صفحه نخست > دیدگاه > انتخابات > اشرف غنی احمدزی، حضور ضعیف در انتخابات و اتهام جاسوسی علیه او

اشرف غنی احمدزی، حضور ضعیف در انتخابات و اتهام جاسوسی علیه او

حامدکرزی اکنون تبديل به يکی از منفورترين افراد در افغانستان شده است.

همرسانی
  • mail
  • google
  • linkedin
  • printer
  • reddit

کابل پرس?: علی رغم غير قانونی بودن شرکت طالب نکتایی پوش اشرف غنی احمدزی در انتخابات رياست جمهوری افغانستان، او در انتخابات شرکت کرده است. منابع کابل پرس می گويند

اشرف غنی احمدزی همچنان تبعه ی آمريکا محسوب می شود و حتا در آنچه خود اعلام کرده که درخواست ترک تابعيت اين کشور را داده ،

جای شک و ترديد وجود دارد.

منابع کابل پرس تاکيد می کنند که ترک تابعيت هر کشور بويژه آمريکا دارای مراحل مختلفی ست که معمولا ماه ها زمان می برد تا ترک تابعيت انجام شود. يکی از اين مراحل رسیدگی به مسایل مالياتی فردی ست که درخواست ترک تابعيت می کند و در برخی موارد مساله ی ترک تابعيت به دادگاه ارجاع داده می شود.

از سوی ديگر علی رغم تبليغاتی که جمع محدود هواداران اشرف غنی احمدزی به راه انداخته اند، او از کمترين اقبال برای پيروزی در انتخابات رياست جمهوری برخوردار است. هواداران محدودی که گرد او جمع شده اند بيشتر به دليل وعده های مختلف پست و مقام و پول تبليغات او را انجام می دهند و حتا تلاش های برخی از حلقات دولت آمريکا که از صحنه ی سیاسی اين کشور کنار گذاشته شده اند و برخی حلقات دولت انگلستان که از طالبان حمايت می کنند، نتوانسته به نفوذ اشرف غنی احمدزی بين مردم بيانجامد. اشرف غنی احمدزی هيچ ارتباط مستقيمی با مردم ندارد و برخی محافلی که گفته می شود در حمايت برگزار می شود، با شرکت همان هوادارانی صورت می گيرد که به طمع پول و قدرت گرد او جمع شده اند.

از سوی ديگر اشرف غنی احمدزی مانند بسیاری از نامزدهای انتخابات رياست جمهوری به دروغ های معمول انتخاباتی روی آورده است. او که خود در ساختن حکوت فاسد و ظالم حامد کرزی نقش کاملا کليدی بر عهده داشت، اکنون به عنوان منتقد خود را جا زده و از فساد دولت انتقاد می کند. در کنار اين علی رغم پشتيبانی تيم اشرف غنی احمدزی و بويژه برادر وی حشمت غنی احمدزی از هجوم مسلحانه ی افراد وابسته به طالبان با عنوان کوچی به مناطق هزاره جات، وی اعلام کرده اگر رييس جمهور شود در مناطق مرکزی بازسازی را آغاز می کند. اين اظهارات اشرف غنی در حالی ست که در زمانی که وی وزير ماليه ی افغانستان بود، بودجه ی ناچيزی برای مناطق مرکزی در نظر گرفته شده بود و حتا گفته می شود خود اشرف غنی احمدزی يکی از افرادی ست که مانع از راه اندازی پروژه ی راه کابل- باميان شده بود. در همين حال ولايت دايکندی که به شدت از ظلم و تبعيض حکومت مرکزی رنج می برد در زمانی که اشرف غنی وزير ماليه بود، باز هم کمترين بودجه که گاه در بخش هایی مانند کشاورزی به کمتر از هزار دالر آمريکایی در سال می رسد، به دايکندی اختصاص داده می شد. بعد از اشرف غنی احمدزی، طالب نکتایی پوش و رهزن ديگر انورالحق احدی همان سیاست تبعیض را دنبال کرد بگونه ای که به گزارش آکسفام در سال 2007 بودجه ی بخش کشاورزی ولايت دايکندی تنها دو هزار و چهارصد دالر آمريکایی بود.

از سویی ديگر اشرف غنی که بصورت مشخص به تريبون طالبان تبديل شده بود و رژيم آدمکشان را به عنوان رژيمی مردمی برای جامعه ی جهانی توجيه می نمود، از سوی يک گروه به نام راوا متهم به جاسوسی برای سازمان استخباراتی آمريکا شده است. اين گروه که برای نخستین بار از اشرف غنی احمدزی انتقاد می کند، در يک بيانيه ی خود درباره انتخابات از او به عنوان "جاسوس کار کشته ی سی آی ای" یاد کرده و همچنين او را به عنوان دشمن مردم هزاره معرفی نموده است.

