Kabul Press, World Media Home, Associated with RAHA in exile

 

 

No Censorship!

Letter to Editor

RAHA PEN CLUB, Afghanistan Centre

English

Portuguese

Spanish

Pashto

E- Afghanistan/Web Hosting

پر خواننده ترين سايت اينترنتی افغانستان

کابل پرس من!

برای مطالعه ی تازه ترين اخبار جهان اينجا را کليک کنيد

خبری، تحليلی و انتقادی

کابل پرس می خواهد تحولی در عرصه ی ژورناليزم افغانستان باشد

نشر آرای متفاوت الزاما به معنای تاييد آن از طرف کابل پرس نيست!

وزير صاحب!

لاف بود؟

آقای مستان با حدود 800 هزار دالر اختلاس کجاست؟

وزير امور خارجه آقای سپنتا!

 محراب الدين مستان  که سند سوء استفاده ی حدود 800 هزار دالری اش توسط سايت کابل پرس نشر شد به کابل نيامد.

وزارت امور خارجه لاف زده بود که وی را به کابل فراخوانده يا واقعيت است؟ اگر روشنفکر ديروز افغانستان و وزير خارجه امروز به حق مردم افغانستان باور دارد بايد وظيفه ی وی را تا مشخص شدن رای دادگاه به حالت تعليق درآورد و سارنوالی او را رسما به کابل بخواند و در صورت عدم بازگشت مستان به کابل از پوليس بين المللی بخواهد تا اين فرد استفاده جو را به دولت افغانستان تحويل دهد.

آقای وزير امور خارجه اگر می خواهيد نگويند مدالی برای کاری که انجام نداده ايد گرفته ايد، محراب الدين مستان و امثال وی را به قانون تحويل دهيد.

در انتظار پاسخ رسمی وزارت امور خارجه ی افغانستان هستيم.

خوانندگان کابل پرس می توانند بعد از خواندن و ديدن، مطالب، عکس يا کارتون ها، نظراتشان را در وبلاگ گروهی برای افغانستان بنويسند.

برای نوشتن ابتدا عضو شويد عضويت     ورود

 

برای مطالعه ی سند اختلاس اينجا را کليک کنيد

به روز شده  در روز  28 دلو سال  1385 - ساعت 21 به وقت کابل

وزارت امور خارجه همچنان بی پاسخ

پس از گذشت چند روز از انتشار سند وزارت امور خارجه کشور درباره سوء استفاده ی يکی از ديپلمات های افغانستان در پاريس، وزارت امور خارجه در نامه ای کوتاهی به افشاگری کابل پرس پاسخ داد. کابل پرس در جواب اين نامه ی وزارت امور خارجه سوالات معقول و منطقی را مطرح کرد که اين وزارت تاکنون به آن جوابی نداده است. تنها يکبار يکی از مشاوران وزير امور خارجه در تماس تلفونی با سردبير کابل پرس به عنوان يک خواننده حدود يک ساعت نظرات وزارت امور خارجه را بيان داشت اما خواست که اين گفتگو نشر نشود. گرچه اين گفتگو جای حرف و حديث فراوانی دارد و اين خواننده محترم درخواست داشت که ما دستورالعمل های اداره ايشان را در کابل پرس پياده کنيم،  ما اين گفتگو را نشر نمی کنيم و از اين وزارتخانه می خواهيم که پاسخ چهار پرسش منطقی کابل پرس را ارسال کنند. هم ما مشتاقانه منتظر پاسخ هستيم و هم خوانندگان عزيز کابل پرس.

 ما می خواهيم بدانيم که چه بلايی به سر اموال مردم افغانستان می رسد و تبهکار به رسانه ها و محاکم معرفی می شود و يا خير.

