صفحه نخست > دیدگاه > وبلاگ نویس > از رسانه های دیگر > جمله مرگبار به ساختمان رادیو تلویزیون در جلال‌اباد را محکوم می‌کنیم

جمله مرگبار به ساختمان رادیو تلویزیون در جلال‌اباد را محکوم می‌کنیم

rezareza
چهار شنبه 17 می 2017

زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )

همرسانی

گزارش‌گران بدون مرز (RSF) بار دیگر نگرانی عمیق خود را بالای امنیت ژورنالستان در افغانستان اعلام می‌کند. در شماری از ولایات کشور حمله‌های طالبان و گروه دولت اسلامی افزایش یافته است.

گزارش‌گران بدون مرز (RSF) با محکوم کردن حمله به ساختمان رادیو تلویزیون در شهر جلال آباد، بار دیگر نگرانی عمیق خود را بالای امنیت ژورنالستان در افغانستان اعلام می‌کند. در شماری از ولایات کشور حمله های طالبان و گروه دولت اسلامی افزایش یافته است.

به تاریخ ۲۷ ثور ۱۳۹۶ در ساعت ده وسی دقیقه ساختمان رادیو تلویزیون ملی در شهر جلال‌آباد از سوی دست کم چهار مهاجم مسلح مورد حمله قرار گرفت. در این حمله دست کم شش تن به شمول چهار همکار این رسانه کشته و پانزده نفر زخمی شده‌اند. این حمله خساراتی بر ساختمان وارد آورده است و گروه دولت اسلامی مسوولیت آنرا بر عهده گرفته‌اند.

گزارش‌گران بدوپن یادآور می‌شود که از دو سال پیش به چندین رسانه در ولایت ننگرهار و در شهر جلال‌اباد قربانی حمله شده‌اند. در روز ۱۹ جوزا ۱۳۹۵ ساختمان رادیو انعکاس و شبکه کیبلی افغان در شهر جلال آباد با بم مورد حمله قرار گرفت. دو بم در محوطه این رسانه‌ها منفجر اما بم سوم توسط ماموران امنیتی خنثی شد. در این حمله به گفته مسوولان این رسانه‌ها صدمه‌های شدیدی به وسائل و تجهیزات وارد شد اما خوشبختانه این انفجارها خسارت جانی نداشتند. هر دو رسانه به فعالیت خود ادامه می‌دهند. به تاریخ ٢٤ جوزا ١٣٩٤، با بم دستی به دفتر آژانس خبری پژواک و دفتر صدای امریکا در شهر جلال‌آباد، حمله که منجر به زخمی شدن دو خبرنگار و خسارات به دفاتر این دو رسانه شد. در تاریخ ١٨ میزان ١٣٩٤ با بم دست ساز به دفاتر دو رادیو کلید و صفا در شهر جلال‌آباد حمله شد. مسوولیت این حمله‌ها را تا امروز کدام گروه بر عهده نگرفته است اما گروه دولت اسلامی در این منطقه حضور دارد و بارها رسانه‌ها و خبرنگاران را تهدید کرده است.

گزارش‌گران بدون مرز (RSF) از دولت افغانستان خواهان اقدام عاجل و عملی است. به تاریخ٢ سنبله ١٣٩٥ پرنسیب طرزالعمل تأمین امنیت و مصوونیت ژورنالیستان و رسانه‌ها از سوی شورای امنیت ملی تأیید شد. این طرزالعمل با پیشنهاد فدراسیون نهادهای ژورنالیستان و رسانه‌های افغانستان و همکاری دفتر شورای امنیت ملی و مشاوریت روابط عامه و استراتیژیک ریاست جمهوری پس از ما‌ه‌ها بحث در جلسه این شورا با ریاست رئیس جمهور اشرف عنی تأیید شده است. اما این طرزالعمل و تلاش‌های دیگر برای امنیت خبرنگاران در عمل به اجرا در نیامده‌ است.

در رده بندی جهانی آزادی مطبوعات در سال ۲۰۱۷ افغانستان از میان ۱۸۰ کشور جهان در رده ۱۲۰ قرار دارد.


آنلاین : http://www.rsf-persan.org/arti...

آنلاین :
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره

مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره

این کتاب را بخرید
Kamran Mir Hazar Youtube Channel
حقوق بشر، مردم بومی، ملت های بدون دولت، تکنولوژی، ادبیات، بررسی کتاب، تاریخ، فلسفه، پارادایم و رفاه
سابسکرایب

تازه ترین ها

اعتراض

ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

جستجو در کابل پرس