذار از لطف شما، مشکل پیش آمده رفع شد.

  • سلام دوست عزیز اقای کامران میرهزار
    من بارها کوشش کردم که در سایت کابل پرس? ثبت نام کنم بعداز وارد کردن نام مستعار ودرج نمودن ایمل ادرس
    به ادرس ایمل من از سایت کابل پرس نام مستعار و پیسورد امد و من هنگام که بالای لینک که موجوده کلک کردم
    صفحه جدید باز شد و در ان نوشته که ( خطای اتصال ) خواهش دارم رهنمای نمائید

  • سلام شب تان بخیر آقای کامران میر هزار :
    آ قای کامران میر هزار ثبت نام کردم ایمیل تائیدی فوراً برایم آمد متاسفانه کلمه شنا سائی وکلمه ورود را داخل نتوانستم لطفاً رهنمائی نمائید که کدام کلمه شنا سائی وکدام کلمه ورود را داخل نمایم .

    این هم پیام تائیدی:
    اين يك پيام خودكار است)

    سلام محمد احسان بهسودی (وردک),

    اينهم كلمه شناسايي تان براى پيشنهاد
    مقالات در سايت "Kabul Press? | Afghanistan Press | کابل پرس | افغانستان پرس" (http://kabulpress.org/my/ecrire/) :

    • :login _____________157
    • كلمه ورود 2oGAb7xK
  • خیلی دلم میخواهد در سایت‌تان مطلب بگذارم یا بفرستم ولی نمی توانم. چندین بار برای فرستادن مطلب به سایت شما ثبت نام کردم ولی پسورد و یوزر اصلا به ایمیلم فرستاده نشد. من به وبسایت کابل پرس? به سبب مشی آزاد و بدون سانسور آن خیلی علاقه دارم ولی این قضیه ثبت نام یک سد و مانع جدی برایم است. اگر اشتباه نکنم (چون زیاد ثبت نام کرده و قاطی شده در ذهنم ) نام کاربری ام برای ثبت نام برای فرستادن مطلب به کابل پرس که موفق

  • برای نشر مقالات. با اینکه زبان فارسی را انتخاب کردم ولی باز هم جملات از چپ به راست نشان داده می شود. اگر چه در بخش edit بطور صحیح و از راست به چپ هستند ولی در قسمت preview باز نظم جملات بهم ریخته می شوند. لطفا اصلاح ویا راهنمائی کنید.

  • برای نشر مقالات. با اینکه زبان فارسی را انتخاب کردم ولی باز هم جملات از چپ به راست نشان داده می شود. اگر چه در بخش edit بطور صحیح و از راست به چپ هستند ولی در قسمت preview باز نظم جملات بهم ریخته می شوند. لطفا اصلاح ویا راهنمائی کنید.

Kamran Mir Hazar Youtube Channel
حقوق بشر، مردم بومی، ملت های بدون دولت، تکنولوژی، ادبیات، بررسی کتاب، تاریخ، فلسفه، پارادایم و رفاه
سابسکرایب

تازه ترین ها

اعتراض

ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

جستجو در کابل پرس