برای مطالعه ی سند اختلاس اينجا را کليک کنيد

بازگشت به بالای صفحه

پاسخ وزارت امور خارجه به افشاگری  کابل پرس

اشاره: آنچه در ادامه می آيد پاسخ وزارت امور خارجه کشور به افشاگری گری کابل پرس درباره اختلاس و چور و چپاول اموال مردم به مبلغ تقريبی 722619 دالر آمريکايی توسط يکی از ديپلمات های افغانستان (محراب الدين مستان) در فرانسه می باشد. ما پاسخ وزارت امور خارجه را با پرسيدن چند سوال منتشر می کنيم و اميدواريم وزارت مربوطه به اين سوالات نيز پاسخ گويد:

1: آيا تضمينی وجود دارد که آقای محراب الدين مستان به کابل بازگردد؟ اگر ايشان علاقه ای به بازگشت نداشت، آيا وزارت امور خارجه از طريق دستگاه های زيربط و نيز پوليس بين الملل، نسبت به بازداشت ايشان اقدام خواهد کرد يا خير؟

2: آيا  وزارت امور خارجه بصورت شفاف و روشن درباره سوء استفاده ی آقای مستان و نمونه هايی از اين دست، مطبوعات و رسانه ها را در جريان می گذارد و يا اينکه مانند ماجرای آقای مستان بايد رسانه ای مانند کابل پرس، سند اختلاس و سوء استفاده را منتشر کند؟

3: کابل پرس کسی را متهم نمی کند اما به نظر می رسد که سوء استفاده های مالی بسياری در وزارت امور خارجه کشور صورت گرفته است. مثلا گفته می شود که آقای محمد عمر داودزی (سفير افغانستان در تهران) نيز متهم به سوء استفاده مالی به مبلغ تقريبی 880 هزار دالر آمريکايی از وظيفه قبلی خود در رياست جمهوری  می باشند. البته اين موضوع مانند موضوع آقای مستان صريح و روشن نيست و کابل پرس تا زمانی که سندی نداشته باشد، چنين اتهامی را وارد نمی کند. آيا وزارت امور خارجه بصورت صريح و شفاف در مورد سفير افغانستان در تهران توضيحات می دهد؟

4: آيا در وزارت امور خارجه کشور، فردی پيدا نمی شود که بتواند بدون غلط نگارشی نامه ای را برای رسانه ها ارسال کند؟ (خوانندگان عزيز با خواندن پاسخ وزارت امور خارجه و دقت در شيوه ی نگارش آن می توانند قضاوت کنند.)

اميدواريم وزارت امور خارجه کشور بصورت صريح و شفاف به پرسش های مطرح شده و آينده از طرف کابل پرس پاسخ دهد. پاسخ وزارت امور خارجه را بدون کم و کاست در ادامه می خوانيم.

با احترام

 کامران ميرهزار / سردبير کابل پرس

  

به اداره سایت انترنتی کابل پرس!

 در رابطه به مطلب منتشره در سایت شما در مورد قضیه باقی داری  آقای محراب الدین مستان، جهت وضاحت بیشتر وزارت امورخارجه می نگارد:

1-        آقای مستان در زمان تصدی وزارت خارجه داکترعبدالله از فرانسه به کانادا تبدیل گردیده بود.

2-        در این رابطه و در پی درخواست کمیسیون مبارزه با فساد اداری طی نامه های متعددی آقای مستان جهت پاسخگوی به سوالات کمیسیون مبارزه با فساد اداری و تصفیه حساب های شان به کابل فراه خوانده شد.

3-        نامه شماره 3089 مورخ 13/8/1385 ریاست دفتر وزارت امورخارجه عنوانی سفارت افغانستان مقیم کانادا در مورد ختم وظیفه نامبرده در کانادا ارسال گردیده و به مرکز فرا خوانده شده است.

وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی افغانستان قضیه را دقیقاً پی گیری دارد.

برای مطالعه ی سند اختلاس اينجا را کليک کنيد

بازگشت به بالای صفحه

 

کابل پرس افشا می کند

722619 دالر اختلاس در وزارت امور خارجه

همراه با سندی از اين وزارتخانه

کابل پرس: آقای مستان، نماينده خاص آقای مسعود در فرانسه و نفر مورد اعتماد فرانسوی ها در دوران جهاد، سال ها  به عنوان شادفير مسووليت سفارت افغانستان را در دوره حکومت مجاهديدن ايفای وظيفه می کرد. بعد از سقوط حکومت مجاهين، وی در زمان طالبان نيز در همين پُست باقی ماند.

