کابل بانک واقعا بلا می کند!
زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )
دیشب دوم دلو سال جاری از طریق سرویس خبری تلویزیون لمر اطلاع حاصل نمودم که خلیل الله فروزی معاون کابل بانک مبلغ 25000 دالر امریکایی را با پروسۀ ستارۀ افغان سپرد که از نظر من واقعاً خجالت آور است.
امروز هموطنان اخراج شدۀ ما از ایران غذایی برای خوردن و لباسی برای پوشیدن ندارند و هیأت رهبری کابل بانک با افتخار مبلغ 25000 دالر امریکایی را به پروسۀ ستاره افغان هدیه کرده و وعدۀ همکاری های بعدی را میدهند.
پروسۀ ستارۀ افغان که جامعۀ ما هیچ ضرورتی به آن ندارد، سالانه از طریق تلویزیون تجارتی طلوع به همکاری شرکت مخابراتی روشن راه اندازی میگردد، آیا بهتر نخواهد که همچو بانک ها، سایر مراکز تجارتی و چینل های تلویزیونی به جای اینکه جوانان را به موسیقی دعوت کنند معرفی ستارۀ افغان را از طریق همچو برنامه ها در بخش های سیرت النبی ص، تفسیر شریف، علوم عصری و سایر مواردی که واقعاً به درد این جامعه دوا باشد معرفی کنند.
در شرایطی که سرمای زمستان از یک سو و گرسنگی از سوی دیگر زندگی اطفال معصوم خانواده های بی سرپناه هموطن ما را تهدید مینماید، اسراف هزینه های چشم گیری در چنین راه های بیهوده خواه از سوی کابل بانک باشد و یا از سوی سایر نهاد ها و افراد متمول این جامعه، خطر آنرا در قبال دارد که خشم پروردگار را بر انگیخته و رویدادی را شبیه آتش سوزی اخیر در مزار شریف باعث گردد که آنگاه سخاوت ایشان در راه ستارۀ افغان کله خوار هستی و دارایی آنها باشد. هرچند آنچه در مزار شریف واقع شد شاید مصداق مقولۀ "از بهر یک شوم سوخت شهر روم" باشد.
پيامها
24 جنوری 2008, 09:41, توسط شادان
کامران میرهزار عزیز! حرف بجای و خوبی است که شما درک کرد اید اما یک چیز را در نظر بگیرید که ستارهء افغان باعث بروز استعداد های نهفته شده است.آیا شما هیچ متوجه شده اید که طلوع بیشتر آهنگ های ایرانی، ترکی و انگلیس بخش می کند؟ حتما دلیلی وجود دارد. مهم ترین دلیل آن ضعف هنرمندان ما در بخش موسیقی است. اگر هنرمندان ما طبق خواسته های مردم و نظر به مقطع زمانی منظور زمان را در نظر گرفته آهنگ درست می کردند چقدر زیبا می بود. پس این پروسه نه تنها باعث رونق تجارت روشن، که بیشتر در بخش بیدار استعدادهای نهفته بوده است.
24 جنوری 2008, 10:12, توسط کامران ميرهزار
خواننده ی عزيز. لطفا به نام نويسنده در پايين عنوان دقت کنيد. نوشته ی بالا، از من نيست و الزاما نظر من يا کابل پرس? نمی باشد.
24 جنوری 2008, 10:45, توسط شادان
عچیب تخلص جالبی داری آقای میر هزار؟! اولین بار کلمهء میر هزار را در طلوع شنیدم. خیلی با این نام بیگانه بودم تا اینکه همصنفی هایم در مکتب از شما تعریف های کردند. من بعد از آن (در طول 5 الی 6 روزاست که ) از شما معلومات بیشتر پیدا کردم و تراوش های ذهنی شما را خواندم. واقعا دوست داشتنی هستی اقای میر هزار عزیز.
راستی من متوجه نام نبودم. تشکر از اینکه متوجه ام کردی.
24 جنوری 2008, 12:10, توسط Emal khan sweden
Aghai Shadan Salam! nam khoda khodet besayaar fahmida baramadi. Ba khater ke mardom afghanistan az naan wa khana karda ba moseqi wa raqs zarorat darand, afareen .
24 جنوری 2008, 13:44, توسط شبیر
برادر چه از این بانکها و تلویزیونها مینالی.
اینها کجا بخاطر خدمت به من و تو و به فکر مردم افغانستان سمارق وار روئیده اند. همهی این تاسیسات پرشاخ و پنجه که به یکبارگی بخاطر نمایش "آزادی" و "دموکراسی" در افغانستان به میدان کشیده شدند، اهداف خاص استراتژیک و اقتصادی دولت امریکا را پیاده میکنند، و سیاست امریکا چنانچه بارها در سایر کشور ها تجربه شده اینست که یک مشت محدود به همه نعمات و بلیونها دالر دست یابند، و اکثریت جامعه در فقر و مصیبت و بدبختی فرو روند و دارایی های ملی تاراج شود و ...
