صفحه نخست > دیدگاه > انتخابات > از کابل به خوست

از کابل به خوست

امروز تقریباً در هر گوشه و کنار افغانستان مرگ حاکم است. یکی از اساسی ترین وظیفه رئیس جمهور آینده افغانستان نجات ملت از کام مرگ است/ پيلوت ها مجهز به وسایلی که شب پرواز کنند نیستند ( عینک های مخصوص...) و ناگزیر هلی کوبتر در گردیز نشست کرد
داکتر رمضان بشردوست
دوشنبه 3 آگوست 2009

زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )

همرسانی

پرواز به سوی خوست

کمیسیون مستقل انتخابات مکتوبی را به هر کاندیدای ریاست جمهوری ارسال کرده بود که در صورت که خواسته باشند نیروی هوایی وزارت دفاع حاضر است که کاندیدا را برای کمپاین به ولایات منتقل کند. من تصمیم گرفتم که در صورت ضرورت از این وسیله استفاده شود برای کمپاین در ولایاتی که راه آن بسیار خراب است و هرنوع موتر در آنجا رفته نمیتواند یا اینکه راه آن به عبور و مرور وسایط عادی بسته است یا اینکه وقت کافی برای رفتن از طریق زمینی نباشد.

شنبه 3 اسد 1388 مطابق July, 25,2009 تیم کمپاین بسوی خوست پرواز کرد بعد از یک ساعت هلی کوبتر در یک تپه در حومه شهر نشست کرد.

یک موتر کاماز را کرایه کردم که تیم و وسایل کمپاین را منتقل کند در ساعت تقریبا 10:30 صبح کمپاین را از بازار خوست شروع کردم استقبال مردم به حدی بود که من نتوانسته بودم که در مدت 2 چند متر را طی کنم. ساعت 12:30 من با تیم کمپاین وارد رستوران آسیا برای نان چاشت شدم. نان را صرف کرده بودم وچای را هم تقریباً نوشیده بودم که صدای دو انفجار آمد.

چند دقیقه بعد رستوران در محاصره نیروهائی امنیتی قرار گرفت و تمام مقامات امنیتی داخل رستوران برای گرفتن امنیت من شدند. آنها اسرار داشتند که من سالون رستوران را ترک کنم بسوی یک محل امن یا حد اقل در یکی از اتاقهائی هوتل بروم.

باهمه فشار مقامات امنیتی ، من گفتم که به هیچ صورت سالون رستوران را ترک نمیکنم چون از یکطرف انفجار که توسط 8 نفر انتحاری صورت گرفته بود،هیچگونه رابطه نه از دور و نه از نزدیک، نه بصورت مستقیم ونه بصورت غیر مستقیم با من دارد چون هدف حمله انتحاری شفاخانه عسکری و شرق قوماندانی امنیه بود از طرف دیگر اگر من جان خود را نگاه کنم چگونه من میتوانم که فردا جان میلیون ها هموطن خود را نگاه کنم.

امروز تقریباً در هر گوشه و کنار افغانستان مرگ حاکم است یکی از اساسی ترین وظیفه رئیس جمهور آینده افغانستان نجات ملت از کام مرگ است. این ممکن نیست اگر رئیس جمهور از مرگ بترسد و با چند صد بادی گارد و موتر زرهدار از خانه به دفتر خود و از دفتر به خانه خود يا جای دیگر برود. رئیس جمهور آینده افغانستان باید کسی باشد که مرگ از او بترسد نه او از مرگ تا بتواند مردم افغانستان را ازمرگ که در هر نقطه افغانستان حاکم است نجات بدهد.

من در رستوران ماندم ، چای را صرف کردم و نماز را خواندم. طبق وعده که من به محصلین پوهنتون خوست داده بودم قرار بود بعد از ساعت 3 یا 4 به لیلیه رفته با دانشجویان نشستی داشته باشم اما با مخالفت شدید مقامات ملکی و نظامی ولایت روبرو شدم که به من میگفتند که ما امنیت داخل شهر را گرفته نمیتوانیم شما میخواهید به لیلیه پوهنتون بروید.

در حالیکه لیلیه خارج از شهر و بدون احاطه قرار دارد. من در برنامه خود تغییر وارد نکردم در لیلیه با استقبال گرم محصلین روبروشدم. صحبتی با آنها در مسجد لیلیه داشتم وبه سوالات شان پاسخ گفتم.

کمپاین را در ریاست رادیو و تلویزیون ملی و با پیام به اهالی شریف خوست به پایان رساندم. قرار بود که من ساعت 5 بعد از ظهر همان روز به کابل برگردم اما بدليل استقبال مردم من تا ساعت 7 شب در خوست ماندم.

پيلوت ها مجهز به وسایلی که شب پرواز کنند نیستند ( عینک های مخصوص...) و ناگزیر هلی کوبتر در گردیز نشست کرد، شهری که یک روز پیش شاهد حملات انتحاری علیه ولایت، قوماندانی امنیه و ریاست امنیت ملی بود.

روز یکشنبه 4 اسد از پکتیا به کابل حرکت کردم و روزیکشنبه را به کمپاین در کابل اختصاص دادم.

واژه های کلیدی

انتخابات در افغانستان
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره

مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره

این کتاب را بخرید

پيام‌ها

  • پیروزی بشردوست پيروزی ملت افغانستان است. برای گم کردن جنایتکاران ا افغانستان به داکتر بشردوست رای میدهیم.

  • سلام به تمام خواننده گان کابل پرس? !!!

    خداوند منان تو را همرای دوستانت در پنای عصمت خود نگهبدارد .