پس از سقوط طالبان در دوران حکومت آقای کرزی، با وجود تقرر آقای زلمی حقانی به عنوان سفير در فرانسه، آقای مستان مدت ها نقش اساسی را در سفارت افغانستان در پاريس به عنوان سکرتر(منشی) اول ايفا می کرد.

سندی که برای نخستين بار کابل پرس افشا کرده است ، از اختلاس و چپاول اموال مردم به مبلغ تقريبی 722619 دالر پرده برمی دارد.

جالب اين است که وزارت امور خارجه کشور با وجود آگاهی از اين اختلاس و سوء استفاده اموال مردم، نه تنها آقای مستان را منفک نکرده بلکه در سفارت افغانستان در کانادا به عنوان شاژدفير مقرر نموده است.

سوال از آقای سپنتا وزير امور خارجه اين است که با وجودی که ادعای پاکی و صداقت دارند، چرا از اوضاع وزارت هيچ اطلاعی ندارند؟

اين سند همچنين نشان می دهد که معين اداری وقت وزارت امور خارجه آقای حيدر رضا نه تنها اقدام جدی مطابق قانون عليه آقای مستان انجام نداد، بلکه خود شريک جرم پنداشته می شود. چون قانون جزايی افغانستان حکم می کند که هر فردی که از جرم آگاهی داشته باشد و مراجعی مانند دادستانی (سارنوالی) افغانستان را در جريان نگذارد، خود شريک جرم می باشد.

با هم اين سند را مطالعه می کنيم:

بازگشت به بالای صفحه

 

وزارت خارجه نباید بی جواب باشد

تا سیه روی شود هر که دروغش باشد

نامه های دیگری نیز از طریق اداره مستقل مبارزه با ارتشا و فساد اداری، وزارت ترانسپورت و هوانوردی و شرکت هواپیمایی آریانا به مراجع مختلف فرستاده شده که باز هم اقدامی برای احضار آقای مستان را در پی نداشته است

هما پرند

اگر می خواهيد سايت اينترنتی مخصوص خود را داشته باشيد!

اگر بدنبال افزايش اعتبار می باشيد!

و اگر ارتباطات گسترده و ارزان می خواهيد

به روز شده  در روز  25 قوس سال  1385 - ساعت 16 به وقت کابل

آگهی و اعلان شما در اينجا

دريافت کتاب افغانستان الکترونيکی (ميزبانی وب)

ثبت قلمرو اينترنتی

طراحی وب

ميزبانی حرفه ای وب

پنج هزار مگابايت فضا

دوهزار و پنجصد ايميل

دارای تمام امکانات امنيتی

پهنای باند صد و پنجاه گيگابايت

تماس:      0799390025

 

وزير فرهنگ با انديشه ی طالبانی

من نمی خواهم زنان از من عکس و فلم بگيرند

به قلم سردبير

دستورات غير قانونی يونس قانونی

امضا محفوظ است

 

صفحه ی نخست

Top Global Newspapers: Asia    Latin America    Africa   Europe   USA    Canada    Australia  

فقط با ذکر ماخذ، نام نويسنده و  تاريخ انتشار می توانيد از مطالب ، عکس ها و آثار ديگر در کابل پرس استفاده کنيد                Members Login

As the mind has no boundaries, the RAHA concept does not have frontiers and is opposed to information and cultural control by global communication entities whether media conglomerates, states or local governments, or religions


Kamran Mir Hazar: Editor-in-Chief / Afghanistan/ Kabul/ Mobile: 0093 799390025/ Email: editor at kabulpress.org

info at kabulpress.org   reader at kabulpress.org

Copyright© Kabul Press, World Media Home 2004 -2006

کليه ی حقوق بر اساس قوانين کپی رايت  محفوظ و متعلق به سايت کابل پرس می باشد