به نظر می رسد با توجه به حضور بسیار ضعيف اشرف غنی احمدزی در انتخابات رياست جمهوری و حتمی بودن شکست وی، او به نفع يکی ديگر از نامزدهای انتخاباتی کنار برود. در کابل رايزنی ها و گفتگو ميان بيشتر نامزدهای انتخابات رياست جمهوری در جريان است. بيشتر آنان بدون پايگاه مردمی می باشند و هواداران محدود آنان مانند هواداران اشرف غنی فقط برای پول و مقام گرد آنان جمع شده اند. گاهی گفتگوها و ائتلاف ها چنان مضحک شده است که مثلا جمعی که از حضور علی احمد جلالی در انتخابات حمايت می کرد، انتقاد از وی را آغاز کرده و بازهم به طمع پول و قدرت به جمع هواداران عبدالله عبدالله متهم نقض حقوق بشر پيوسته است.

در کنار اين حامدکرزی نيز که دو تن از متهمان اصلی نقض حقوق بشر قسیم فهیم و کریم خلیلی را به عنوان معاونان خود انتخاب کرده، همچنان از امکانات دولتی به نفع خود کمپاين کرده و با دادن وعده های مختلف، نظامیان، نيروهای وابسته به طالبان، قاچاقچیان مواد مخدر و مجاهدين را به سمت خود جلب می کنند. اين در حالی ست که حامدکرزی اکنون تبديل به يکی از منفورترين افراد در افغانستان شده است.

فهرست کامل نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری افغانستان در سال 1388

رمضان بشردوست/ حامد کرزی/لطیف پدرام/ اشرف غنی احمدزی/ هدایت امین ارسلا/ عبدالله عبدالله / شهلا عطا/ بشیر بيژن/ نصرالله بریالی/ جبار ثابت/ شهنواز تنی/ گل احمد یما/ محمد اکبر بای/ ملا عبدالسلام راکتی/ و...همراه با نام معاونان انتخابی آنان و شرحی کوتاه از گذشته و عملکردشان

دو شنبه 11 مه 2009


داکتر رمضان بشردوست با 24 هزار و 450 رای و کبوتر سپید رسما وارد رقابت های انتخابات ریاست جمهوری شد!

داکتر بشردوست: معاونین من اولاد این کشور میباشند که دست شان به خون مردم ، به غصب زمین ، خانه و پول مردم آلوده نیست. / داکتر رمضان بشردوست آقای محمد موسی بارکزی استاد انستیتوت زراعت کابل و خانم عفیفه معروف کارمند کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان را به عنوان معاونان خود برگزيده است. ايشان همچنين در محل کمیسیون مستقل انتخابات کبوتر سپید را به عنوان نشانه ی انتخاباتی خود انتخاب نمود.

پنج شنبه 7 مه 2009

آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره

مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره

این کتاب را بخرید
  • خوب معلوم است که غنی احمد زی مطمین نیست که در انتخابات از کرزی ببرد بنا میخواهد در صورت باخت تابعیت امریکایی خود را حداقل داشته باشد..

    موقف کرزی اگر اول جوزا از قدرت کنار برود ضعیف خواهد شد...

    و ماند بشر دوست که در کابل پیشتاز است ولی در ولایات فکر نکنم که رای لازمه را بخاطر عدم شهرت اش بدست اورد... بیا توکل بخدا.

  • این شخص که بعضی او را آدم دانا وباهوشی معرفی میکنند از نظر من از حرف وعمل وی چنین برنمی آید .در پهلوی تحصیلات ؛ مسلمانی دلسوزی آزاد بودن وآزاد اندیشه وعمل کردن ودرنهایت افغان بودن حتمی میباشد .ببینید که این آقا تا چه اندازه واجد ابن شرایط میباشد .

  • به همه سلام !

    اگر بیانیه سازمان راوا با ارتباط جاسوس بودن اشرف غنی در این سایت درج شود بهتر خواهد بود.
    جلال ابادی

  • ma bayad raast begoiem Ashraf ghani ustad bood wa mahana 20000
    dolar mahash dasht 30 saal ustad bodan wa 20000 mohash

  • به نجیب کامل!

    میگویند نادانان بگویند، دانایان تمیز نمایند. در صورتی که مسکینیار در میدان هوایی امریکا با آنقدر پول جعلی دستگیر می شد، تا حال در جلو کمره نه بلکه در زندان می بود. در امریکا جرم مربوط به شخص می شود. آنها کسی را که همان لحظه همرایش قاچاق و یا پول تقلبی و یا مواد مخدر باشد، مجرم می پندارد. پولیس امریکا آنقدر خر و احمق نیست که به گفتۀ مسکینیار آن پول ها را از اشرف غنی دانسته و مسکینیار را صحیح و سلامت آزاد نماید.
    از سوی دیگر، اشرف غنی آنقدر احمق و طفل نمی شود که به آن اندازه پول را به دست شخصی چون مسکینیار به خانواده اش ارسال نماید. مگر راه های دیگر کم بود؟؟؟ هی هی، تعصب عقل تان را هم زایل ساخته است. افسوس بر شما.

  • Kamran Mir Hazar Youtube Channel
    حقوق بشر، مردم بومی، ملت های بدون دولت، تکنولوژی، ادبیات، بررسی کتاب، تاریخ، فلسفه، پارادایم و رفاه
    سابسکرایب

    تازه ترین ها

    اعتراض

    ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

    جستجو در کابل پرس