و این تلویزیونها با این برنامه های شان که مصداق "پایکوبی بر قبرستان" را دارند، میخواهند جوانان و مردم را در خواب خرگوشی فرو برند و گوش و چشم شانرا از عوامل اصلی مصایب به سوی دیگر معطوف سازدند تا زمینه برای ادامه سیاست های تجاوزی و زورگویانه سوپر پاور بازتر شود.
مگر کی نمیداند که هالیود و بالیود و نظایر شان همه حیثیت نسخه های نشهآور برای مردم کشورهای مختلف است که هرگز در فکر مبارزه و رهایی و یافتن عوامل بیخانمانی و فقر و فساد و بربادی شان نشوند؟ و امروز "طلوع" منحیث سفیر فرهنگی امریکا عمل کرده و چند پول بگیر و جاسوس امریکا در آن خانه کرده و برایش مسیر تعیین میکند.
مدتی قبل در کتاب خواندم که انگلیسها در مدت فرمانروایی شان در هندوستان، غرور ملی آنان را شکستانده و کلمات "بهایی گزاره کرو" را در دهان شان جاری ساخت، اما امروز امریکا همین کار را در افغانستان میکند و جمله "از دوران طالبان بهتر است" را میخواهد به زبان ما جا دهد که متاسفانه عدهای چتلی خوارش با تمام وجود این فرهنگ کثیف و بردگی را میخواهند در ذهن های پاک مردم ما پیچکاری کنند.
و.... سخن زیاد است همینقدر فعلا کافیست!
25 جنوری 2008, 07:12, توسط شادان
ایمل خان عزیز! من نظرم را در رابطه به موسیقی افغانستان و ضعف موسیقی در افغانستان بیان کردم. و من فکر نمی کنم که نیاز موسیقی بیشتر از خوراک و پوشاک باشد یعنی همنظر با شما هستم ولی در متن اگر ملتفت شده باشید،صراحتا گفته شده است که مردم افغانستان به موسیقی “هیچ” نیاز ندارد.
21 جولای 2008, 01:11, توسط بهزاد
برادر عزیز درست که استعداد ها را رشد میدهد ولی استعداد های که فعلا جامعه به آن اشد ضرورت دارد بهتر است رشد بدهد مثلا برنامه فکر و تلاش بهترین برنامه است و مسخره ترین برنامه طلوع برنامه مود و فیشن ( موج ها ) است که واقع شرم آور است در جامعه امروزی افغانستان
آنلاین : اعتراض به برنامه های تلویزیون طلوع
26 جنوری 2008, 00:14, توسط سیرت
لطفاً نسخهء از این متن را به مسوولین کابل بانک برسانید حتماً به کاری که کرده اند پشیمان خواهند شد! به این میگویند حس وطندوستی و برادری... به کسی که آهنگ می خواند و حظ می برد و لذت 25000 دالر بده و به دیگری که از فرط سرما و گرسنگی جان می دهد تماشا کن... واه واه
18 فبروری 2008, 02:09, توسط شيرپادشاه عرب
سلام،نوشته شمادرحقيقت بازتاب يك خواست پاك اجتماعي ويك دعوت به سوي خدا پرستي ونوعدوستي است. همين امروزصبح كه فرزندانم را درس قرآن مي آموختاندم، دربخشي از سوره بقره ترجمه كردم كه الله(ج)بعداز عبادت خود مومنين را به رعايت حقوق والدين، اقارب، يتميمان ومساكين هدايت داده وآنگاه برپاداشتن نماز را امرفرموده است. يقين داشته باشيد كه عرض اندام بانك هايي به اين عرض وطول كه هيچگونه سير نورمال وطبيعي را نپيموده اند، تصادفي نيست واز جانب بدخواهان دين ووطن ما براي چاپيدن دارايي ها وبه بيراهه كشاندن نسل هاي آينده سرمايه گذاري شده اند.
2 آگوست 2008, 02:16, توسط احسان امید
سلام عرض میکنم به اون عده از کسانی که میگویند این که طلوع ستاره افغان را به راه انداخت تا بتواند استعداد نهفته جوانان را بیایبد باید بگویم این کشور اگر اوار خان نداشته باشد شاید از پا در نیاید اما اگر فکری به حال مردم بدبخت نکند حتما شاهد عواقبی بد برای هموطنان خود خواهیم بود
من از کابل پرس? تشگر میکنم به خاطر این اظهار نظرانان کاملا موافقم