    راه نجات افغانستان عزیز ما از چنگال دوزادان بیت المال- قاچاقبران مواد مخدر فقد رای دادن به دوکتور بشر دوست است.

    موفق باشید تمام هواداران دوکتور بشر دوست .

    مسعود !

  • استقبال وسيع و دوستانه مردم در ولايات جنوب و شرق افغانستان از آقاي بشردوست، سيلي محكم ايست بروي آنهايكه
    از تفرقه اندازي بين اقوام شريف وطنم سوء استفاده ميكنند.

    به اميد وحدت متداوم بين همه اقوام بيچاره اين سرزمين ويران شده!

    با احترام

  • مردم در ولايات به استقبال هر كانديد ميروند تا از برنامه هاي شان اگا شوند اگر كرزي بشردوست ياساير كانديداها ولي نشود كه كانديدهاي محترم همه را در جمع خود حساب كنند وبعد از نتايج بگويند كه در وقت كمپاين به اين تعداد درفلان ولايت به استقبال من امده بود راي شان چه شد مثل اينكه اقاي بشر دوست در پرس وپال طلوع از همين حالا ادعاي 100 درصدي برنده شدن را كرد و پلان نظام سياسي اينده شان هم معلوم نبود

  • رای من فقط به بشردوست بس .
    زنده باد بشردوست مرده باد قاچاق بران مواد مخدر

    wahedi_salim

  • رمضان بشردوست يکي از نامزدان دومين انتخابات رياست جمهوري افغانستان که قراراست در 29 ماه جاری برگزار شود، گفت: در صورت پيروزي در انتخابات آتي شهرهاي اصفهان ايران و پيشاور پاکستان را فتح خواهد کرد.
    خبرگزاری ایرنا، در گزارشی که امروز منتشر کرد، این مطلب را به نقل از روزنامه ماندگار و از زبان رمضان بشر دوست عنوان کرد.
    در این گزارش به نقل از بشر دوست آمده است: اگر آمريکايي ها با ما همکاري کنند، پيشاور و اصفهان را بگيريم " نور علي نور" خواهد بود!
    به گفته رمضان بشر دوست در صورت پيروزي يک گروه کماندوي پنجهزار نفري تشکيل مي دهد و در هر نقطه دنيا کسي يک افغان را کشت و يا يک سانتيمتر خاک کشورش را مانند ايران و پاکستان اشغال کرد، اين گروه او را حتي در آسمان هفتم پنهان شده باشد، پيدا و به سزاي عمل اش مي رساند.
    وي در مورد بر خورد با نيروهاي خارجي مستقر در افغانستان گفت:اگر يک سرباز آمريکايي خون افغان ها بريزد براي يک ثانيه آنان را تحمل نخواهد کرد.
    وي ادامه داد : اگر يک ايراني يک افغان را کشت من او را خواهم کشت حتي اگر آن افغان ده ها ايراني را به قتل رسانده باشد!
    وي در پاسخ به اين پرسش که اگر يک افغان در آمريکا و روسيه کشته شود، چگونه نيرو به اين کشورها اعزام خواهد کرد؟ گفت: معمولا در اين کشورها حقوق بين الملل حاکم است و ما با آنها ميثاق هاي مشترک بين المللي داريم.
    سوابق کاري رمضان بشر دوست که در سايت اينترنتي رسمي وي منعکس شده است!
    وي در سوابق خود مي نويسد:"مدت چند ماه در سال 1381 در پست سکرتر سوم در سفارت افغانستان در پاريس ايفاي وظيفه نموده اما بعلت اختلافات شديد با سفير وقت از سفارت اخراج شده(!) و به دعوت وزارت امورخارجه براي ساختن مرکز مطالعات استراتيژيکي در وزارت امورخارجه به کابل آمد اما بعد ازمدتي بي سرنوشتي و ميرزا قلمي در وزارت امورخارجه در پست معاون ديپارتمنت سازمان ملل متحد وکنفرانس هاي بين المللي وبعدا در پست مدير ديپارتمنت سياسي کشورهاي اروپاي غربي وزارت امور خارجه منصوب شد.
    در سال 1383 روز بين المللي زن بعنوان وزير طرح و برنامه(پلان) در حکومت آقاي کرزي شروع به کار نمود وسال بعد تصميم انحلال 1935 انجو را از مجموع 2365 انجو به مردم افغانستان اعلان نمود که با مخالفت جدي تمام دستگاه هاي دولتي و غير دولتي قرار گرفت(!) در در 5 جدی سال 1384 استعفا خود را از وزارت پلان اعلان نمود (!)"

    • کوکوگل جان بی دستکول شمارا در کار مردان چه کار همین قدر که لب سرین وردار عبداله باشی برایت کافی است!
      این حرف ها را نه کرزی میفمد و نه داکتر غنی و نه هم عبداله چشم چران.

  • madaran wa padaran khaharan wa bradaran bedone enki estekhara konen,raye khoda da fereshteye nejat(daktar bashardost)bedehid chonki au marde moamella nest ball ki marde amall ast agahi siyasy mardome afghanistan ba andase kafi ast ki tashkhiss bedehand ki chi kasse khaeen ast wa chi kasse khadem!khahish mekonam ba bashardost ray bedehid chonki e chance har roz nassib ma nameshawad.

Kamran Mir Hazar Youtube Channel
حقوق بشر، مردم بومی، ملت های بدون دولت، تکنولوژی، ادبیات، بررسی کتاب، تاریخ، فلسفه، پارادایم و رفاه
سابسکرایب

تازه ترین ها

اعتراض

ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

جستجو در کابل پرس